به گزارش روز یكشنبه گروه فرهنگی ایرنا از حوزه هنری تبلیغات اسلامی، ' پرویز بیگی حبیب آبادی' با بیان این كه چند سالی است دیگر فرصت سرایش اشعار با مضمون دفاع مقدس را نداشته است، افزود: شعر دفاع مقدس در دوران جنگ تحمیلی باعث شد بسیاری از شاعران جوان كشور شناخته شوند ، به این حوزه ورود كنند و آثار خوبی از آن ها داشته باشیم.
این شاعر دفاع مقدس با اشاره به تحقیقی كه در رابطه با شاعران این دوران انجام داده است، گفت:350 نام از شاعران دفاع مقدس استخراج كردم كه پیش از ورود به این حوزه شناخته شده نبودند .
وی خطاب به جوانان علاقه مند عرصه شعر دفاع مقدس نیز گفت: شاعران جوان باید مطالعه داشته باشند و حال و هوای دفاع مقدس را به صورت ذهنی درك كنند و پس از آن دست به خلق آثار بزنند .
وی تاكید كرد : جوانان توجه كنند كه به تكرار مضامینی كه در گذشته به آن ها پرداخته شده، نیفتند.
پرویز بیگی حبیب آبادی متولد 1333 اردستان است. وی درسال 1352 به نیروی هوایی ایران پیوست و در 1382 با درجه سرهنگی بازنشسته شد. نسل انقلاب و جنگ او را با شعر مشهور 'یاران چه غریبانه، رفتند از این خانه، هم سوخته شمع ما، هم سوخته پروانه' می شناسند.
از آثار تحقیقی او می توان به آئینه در غبار ،تأملی در چهار تذكره شعر فارسی، نصرآبادی، روز روشن، تحفه سامی، مجمع الخوص] اشاره كرد و از مجموعه شعرهایش به 'غریبانه'، 'آن همیشه سبز' و غیره عنوان كرد.
فراهنگ **1933**1601**
تهران-ایرنا- یكی از شاعران كشورمان معتقد است: فضای عینی دفاع مقدس بسیاری از شاعران برجسته كشور را به سمت شعر كشاند و در این عرصه تثبیت كرد.