۲۶ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۲۶
کد خبر: 81044142
T T
۰ نفر

مصرف ویتامین C خطر بروز سكته مغزی را كاهش می‌دهد

۲۶ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۲۶
کد خبر: 81044142
مصرف ویتامین C خطر بروز سكته مغزی را كاهش می‌دهد

تهران-ایرنا- محققان می گویند كه مصرف میوه و سبزی های حاوی ویتامین C مانند پرتقال، انبه، فلفل، كلم بروكلی و توت‌فرنگی خطر بروز سكته مغزی را كاهش می‌دهد.

به گزارش ایرنا از شینهوا، پژوهشگران در این تحقیقات پرونده پزشكی و شرایط سلامت یك گروه 65 نفره از افرادی را كه سابقه سكته مغزی و یا انسداد رگ‌های مغز داشتند با یك گروه 65 نفره از افراد سالم، مقایسه كردند.

طبق نتایج این تحقیقات، كمبود ویتامین C در بدن یكی از عوامل خطرآفرین در بروز شدیدترین نوع سكته مغزی ( سكته مغزی ناشی از خونریزی در مغز ) است . فشار خون بالا، اضافه وزن زیاد و مصرف نوشیدنی‌های الكلی از دیگر عوامل خطرآفرین در بروز این نوع از سكته مغزی هستند.

به گفته محققان، ویتامین C فشار خون را تنظیم می‌كند و مزایای دیگری همچون تولید كلاژن ( پروتئین موجود در استخوان‌ها، پوست و بافت‌های بدن )دارد.

مطالعاتی كه پیش از این توسط محققان انجام شده است ، نشان می داد كه كمبود ویتامین C با ابتلا به بیماری قلبی ارتباط دارد.

نتایج این تحقیق قرار است در نشست سالانه American Academy of Neurology ارایه شود.

علمی(6)**2038**1581