۱۷ فروردین ۱۳۹۲، ۱۱:۲۷
کد خبر: 80601970
T T
۰ نفر
مصرف موز و پرهيز از مصرف چيپس از بروز سكته مغزي جلوگيري مي كند

تهران- محققان اعلام كردند كه مصرف زياد موز و پرهيز از مصرف چيپس مي تواند از مرگ هزاران نفر بر اثر ابتلا به سكته مغزي پيشگيري كند.

به گزارش دیلی میل، مصرف این میوه مملو از پتاسیم به همراه پرهیز از مصرف تنقلات نمك دار مانند چیپس به كاهش سطح فشار خون نیز كمك می كند.

یك مطالعه نشان داد كه مصرف زیاد پتاسیم خطر ابتلا به سكته مغزی را 24 درصد كاهش می دهد.

این در حالی است كه اطلاعات قبلی نشان داده بودند كه مصرف پتاسیم برای افراد مسن می تواند مضر باشد چرا كه ممكن است كلیه های آنها نتواند پتاسیم را از خون جدا كنند.

اما این تحقیق نشان داد كه پتاسیم هیچ اثر منفی بر عملكرد كلیه ها ندارد و در نتیجه این نگرانی ها بی مورد است.

محققان اعلام كردند مدارك زیادی وجود دارد كه نشان می دهند افرادی كه فشار خون بالا دارند زمانی كه پتاسیم زیاد مصرف می كنند فشار خون آنها بهبود می یابد.

تجزیه و تحلیل 128 هزار نفر در 33 مطالعه نشان داد كه هر چه استفاده از مواد معدنی از طریق خوردن میوه هایی همچون موز در میان مردم رواج بیشتری یابد ، جامعه سالم تر خواهد بود.

موز یكی از رایج ترین مواد غذایی مملو از پتاسیم است. هر موز حاوی 420 میلی گرم پتاسیم است.

هر سال حدود 53 هزار نفر در انگلیس جان خود را بر اثر سكته مغزی از دست می دهند.

همچنین مطالعه دیگری نشان داد كه كاهش مصرف نمك برای چهار هفته و یا بیشتر منجر به كاهش چشمگیر فشار خون می شود كه این خطر ابتلا به سكته مغزی و قلبی را كاهش می دهد.

نتایج مطالعات نشان می دهد كه كاهش مصرف نمك و افزایش مصرف مواد غذایی مملو از پتاسیم مانند موز، خرما و اسفناج می تواند خطر ابتلا به سكته مغزی را كاهش دهد.

علمی(6)**2038**1581
۰ نفر