پربیننده ترین اخبار 
::
::
::
::
::
آخرین اخبار 
::
::
::
::
::
سرویس های خبری مرتبط
:: خارجي   
:: اروپا و آمريکا   
:: روابط خارجی   
کد خبر: 30796611          (2367628)            تاريخ انتشار : 14/11/1390 - 22:44

وزیر خارجه آلمان: با حمله به ایران مخالفیم

برلین - وزیر امور خارجه آلمان روز جمعه باردیگر مخالفت این كشور را با هرگونه تهاجم نظامی به ایران اعلام كرد.

1391/02/27 - 01:53

به گزارش ایرنا، 'گیدو وستروله' كه بتازگی از سفر دوره ای به خاورمیانه بازگشته است، در حاشیه میزگرد تخصصی نشست امنیتی مونیخ، با عنوان' جایگاه آلمان در جهان '، در پاسخ به سوالی در رابطه با احتمال حمله نظامی به ایران، گفت: بار دیگر اعلام می كنم كه ما با هرگونه بحثی درمورد حمله نظامی به ایران مخالف هستیم.

خبرگزاری آلمان از مونیخ همچنین به نقل از رییس دستگاه دیپلماسی این كشور، نوشت: دولت آلمان همچنان به سیاست خود مبنی بر فشار از راه تحریم ها علیه ایران در مناقشه اتمی این كشور، پایبند است.

وستروله خاطر نشان كرد: خواست اصلی سیاست خارجی آلمان و به طور كلی هدف اصلی هر دیپلماسی این است كه از بروز جنگ جلوگیری شود.

چهل و هشتمین نشست امنیتی مونیخ صبح فردا(شنبه) با حضور مقامات سیاسی، امنیتی و نظامی نزدیك به 80 كشور جهان از جمله وزیران امور خارجه و دفاع آمریكا و روسیه و مقامات ناتو، به طور رسمی كار خود را آغاز می كند.

اروپام** 2051** 1701 ** 1574

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30796611
International@irna.ir
  
 
صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس | روابط عمومی
خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1390 کليه حقوق اين سايت متعلق به خبرگزاري جمهوري اسلامي بوده  و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.