پربیننده ترین اخبار 
::
::
::
::
::
آخرین اخبار 
::
::
::
::
::
سرویس های خبری مرتبط
:: فرهنگی   
:: موسيقي و تجسمي   
:: ميراث فرهنگي   
:: ساير   
:: فرهنگي   
کد خبر: 80001056          (2416033)            تاريخ انتشار : 03/12/1390 - 17:49

بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از موزه صلح

تهران- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز چهارشنبه از بخش های مختلف نخستین موزه صلح كشور در پارك شهر تهران بازدید كرد.

1391/02/27 - 12:41

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، در این بازدید ' سید محمد حسینی' با توضیحات ارایه شده از سوی راهنمایان این موزه كه خود نیز از جانبازان و قربانیان سلاحهای شیمیایی بودند، از نزدیك در جریان روند امور مربوط به پیامدهای جنگ‌ها در دنیا و نیز عواقب كاربرد سلاح‌های شیمیایی و اتمی قرار گرفت.

در جریان این بازدید خانم ' پونیپویامامورا' تبعه ژاپن نیز توضیحاتی در مورد موضوع حمله اتمی به هیروشیما و عواقب آن در كشورش ارایه كرد.

وی كه با نام ایرانی 'بابایی' شناخته می شود ومادر شهید محمد بابایی است، توضیحاتی درمورد ساخت پرنده های كاغذی 'درنا' به عنوان سمبل صلح و آزادی توسط كودكان ژاپنی ارائه و چند نمونه از این پرنده های كاغذی را به وزیر ارشاد تقدیم كرد.

هدف از گشایش موزه صلح به نمایش گذاشتن رنج‌های ناشی از سلاح‌های شیمیایی، پیامدهای ناگوار حاصل از جنگ و خشونت و ترویج فرهنگ صلح و دوستی بین افراد جامعه و ملت‌ها با مدیریت جانبازان دوران دفاع مقدس است.

موزه صلح تهران نخستین موزه صلح در كشور است و دارای یك سالن اصلی بوده كه پیامدهای جنگ‌ها در دنیا و نیز عواقب كاربرد سلاح‌های شیمیایی و اتمی را نشان می‌دهد.

بخشی از این موزه به برنامه‌های آموزشی اختصاص دارد كه به برگزاری كارگاه‌های آموزشی و كنفرانس‌هایی با موضوع فرهنگ صلح، آشتی، حقوق بشردوستانه بین‌المللی، خلع سلاح و پیامدهای جنگ می‌پردازد.

این موزه علاوه بر این دارای استودیوی مستندی است كه در آن می‌توان سرگذشت قربانیان جنگ را به عنوان اسناد تاریخی ثبت و ضبط كرد.

كتابخانه صلح در موزه دارای منابع گوناگونی از آثار مرتبط با حقوق بین‌المللی تا برقراری صلح و تاریخ شفاهی سربازان و قربانیان جنگ است.

موزه صلح چندی پیش با حضور رئیس انجمن صلح و دوستی هیروشیما ،نمایندگان و فعالان موزه هیروشیما، نمایندگانی از حلبچه و جمعی از جانبازان شیمیایی و نخاعی افتتاح شد.

موزه صلح كشور هشتم تیرماه امسال (1390) همزمان با حاثه بمباران شیمیایی شهرسردشت و روزملی مبارزه با سلاحهای شیمیایی آغاز به كاركرد.

در خاتمه این بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دفتر یادبود این موزه را امضا و مطالبی را پی نوشت كرد.

فراهنگ ** 1355 **1588

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 80001056
Cultural@irna.ir
  
 
صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس | روابط عمومی
خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1390 کليه حقوق اين سايت متعلق به خبرگزاري جمهوري اسلامي بوده  و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.