به گزارش ایرنا از شینهوا، پژوهشگران در این تحقیقات پرونده پزشكی و شرایط سلامت یك گروه 65 نفره از افرادی را كه سابقه سكته مغزی و یا انسداد رگهای مغز داشتند با یك گروه 65 نفره از افراد سالم، مقایسه كردند.
طبق نتایج این تحقیقات، كمبود ویتامین C در بدن یكی از عوامل خطرآفرین در بروز شدیدترین نوع سكته مغزی ( سكته مغزی ناشی از خونریزی در مغز ) است . فشار خون بالا، اضافه وزن زیاد و مصرف نوشیدنیهای الكلی از دیگر عوامل خطرآفرین در بروز این نوع از سكته مغزی هستند.
به گفته محققان، ویتامین C فشار خون را تنظیم میكند و مزایای دیگری همچون تولید كلاژن ( پروتئین موجود در استخوانها، پوست و بافتهای بدن )دارد.
مطالعاتی كه پیش از این توسط محققان انجام شده است ، نشان می داد كه كمبود ویتامین C با ابتلا به بیماری قلبی ارتباط دارد.
نتایج این تحقیق قرار است در نشست سالانه American Academy of Neurology ارایه شود.
علمی(6)**2038**1581
![مصرف ویتامین C خطر بروز سكته مغزی را كاهش میدهد مصرف ویتامین C خطر بروز سكته مغزی را كاهش میدهد](https://img9.irna.ir/old/Image/1392/13921126/81044142/N81044142-5500500.jpg)
تهران-ایرنا- محققان می گویند كه مصرف میوه و سبزی های حاوی ویتامین C مانند پرتقال، انبه، فلفل، كلم بروكلی و توتفرنگی خطر بروز سكته مغزی را كاهش میدهد.