در صورت خطاي راهبردي در محاسبه، يقيناً شكست خواهيد خورد

تهران- جانشين رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران با تكيه بر منويات فرمانده معظم كل قوا، گفت: دشمنان مؤلفه‌هاي قدرت ما را درك كرده‌اند و چنانچه در محاسبه دچار خطاي راهبردي شوند، يقيناً شكست خواهند خورد.

سردار سرلشگر پاسدار ' غلامعلی رشید' در جمع نخبگان نیروهای مسلح و كارشناسان حوزه های دفاعی، نظامی و امنیتی افزود: مفهوم دفاع گرچه پیش از این بر اساس آموزه‌های دینی-انقلابی و در ذهنیّت تاریخی- سیاسی و اعتقادی ملّت ایران و ادبیات منتشر شده وجود داشت، امّا در چند دهه اخیر و بویژه با تجاوز ارتش بعثی عراق به ایران، تصویر جدید خود را بازیافت.

سرلشگر رشید اظهارداشت: بعدها با توجه به تهدیدات آمریكا و رژیم صهیونیستی علیه ملّت ایران، مفهوم دفاع در چارچوب بازدارندگی، دستخوش تداوم و تغییر شد.

وی با برشماری تجارب ناشی از هشت سال دفاع مقدس و تبیین مفهومی دفاع همه جانبه و الزامات آن برابر حملات دشمن در جنگ احتمالی آینده، گفت: دفاع همه ‌جانبه در جنگ با عراق، پیش از آن كه در چارچوب بسیج تمام منابع و مؤلفه‌های قدرت باشد، بر اساس حضور داوطلبانه مردمی با انگیزه‌های دینی و اعتقادی و شهادت‌طلبانه شكل گرفت.

جانشین ستادكل نیروهای مسلح خاطرنشان كرد: بدین ترتیب، تمامی كمبودها را در یك جنگ كاملاً نابرابر، با تكیه بر انگیزه‌های دینی و انقلابی جبران می‌نمود و دشمن را شكست داد.

سرلشگر رشید، پیرامون مشخصه و ماهیّت جنگ احتمالی آینده، گفت: مشخصه و ماهیت جنگ احتمالی آینده از نظر اهداف و مؤلفه‌های قدرت نظامی با جنگ گذشته متفاوت خواهد بود و باید مفهوم دفاع و الزامات دفاع همه جانبه با توجه به ماهیّت جنگ احتمالی آینده مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان این كه بایستی آمادگی‌های لازم را در زمان صلح برای زمان جنگ انجام داد، افزود: باید در دوران صلح برای نیروهای مسلّح سرمایه‌گذاری كنیم تا بتوانیم مانع وقوع جنگ بشویم و همیشه قدرت دفاعی آماده و بازدارنده‌ای داشته باشیم.

سرلشگر رشید ادامه داد: باید چنانچه بر اثر اشتباه در محاسبه، از سوی دشمنان تحركی صورت گرفت با دفاع همه جانبه و مقابله مؤثر، دشمن را شكست بدهیم و پیروز جنگ باشیم.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وی تصریح كرد: این امر تابع ادراك صحیح و مشترك از مفهوم جنگ در بین سران نظامی و سیاسی كشور و برنامه‌ریزی و اقدام در جهت الزامات دفاع است و در حوادث احتمالی آینده بایستی از تمامی ابزارها و منابع و مؤلفه‌های قدرت، با توجه به این كه هم ‌اكنون ایران اسلامی در چارچوب قدرت منطقه‌ای عمل می‌كند، برای شكست دشمنان، بهره‌گیری نمود.

سرلشگر رشید در ادامه با اشاره به فرمایش فرمانده معظم كل قوا كه فرموده اند ' ما عناصر قدرت فراوانی داریم اینها را باید روز به روز افزایش دهیم'، ‌گفت: دشمنان در طی سه دهه گذشته، مؤلفه‌های قدرت ما را درك كرده‌اند و با توجه به موقعیت ژئوپلیتیك بی‌نظیر ایران اسلامی،چنانچه در محاسبه دچار خطای راهبردی شوند، یقیناً شكست خواهند خورد.

سیام(1)**1478