پربیننده ترین اخبار 
::
::
::
::
::
آخرین اخبار 
::
::
::
::
::
سرویس های خبری مرتبط
:: سياسي   
:: دولت   
:: سياست خارجي   
:: اجتماعي   
:: محيط زيست   
:: شهري   
:: علمي   
کد خبر: 80000656          (2416602)            تاريخ انتشار : 03/12/1390 - 15:15

رییس سازمان حفاظت محیط زیست از عملكرد كشور عراق در زمینه گرد و غبار انتقاد كرد

تهران - رییس سازمان حفاظت محیط زیست در دیدار با وزیر محیط زیست كشور عراق ، مراتب ناخرسندی خود از روند تثبیت خاك در عراق را اعلام كرد و از عدم اجرای توافقات صورت گرفته جهت كاهش شدت انتشار گرد و غبار از كشور عراق انتقاد كرد.

1391/02/27 - 10:46

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست ، ' محمد جواد محمدی زاده ' در حاشیه دوازدهمین اجلاس ویژه شورای حكام یونپ در كنیا گفت: تاخیر در عملیات تثبیت خاك عراق باعث شد فصل مناسب را كه خاك رطوبت كافی را دارد از دست بدهیم.

' سرگون لازارصلیو' وزیر محیط زیست عراق مشكلات عمده تصمیم گیری در سطح كلان دولت عراق و تامین منابع مالی بموقع را دلیل تاخیر در اجرای اقدامات مقتضی در جهت كاهش انتشار گرد و غبار برشمرد و افزود: نیمه اول فروردین ماه سال آینده كنفرانسی بین المللی با حضور ذینفعان ملی منطقه‌ ای و بین المللی در مورد پدیده گرد و غبار برگزار می شود كه عملا برنامه اجرایی تدوین شده خود را ارائه می دهیم و به دفاع علمی از آن خواهیم پرداخت.

وی ابراز امیدواری كرد در پی تصویب برنامه اجرایی در مورد پدیده گرد و غبار ، عملیات میدانی آن آغاز شود.

بر اساس این گزارش معاون رییس جمهور همچنین با وزیران محیط زیست كشورهای كره جنوبی و تانزانیا نیز دیدار كرد.

در دیدار رییس سازمان حفاظت محیط زیست جمهوری اسلامی ایران با خانم ' سوك ' همتای كره جنوبی ، دو طرف ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، تمایل خود در مورد افزایش سطح همكاری ‌ها بین دو كشور جمهوری اسلامی ایران و كره جنوبی ابراز كردند.

در ادامه این دیدار، یادداشت همكاری دو جانبه در زمینه همكاریهای زیست محیطی منعقد و توافق شد میزبانی مشترك پانل بین الدولی در مورد تنوع زیستی در تاریخ 20 و 22 اسفندماه سال جاری در تهران برگزار شود.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین با ' ترزیا لوگا ' وزیر محیط زیست تانزانیا دیداركرد .

در این دیدار وزیر محیط زیست تانزانیا ضمن قدردانی از جمهوری اسلامی ایران به جهت میزبانی سالگرد كنوانسیون رامسر كه در اسفند ماه سال گذشته برگزار شد، اظهار امیدواری كرد تا كشورش بتواند از تجربیات ایران در زمینه حفاظت از محیط زیست استفاده كند.

وی همچنین از رییس سازمان حفاظت محیط زیست كشورمان جهت شركت در كنفرانس وزیران محیط زیست آفریقا به عنوان میهمانان ویژه دعوت كرد و ابراز امیدواری كرد به زودی یادداشت تفاهم زیست محیطی بین دو كشور منعقد شود.

علمی **9014**1544

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 80000656
Political@irna.ir
  
 
صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس | روابط عمومی
خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1390 کليه حقوق اين سايت متعلق به خبرگزاري جمهوري اسلامي بوده  و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.