۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۰۱
کد خبر: 82065415
T T
۰ نفر
انتقاد امام جمعه شهركرد از برگزاری كنسرتهای موسیقی و بی توجهی به برنامه های معنوی

شهركرد- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌و بختیاری و امام جمعه شهركرد با بیان اینكه بسیاری از اعتبارات فرهنگی در كشور ما در سمت و سوی درست هزینه نمی‌شود،از افزایش اجرای كنسرت ها و بی توجهی به برنامه های معنوی انتقاد كرد.

به گزارش روز یكشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام محمدعلی نكونام در مراسم تجلیل از خادمان اعتكاف سال 95 شهرستان شهركرد افزود:
مسوولان به جای آن كه پول‌ها و امكانات را خرج مسائل جاذبه‌دار دنیوی كنند، در آبادانی مساجد بكوشند.
وی گفت:پول‌ها و امكانات نظام در جهت ترویج انواع و اقسام تجملات، خوش‌ گذرانی‌ها، راحت‌طلبی‌ها و انواع لهو و لعب و كنسرت‌های موسیقی هزینه و صرف می‌شود و به راحتی به كنسرت‌های موسیقی به بهانه این كه مردم باید شاد باشند، مجوز داده می‌شود و راه را برای رواج گناه و معصیت در جامعه باز می‌كنند اما زمانی كه نوبت به فرهنگ و ضرورت رواج گرایش‌های دینی در جامعه می‌شود از این امور غافل می‌شوند و پول و امكانات صرف این مسائل نمی‌شود.
وی با انتقاد از كسانی كه 'مخالفان برگزاری كنسرت‌های گناه آلود را افراطی و تندرو خطاب می كنند'، تصریح كرد: این كه برخی‌ها یا از روی غرض و یا از روی غفلت بگویند كه یك عده آمده‌ا‌ند كه مردم را فقط گریان نگه دارند و به مردم بگویند كه فقط گریه كنید و اسلام با موسیقی مخالف است، این به هیچ‌وجه صحیح نیست .
به گفته وی،اسلام با موسیقی مخالف نیست اما كدام موسیقی؟ آیا اسلام با موسیقی لهب و طرب انگیز كه انسان را به گناه و معصیت می كشاند موافق است؟
امام جمعه شهركرد باطرح این سوال كه آیا بر روی كنسرت‌هایی كه این روزها در كشور و استان برگزار می شود می توان نام اسلامی گذاشت؟ افزود: اگر این كنسرت‌ها مشروع و مورد تایید اسلام است باید همه افراد جامعه از جمله مراجع تقلید، روحانی و عالمان وارسته باید بروند و در این مجالس بنشینند اما آیا مرجع تقلید و عالم وارسته‌ای حاضر می شود به راحتی حضور در این مجالس را برای جامعه تجویز و خود در این مجالس حضور پیدا كند؟
نكونام تاكید كرد:ترویج این كنسرت‌های موسیقی بدون شك دامن زدن به امیال بیگانگان است.
وی تاكید كرد: آن كسانی كه در داخل با دشمنان همراه شده‌اند و بر سر مسیر كمال انسان‌ها سد ایجاد می‌كنند، اگر از روی غفلت گرفتار این چنین خطایی شدند كه یك مساله است اما اگر از روی آگاهی باشد قطعا خیانت است و خیانتی از این بالاتر وجود ندارد.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری تصریح كرد: در چنین فضایی كه دشمنان داخلی و خارجی تلاش می‌كنند بین ما و دین جدایی بیندازند، روی آوردن به مسائل دینی و معنوی و تلاش برای رونق بخشیدن به مسائلی همچون اعتكاف و حیات بخشیدن به مساجد و زمینه‌سازی برای حضور زنان و مردان، نوجوانان و جوانان در مساجد از ضرورت‌های امروز جامعه و از مصادیق بزرگ جهاد در راه خدای متعال است.
نكونام یكی از مصادیق بارز غفلت از مسائل فرهنگی را نیز برگزاری مظلومانه مراسم معنوی اعتكاف دانست و گفت: اعتكاف از ضرورت‌های امروز جامعه و مؤثرترین أمور در تقویت فكر، فرهنگ و معنویت جامعه است اما چقدر پول برای آن خرج می‌شود؟ چقدر مسئولان حاضر هستند از امكانات دولتی برای برگزاری آن هزینه كنند؟
وی گفت:پول‌ها و امكانات در این جا كه ضرورت دارد و هزینه‌ای از روی دوش مردم كه برای حضور در اعتكاف می‌پردازند برمی دارد، هزینه نمی‌شود اما در جاهای دیگر و غیرضروری به هدر می رود.
وی خاطرنشان كرد: اعتكاف عملی این چنین پرظرفیت و انقلاب آفرین در دل‌ها و جان‌ها كه تحول اساسی در زندگی انسان‌ها ایجاد می كند، چرا باید دست كم گرفته شود و به آن توجه لازم صورت نگیرد.
به گزارش ایرنا، در پایان این مراسم از خادمان و متولیان برگزار كنند اعتكاف سال 1395 در شهرستان شهركرد تجلیل و قدردانی شد.
در آئین اعتكاف رجبیه امسال در حدود 14هزار نفر در 168مسجد در چهارمحال و بختیاری معتكف شدند.
7363/2097