به گزارش ایرنا ، محمدعلی باغستانی روز چهارشنبه در بازدید از مزارع گوجه فرنگی شهرستان دشتستان استان بوشهر افزود : یكی از دغدغه های دولت تولید محصول سالم ، ارتقای كیفیت و سلامت محصول كشاورزی است.
وی اضافه كرد: دراین ارتباط طبق طرحی كه با همكاری وزارتخانه های جهاد كشاورزی و بهداشت ودرمان و آموزش پزشكی تدوین شده است، محصولات كشاورزی شناسنامه دار می شود.
باغستانی بیان كرد: در این طرح محصولات از لحظه كشت تا سرسفره مردم نظارت و آزمایش می شود تا اگر محصولی مشكل سلامت داشته باشد مشخصات آن و تولیدكننده اش در دسترس باشد و از ورود این محصول به چرخه مصرف جلوگیری شود.
وی تاكید كرد كشاورزان حساسیت ویژه در زمینه مصرف سموم داشته باشند و توصیه های كارشناسان را جدی بگیرند.
باغستانی یكی از اهداف سفر امروز خود به استان بوشهر و شهرستان دشتستان را بازدید از مزارع كشاورزی بویژه گوجه فرنگی و بررسی آفات و آلودگی این محصول به هورمون اتفون ( هورمون قرمز كننده گوجه فرنگی) عنوان كرد و افزود: موردی از مصرف این هورمون در تولیدات شهرستان دشتستان مشاهده نشد.
شهرستان دشتستان با مركزیت شهر برازجان قطب تولید سبزی و صیفی استان بوشهر است. ك/2
7213/539

بوشهر- ایرنا- رییس سازمان حفظ نباتات كشور گفت : به منظور تولید محصولات كشاورزی سالم و به دور از آلودگی های مختلف ، طرح شناسنامه دار كردن محصولات كشاورزی در كشور در دستور كار است.