۲۳ بهمن ۱۳۹۲، ۱۶:۲۳
کد خبر: 81041551
T T
۰ نفر
17 تیم برگزیده دانش آموزی درطراحی و ساخت سامانه های هوافضایی معرفی شدند

تهران - ایرنا - مراسم اختتامیه چهارمین دوره مسابقات دانش آموزی طراحی و ساخت سامانه های هوافضایی با معرفی 17 تیم برگزیده در پنج گروه رقابتی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، مراسم اختتامیه و اعطای جایزه، لوح سپاس و تندیس به برترین های چهارمین دوره مسابقات دانش آموزی طراحی و ساخت سامانه های هوافضایی بعدازظهر چهارشنبه در سالن جابر بن حیان دانشگاه صنعتی شریف برپا شد.

رقابت های چهارمین دوره مسابقات دانش‌آموزی طراحی و ساخت سامانه‌های هوا فضایی در تاریخ 10 آبان ماه امسال با حضور بیش از 900 دانش‌آموز از 20 استان كشور به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف رقم خورد.

در این دوره از رقابت ها 246 تیم در پنج گرایش «طراحی و ساخت مكانیزم بازیاب محموله فضایی»، «طرحی و ساخت راكت با محموله‌ قابل بازیابی»، «طراحی و ساخت هواسر(گلایدر)- حرفه‌ای »، «هواسر(گلایدر)- ابتدایی» و «طراحی و ساخت هواناو (هاوركرافت) » به رقابت با یكدیگر پرداختند.

براساس رای هیات داوران، در گرایش مكانیزم بازیاب محموله فضایی، سه تیم تهرانی «دو دلاور»، «فرا فیزیك» و «نجات» به ترتیب موفق به كسب رتبه های اول تا سوم شدند.

رتبه اول گرایش ساخت راكت با محموله قابل بازیابی به تیم «فاش» از تهران، رتبه دوم به تیم «نوید» از آذربایجان شرقی و رتبه سوم مشترك به تیم های «حنان» و «ماهان» هر دو از تهران تعلق گرفت.

هیات داوران این دوره از مسابقات، در گرایش طراحی و ساخت هواسر (گلایدر) حرفه ای تیم «مفید گلایدر» از تهران را به عنوان رتبه نخست، تیم «علامه بحرالعلوم» از تهران را به عنوان رتبه دوم و سه تیم «سه گلایدر دار» از هرمزگان، «امام صادق(ع)» از تهران و «گاما» از اصفهان را به عنوان رتبه سوم معرفی كرد.

در گرایش هواسر (گلایدر) ابتدایی نیز تیم «هما» از قزوین رتبه اول این دوره از مسابقات و تیم «تربیت نسوان» از تهران رتبه سوم را از آن خود كردند و رتبه دوم در این گرایش معرفی نشد.

در گرایش هواناو (هاوركرافت) نیز تیم های «سلام تجریش» از تهران، «سوپر هاور» از بوشهر و «ARC» از اصفهان به ترتیب رتبه اول تا سوم را به دست آوردند.

دبیر اجرایی چهارمین دوره مسابقات دانش آموزی طراحی و ساخت سامانه های هوافضایی در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا، مهم ترین هدف از برگزاری این رقابت ها را شناسایی و جذب استعدادهای برتر و نخبگان كشور در زمینه هوافضا عنوان كرد.

سید محمد رضا موسوی افزود: ارتقای دانش عمومی جامعه نسبت به دانش هوافضا و پایه گذاری فعالیت های علمی در این زمینه از مقطع راهنمایی و دبیرستان نیز از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات به شمار می آید.

علمی (4)**1055**1599
۰ نفر