۲ مهر ۱۳۹۳، ۱۰:۴۵
کد خبر: 81324460
T T
۰ نفر
استفاده از پالم درفرآوردهای لبنی ممنوع شد/تمام روغن های گیاهی مضرنیستند

تهران - ایرنا - مدیرعامل اتحادیه صنایع لبنی كشور با بیان اینكه از امروز بكارگیری روغن پالم در فرآورده های لبنی ممنوع شد، گفت: اما هنوز بخشنامه ای در این خصوص ابلاغ نشده است.

محمدرضا اسماعیلی درگفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: این بخشنامه از سوی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشكی تصویب شده است.

وی اظهار داشت: طی ماه های اخیر، با برخی از صنایع لبنی كه مجوز مصرف روغن های گیاهی را داشتند نیز برخورد شد كه آنان نیز متضرر شدند.

اسماعیلی با بیان اینكه این روغن در فرآورده های شیر و ماست استفاده نشده است، گفت: برخی از صنایع تنها با دریافت مجوز وزارت بهداشت مجاز به استفاده از روغن پالم در تولید برخی از فرآورده های لبنی نظیر انواع بستنی، پنیر پروسس و پنیر پیتزا بوده اند لذا شركت هایی كه بدون مجوز از روغن پالم استفاده كرده اند كار غیرقانونی انجام داده اند.

به گفته وی، برخی صنایع با توجه به اینكه خط تولید خود را برای استفاده از روغن گیاهی مجهز كرده بودند بعد از اقدام وزارت بهداشت با مشكل مواجه شدند چرا كه هنوز مجوز آنها باطل نشده بود بنابراین دو ماه مهلت داده شد تا فرآورده های خود را طبق پروانه صادره تولید كنند.

وی تاكید كرد: این در حالیست كه تولیدكنندگان محصولات لبنی باید در صورت استفاده از روغن گیاهی پالم روی ظروف محصولات برچسب استفاده از این روغن را درج می كردند.

وی معتقد است: استفاده از روغن های گیاهی همچون آفتابگردان و یا ذرت مضر نیست و از سازمان غذا و دارو خواست تا روغن گیاهی پالم را در صورت مضر بودن از چرخه مصرف صنایع حذف كند.

اقتصام(4)9186**1558
۰ نفر