سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ موسسه جهاد دانشگاهي كاشمر در حاشيه برگزاري اين نمايشگاه به ايرنا گفت: هدف از برگزاري اين نمايشگاه تقويت روحيه تحقيقات در ميان دانشجويان، اساتيد و كليه مخاطبين شهرستان است.
امير احساني با اشاره به فعاليت هاي پژوهشي موسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي كاشمر، ارائه بيش از 100 مقاله در سطوح علمي و پژوهشي از جمله ISI ، ژورنال هاي معتبر دنيا، نشريه هاي علمي و پژوهشي و كنگره و همايش هاي علمي داخلي و خارجي را از جمله دستاوردهاي اين دانشگاه دانست.
وي اظهار داشت: تاكنون بيش از 150 دانشجوي مقطع كارشناسي و 20 دانشجوي مقطع كارشناسي ارشد در رشته هاي گياهان دارويي، باغباني، گياه پزشكي، مديريت، حسابداري و كامپيوتر با همكاري اساتيد مربوطه در راستاي ارائه مقالات مختلف فعاليت داشته اند.
وي همچنين از شناسايي و ارائه دوگونه كنه جديد براي اولين بار در دنيا توسط يكي از دانشجويان كارشناسي ارشد موسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي كاشمر خبر داد و افزود: اين دو گونه كنه انگور در شهرستان هاي كاشمر و خليل آباد براي اولين بار توسط صفورا سالارزهي دانشجوي اين مركز شناسايي و ثبت گرديده كه در نمايشگاه در معرض نمايش عموم قرار داده شد.
احساني گفت: در اين نمايشگاه گياهان دارويي توليد شده در مراكز تحقيقاتي دانشگاه در بهاريه، خليل آباد و كاشمر، مراحل اسانس گيري از گياهان دارويي، گياهان دارويي در حال انقراض منطقه كاشمر و انواع گلهاي زينتي توليد شده در گلخانه هاي دانشگاه در معرض ديد عموم قرار گرفته است.
هم اكنون بيش از 800 دانشجو در 23 رشته در اين مركز آموزش عالي كاشمر مشغول تحصيل هستند./2
7497 /664
كاشمر - ايرنا - به مناسبت هفته پژوهش و فناوري نمايشگاه توانمندي هاي جهاد دانشگاهي كاشمر برپا شد.