۲۸ اسفند ۱۳۹۱، ۱۳:۴۲
کد خبر: 80588713
T T
۰ نفر

11 ماده غذايي كه به تقويت حافظه كمك مي كنند

۲۸ اسفند ۱۳۹۱، ۱۳:۴۲
کد خبر: 80588713
11 ماده غذايي كه به تقويت حافظه كمك مي كنند

تهران- اسفناج، قهوه، غلات، ميوه و سبزيجات ، تخم مرغ، ماست، انبه، سيب زميني، ماهي، شكلات و روغن زيتون از مواد غذايي هستند كه به تقويت حافظه كمك مي كنند.

به گزارش دیلی میل، اسفناج به دلیل برخورداری از بافت‌های گیاهی از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌كند.

تحقیقات نشان می‌دهد زنانی كه از اسفناج و سبزی‌های سبز دیگر استفاده می‌كنند، پیر شدن سلول‌هایشان را به تاخیر می‌اندازند.

اسفناج به دلیل آنزیم‌های موجود در برگ‌هایش موجب تقویت هوش و حافظه می شود. اسفناج از ماده دارویی به نام فولیك اسید برخوردار است كه برای تقویت حافظه موثر است. اسفناج همچنین برای مبتلایان به بیماری قلبی بسیار مفید وحاوی مواد آنتی اكسیدان نیز است.

قهوه از موادی مانند آنتی‌اكسیدان‌ها، آمینواسید، ویتامین و مینرال برخوردار است به ویژه اگر دانه‌های قهوه را دم كنید و بخورید برای تقویت حافظه بسیار مفید است. قهوه همچنین ضد آلزایمر است و با مصرف مداوم آن دچار آلزایمر نخواهید شد.

غلاتی مانند سویا، لوبیا، نخود فرنگی و عدس از روغن بسیار مفیدی برخوردارند كه برای تقویت حافظه مفید و لازم است.

میوه و سبزیجات نیز دارای آنتی‌اكسیدان‌های بسیار مفیدی برای بدن هستند و خوردن آنها موجب تقویت حافظه می شود . علاوه براین تخم مرغ نیزبرای تقویت حافظه بسیار مفید است به ویژه مصرف تخم مرغ در دوران بارداری موجب افزایش هوش كودك می شود.

یك ظرف ماست دارای امگا 3 و دی.اچ.ای نیز برای تقویت حافظه بسیار مفید است.

انبه نیز از میوه هایی است كه خوردن آن موجب تقویت حافظه می شود . این میوه دارای بافت های چربی است اما خوردن آن باعث می‌شود كه گردش خون تسریع شود. هنگامی‌كه گردش خون سریع‌تر شود باعث می‌شود خون بیشتری به مغز برسد .

محققان استرالیایی به تازگی دریافته‌اند موادی مانند كربوهیدرات‌هایی كه به وفور در سیب زمینی یافت می‌شود، باعث تقویت حافظه می‌شود.

ماهی نیز یكی دیگر از مواد غذایی است كه باعث تقویت و رشد سریع‌تر سلول‌های مغز و در نتیجه باعث تقویت حافظه می‌شود. ماهی برای عارضه قلبی نیز مفید است.

شكلات نیز یكی دیگر از موادی است كه باعث تقویت حافظه می‌شود. البته بهتر است شكلات‌هایی را مصرف كنید كه یا تلخ هستند و یا حاوی شیر باشند.

محققان معتقدند، غذاهای سرشار از آنتی‌اكسیدان‌ها و روغن زیتون حافظه را تقویت می‌كند.

همچنین محققان هشدار دادند كه مصرف مواد غذایی دارای چربی و قند فراوان نظیر چیپس و نوشابه‌های گازدار بهره هوشی كودكان 'IQ' را كاهش می‌دهد.

علمی(6)**2038** 1581
۰ نفر