۹ فروردین ۱۳۹۲، ۹:۳۸
کد خبر: 80596168
T T
۰ نفر

مصرف پرتقال خطر ابتلا به كم خوني را كاهش مي دهد

۹ فروردین ۱۳۹۲، ۹:۳۸
کد خبر: 80596168
مصرف پرتقال خطر ابتلا به كم خوني را كاهش مي دهد

تهران - كارشناس مسوول تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيان اينكه پرتقال به علت داشتن ويتامين C‌ به افزايش جذب آهن در رژيم غذايي كمك مي كند، گفت: مصرف مركبات داراي ويتامين C‌ براي كاهش خطر ابتلا به كمبود آهن و كم خوني، ضروري است.

'شكوفا باقری نیا' روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: مقدار توصیه شده دریافت روزانه ویتامین C برای زنان، 75 میلیگرم و برای مردان 90 میلیگرم است و پرتقال و آب آن نقش مفیدی در تامین نیاز روزانه بدن به ویتامین C ایفا می كند.

وی با اشاره به تاثیر مصرف پرتقال در سلامت چشم ها، ادامه داد: عدسی های چشم انسان بطور طبیعی حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C است. افرادی كه كمتر از 125 میلیگرم ویتامین C‌ در روز مصرف می كنند، چهار برابر بیشتر با خطر ابتلا به آب مروارید، در مقایسه با افرادی كه بیش از 500 میلیگرم در روز مصرف دارند، مواجه هستند. بنابراین مصرف مركبات به حفاظت از عدسی ها در برابر آب مروارید كمك می كند.

كارشناس مسوول تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: پرتقال و‌ آب آن سرشار از ماده مغذی گیاهی 'هسپریتین' (hesperitin) بوده كه این عصاره سبب مهار رشد سلول های سرطانی سینه و تشكیل تومور می شود.

باقری نیا افزود: مصرف رژیم های غذایی سرشار از ویتامین C از جمله مصرف پرتقال، همچنین به حفاظت در برابر بیماری های قلبی كمك می كند.

اجتمام(4)**9185 ** 1569 ** 1071
۰ نفر