۳ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۰:۳۶
کد خبر: 81134322
T T
۰ نفر
دو واحد توليدي در گيلان نشان ايمني و سلامت دريافت كردند

رشت - ايرنا - رييس اداره نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي استان گيلان گفت : دو واحد توليدي در گيلان از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي نشان ايمني و سلامت دريافت كردند .

'محمد موقتي مقدم' روز چهارشنبه در مراسم سفره سلامت در معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي استان گيلان در رشت افزود : واحد توليدي پگاه گيلان و روغن زيتون ناب توكلي دو واحد توليدي از گيلان هستند كه طي مراسمي از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي نشان ايمني سلامت را دريافت كردند .

وي با بيان اين كه نشان ايمني و سلامت بالاترين نشان سلامت مواد غذايي است ، اظهار كرد : از طريق هيات دولت مصوبه اي تصويب شد كه بر اساس آن هر ساله واحدهاي توليدي برتر فرآورده هاي غذايي از سوي وزارت بهداشت اين نشان را دريافت مي كنند .

رييس اداره نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي استان گيلان خاطر نشان كرد :

نشان ايمني و سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي به فرآورده هاي غذايي و آشاميدني ايمن و سالم كه الگوي سلامت و ايمني موضوع آيين نامه اعطاي نشان را رعايت كنند ، اعطا مي شود و نگاره آن سيب سبز رنگي است كه نماد سلامت مي باشد كه دارندگان اين نشان مي توانند نگاره آن را روي برچسب محصول توليدي خود درج كنند .

ايجاد فضاي رقابتي براي ارزيابي فرآورده هاي غذايي توليد داخلي براي اعطا نشان ايمني و سلامت به منظور افزايش كيفيت مواد غذايي و كاهش مصرف مواد مضر به منظور تشويق توليدكنندگان براي توليد محصولات غذايي سالم تر غذايي و آشاميدني از اهداف اعطاي اين نشان است .

سفره سلامت روز چهارشنبه به مناسبت هفته سلامت از سوي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي گيلان برپا شد .

اول تا هفتم ارديبهشت هفته سلامت نامگذاري شده است .

' يك عمر سلامت ، با خود مراقبتي ' شعار امسال هفته سلامت است . ك/2

7286/604