پربیننده ترین اخبار 
::
::
::
::
::
آخرین اخبار 
::
::
::
::
::
سرویس های خبری مرتبط
:: اجتماعي   
:: سلامت   
کد خبر: 80000891          (2416906)            تاريخ انتشار : 03/12/1390 - 16:40

رویكرد وزارت بهداشت حمایت از بیماران برای تامین داروهای گران است

تهران - معاون فنی دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: یكی از رویكردهای وزارت بهداشت حمایت از بیماران برای تهیه داروهای گران و كمیاب است.

1391/02/27 - 02:04

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، 'جمشید كرمانچی' افزود: با توجه به اینكه زمینه ساخت برخی از داروها توسط دانشمندان ایرانی در داخل كشور ایجاد شده، امیدواریم بتوانیم در آینده بسیار نزدیك داروهای مورد نیاز بیماران خاص را در داخل تولید كنیم.

وی اضافه كرد: برخی داروها نیاز به واردات از كشورهای دیگر دارند و با تعاملاتی كه با بیمه‌ها در دست اقدام است به دنبال كاهش حداكثری هزینه‌های مستقیم پرداختی بیماران خاص هستیم.

كرمانچی افزود: داشتن اطلاعات بیماران خاص استان‌ها، می‌تواند در دستیابی این بیماران به داروهای مورد نیازشان كمك فراوانی كند و داروهای مورد نیاز راحت‌تر در اختیارشان قرار گیرد.

اجتمام**9105**1569**

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 80000891
Social@irna.ir
  
 
صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس | روابط عمومی
خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1390 کليه حقوق اين سايت متعلق به خبرگزاري جمهوري اسلامي بوده  و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.