'محمد مصطفوی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: این مشاوران به تازگی در مدارس دوره راهنمایی برای امور مشاوره دانش آموزان فعال شدند كه مشاوره تحصیلی در پایه سوم راهنمایی برای انتخاب رشته تحصیلی از جمله این فعالیت ها است.
انتخاب رشته تحصیلی دوره متوسطه از این پس در پایه سوم راهنمایی صورت می گیرد.
وی با بیان اینكه فعالیت مشاوران در مقطع ابتدایی بسیار محدود است، تصریح كرد البته مشكل كمبود مشاور در این مقطع تحصیلی از طریق رابطین هسته های مشاوره تامین می شود.
مصطفوی گفت: معلمان و مدیرانی كه دارای تحصیلات مرتبط هستند (مشاوره و روانشناسی) با گذراندن دوره های آموزشی توسط مشاوران وزارت آموزش و پرورش در مدارس ابتدایی جای دهی می شوند.
معاون برنامه ریزی امور مشاوره وزارت آموزش و پرورش گفت: جذب مشاوران برای رفع كمبود مشاور در مدارس از طریق دانشگاه فرهنگیان امكان پذیر شده است.
وی گفت: سال گذشته با برگزاری آزمون استخدامی در آموزش و پرورش 10 هزار نیرو جذب آموزش و پرورش شدند كه از این طریق كمبودهای مشاور به خصوص در مدارس پسرانه در استان های كشور برطرف شده است.
مصطفوی اضافه كرد: از سوی دیگر معلمان و سایر كاركنان آموزش و پرورش كه موفق به اخذ مدرك های مرتبط با روانشناسی شده اند نیز با انجام مصاحبه در سمت مشاور مشغول به كار خواهند شد.
وی اضافه كرد: ایده آل آموزش و پرورش این است كه تمام مدارس كشور دارای یك مشاور باشد.
107 هزار واحد آموزشی به انضمام مجتمع های آموزشی و پرورشی روستایی در كل كشور وجود دارد كه از این تعداد 97 هزار مدرسه دولتی عادی و خاص ( شاهد، نمونه دولتی، استعدادهای درخشان) و 10 هزار مدرسه غیر دولتی است.
از 12میلیون و 300 هزار دانش آموز نیز 950 هزار نفر در مدارس غیردولتی( بیش از 7/7 هفت درصد)، 10 میلیون و 200 هزار دانش آموز در مدارس دولتی عادی ( 83 درصد) و یك میلیون و 150 هزار نفر در مدارس دولتی خاص ( 3/9 ) تحصیل می كنند.
از 12 میلیون و 400 هزار دانش آموز، حدود هفت میلیون نفر را دانش آموزان دوره ابتدایی و مابقی را دانش آموزان راهنمایی و دبیرستان تشكیل می دهند.
اجتمام**9105**1569
تهران - معاون برنامه ريزي امور مشاوره وزارت آموزش و پرورش از فعاليت20 هزار مشاور در مدارس دوره هاي متوسطه و راهنمايي سراسر كشور خبرداد.