۲۰ خرداد ۱۳۹۳، ۸:۳۷
کد خبر: 81194861
T T
۰ نفر
اجازه ساخت و ساز در مسیر رودخانه ها داده نشود

تهران - ایرنا - دادستان كل كشور با اشاره به خسارت های سیل اخیر در دو استان مازندران و گلستان گفت: نباید اجازه دهیم در مسیر رودخانه ها ساخت وساز شود البته كسی نمی گوید از جنگل استفاده نشود، اما باید استفاده از جنگل مدیریت شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین «غلامحسین محسنی اژه ای» كه در صدر هیاتی قضایی از مسوولان قوه قضاییه و نمایندگان دستگاه ها و وزارتخانه های مختلف بمنظور بررسی وضعیت رسیدگی به مناطق سیل زده شمال كشور سفر كرده است، در صبحانه كاری با استاندار و مسوولان مازندران افزود: مردم نسبت به مسوولان حق زیادی دارند و مسوولان باید خالصانه و دلسوزانه خادم آنها باشند.

وی خدمت به مردم را عبادت و وظیفه خواند و گفت: خدمت به مردم به نفع كشور است و همگان وظیفه دارند بهترین استفاده را از منابع ملی كنند.

محسنی اژه ای ادامه داد: گاهی اوقات دیده می شود منافع ملی بدون استفاده معطل می ماند یا به آن تعدی و تجاوز می شود.

وی با بیان اینكه بلایا در همه اعصار و قرون بوده و خواهد بود، گفت: سیل یكی از حوادث طبیعی است و نمی توان جلوی بلایای طبیعی را گرفت، اما این بدان معنی نیست كه نمی توان كاری كرد و فقط نظاره گر خسارت های مادی و بلایای طبیعی بود.

دادستان كشور تصریح كرد، بطور قطع با انجام اقدامات مبتنی بر مطالعه و شناخت دقیق، می توان از برخی حوادث طبیعی و خسارت های ناشی از آن پیشگیری كرد.

محسنی اژه ای به پیش بینی قبل از وقوع حوادث و بلایای طبیعی اشاره كرد و گفت: به عنوان مثال، اگر هواشناسی به روز باشد، احساس مسوولیت كند و تجهیزات لازم را داشته باشد، می تواند توفان را پیش بینی كند تا مردم برنامه ریزی كنند.

دادستان كشور ادامه داد: یكی از عوامل وقوع سیل بویژه در مناطق شمال كشور، مناطق بالا دستی مانند جنگل و كوه است و اگر اقداماتی در این مناطق انجام شود و پوشش گیاهی افزایش یابد و اجازه داده نشود جنگل تخریب شود، بطور قطع شاهد خسارت هایی مانند خسارت سیل اخیر نخواهیم بود.

محسنی اژه ای در بازدید از مناطق سیل زده شمال كشور ادامه داد: هیچكس نمی گوید از جنگل استفاده نشود، اما باید كاری كنیم كه جنگل تخریب و پوشش گیاهی آن كم نشود.

وی با بیان اینكه نباید اجازه دهیم در مسیر رودخانه ها ساخت وساز صورت گیرد، افزود: در بسیاری از اوقات، با انجام پروژه هایی مانند بزرگراه یا كارخانه كه ضرورت هم دارد، مسیرهای آب تغییر می كند و زمانیكه این گونه پروژه ها انجام می شود باید به این مسایل توجه شود.

دادستان كل كشور به توجیه و تبیین مساله برای مردم از سوی مسوولان اشاره كرد و گفت: در 35 سال گذشته كارهای بزرگ و عظیمی با همكاری مردم انجام داده ایم و باید امروز برای مردم تبیین شود كه حفظ جنگل به نفع خود، استان و كشور است.

وی با تاكید بر اینكه قوه قضاییه نظر ندارد در كار اجرایی و غیر قضایی وارد شود، افزود: در این سفر سعی خواهیم كرد ضمن كمك به مسوولان استانی برای جلوگیری از خسارات حوادث این چنینی، این مساله نیز بررسی می شود كه آیا در بوجود آمدن خسارات سیل اخیر قصور یا تقصیری از ناحیه فرد و نهادی انجام شده یا نه.

اجتمام(3) ** 9022 ** 9140 ** 1071
۰ نفر