امیر موسوی : پیوند نیروی های مسلح و مردم از اهداف رزمایش ارتش است

جاسك – ایرنا - فرمانده رزمایش محمد رسول الله (ص) گفت: تحكیم پیوندهای بین نیروهای مسلح و مردم و برای دفاع همه جانبه از كشور یكی دیگر از اهداف رزمایش محمد رسول الله (ص) ارتش است.

به گزارش خبرنگار اعزامی گروه اجتماعی ایرنا به جاسك، امیر سرتیپ 'عبدالرحیم موسوی' صبح پنجشنبه پس از اعلام رمز رزمایش محمد رسول الله (ص) در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: یكی از اهداف این رزمایش ارتقاء توان دفاعی كشور است.

وی با اشاره به اینكه در رزمایش های پیشین نیز بحث انتقال تجربه به جوانان مطرح بوده است، گفت: در این رزمایش برای انتقال تجربیات قرارگاه های جوانان را در تمامی رده ها ایجاد كردیم.

این رزمایش در منطقه ای به وسعت دو میلیون و 200 هزار كیلومتر مربع از شرق تنگه هرمز تا مدار 10 درجه در شمال اقیانوس هند برگزار می شود.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیام رزمایش را صلح و دوستی برای كشورهای منطقه در سایه وحدت اسلامی و منطقه ای عنوان كرد.

امیر موسوی ادامه داد: پیام این رزمایش برای كسانی كه شاید هنوز افكار شیطانی در سر دارند این است كه ایران اسلامی می تواند از مرزهای خود با اقتدار دفاع كند.

رزمایش مزبور ساعت 8 صبح امروز پس از اعلام رمز یا 'رسول الله' (ص) توسط امیر سرتیپ عبدالرحیم موسوی فرمانده رزمایش با گسترش و استقرار یگان های مختلف زمینی، جنگنده های هوایی و سامانه های پدافندی در جنوب شرق كشور و شناورهای سطحی و زیر سطحی در عمق ابهای دریای عمان آغاز شد.

فرمانده رزمایش محمد رسول الله (ص) اعلام كرد: حجم بیشتر رزمایش با نیروی دریایی و سپس نیروی زمینی است؛ نیروی هوایی و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) نیز كار پشتیبانی را برعهده دارند.

امیر موسوی ادامه داد: دو روز نخست رزمایش مختص به نیروی زمینی است، روز سوم نیروی هوایی و قرارگاه پدافند هوایی دست به عملیات می زنند.

وی گفت: روزهای بعدی رزمایش مختص نیروی دریایی است و دهم دی ماه در با رژه نیرو این رزمایش به پایان می رسد.

این رزمایش در منطقه ای به وسعت دو میلیون و 200 هزار كیلومتر مربع از شرق تنگه هرمز تا مدار 10 درجه در شمال اقیانوس هند برگزار می شود.

در اولین مرحله رزمایش محمدرسول الله (ص) یگان های نیروی زمینی در قالب طرح های چابك سازی سرعت عمل خود در جابجایی، آماده سازی، ایجاد استحكامات مهندسی و استقرار پاسگاه های فرماندهی در نقاط مختلف استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان ارزیابی می كنند.

داورانی با نظر قرارگاه «ذوالفقار» در این رزمایش حضور داشته و به ارزیابی عملكرد نیروهای حاضر در آن می پردازند.

پروازهای اطلاعاتی پهپادهای ساخته شده توسط این نیرو و صنایع دفاعی، اجرای شورهای متعدد ستادی برای هدایت یگانها در وضعیت های غیرمترقبه، شبیه سازی بازی جنگ، استفاده از سامانه های شنود و فناوری های نوین ارتباطی و جنگ الكترونیك و اجرای پرش های چتربازی بخش هایی از مرحله اول رزمایش است كه با كارگیری 27 رسته از نیروی زمینی انجام می شود.

این نیرو در منطقه ای به وسعت 43 هزار كیلومتر مربع آغاز كننده این رزمایش خواهد بود.

همزمان با مرحله زمینی رزمایش انواع واحدهای شناور نیروی دریایی و یگان های پروازی این نیرو به مناطق تعیین شده عزیمت می كنند و سامانه های پدافند هوایی با برد مختلف در مناطق تعیین شده مستقر و تمرین انواع

جنگنده های هوایی آغاز می شود.

اجتمام**9303**1436
۰ نفر