به گزارش روز دوشنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا مراسم اختتاميه اولين جايزه موسيقايي تصويري ققنوس يكشنبه شب 28 دي با حضور مخاطبان، مشاور رييس جمهور و معاون هنري وزير ارشاد در تالار وحدت برگزار شد.
علي مرادخاني امور هنري وزير ارشاد در خصوص اين رويداد گفت : برگزاري اين برنامه بايد زودتر اتفاق مي افتاد. در عصري كه سرعت در بسياري موارد براي انتقال مفاهيم لحظه ها را به هم نزديك مي كند بايد نماهنگ براي انتقال اين مفاهيم استفاده شود.
وي ادامه داد : نسل جوان انگيزه قابل توجهي دارد و ما بايد بتوانيم با استفاده از اين پتانسيل انگيزه را در اين نسل ايجاد كنيم. ما بايد بتوانيم چنين فضايي را در كشور گسترش دهيم و با توجه به انگيزه نسل نو در اين بخش كارهاي شايسته اي را معرفي كنيم.
معاون هنري وزير ارشاد افزود: ما در حوزه كليپ و نماهنگ مي توانيم به واسطه حضور يك نسل جوان و درخشان در معرفي بزرگان سرزمين خود نيز حضوري شايسته داشته باشيم.
وي با اشاره به اهميت تاثيرات نماهنگ بر روي مخاطب افزود :اين محصول كار بسيار ارزشمندي است كه مي تواند به عنوان يك سند معتبر براي آينده هنر و پژوهشگران هنر مورد استفاده قرار گيرد.
پيروز ارجمند مدير كل دفتر موسيقي نيز به عنوان يكي از سخنرانان اين برنامه گفت : اميدوارم با برگزاري اين جايزه فصل جديدي در ساخت نماهنگ شروع كنيم.
وي از اعطاي مجوز رسمي به نماهنگ ها خبر داد و افزود : اعطاي مجوزهاي رسمي به نماهنگ هاي موسيقايي به صورت رسمي آغاز شده است كه مي تواند به موضوع نماهنگ در كشور كمك بسزايي كند .
ارجمند با قدرداني از اساتيد حاضر در تالار وحدت ابراز اميدواري كرد كه اين برنامه با كمك علي مرادخاني در سالهاي بعد نيز استمرار داشته باشد .
بنيامين بهادري و رضا صادقي جوايز چند بخش ديگر به برگزيدگان اهدا كردند .
در اين قسمت جايزه بخش جلوه هاي ويژه در ويدئو كليپ به حسين و محمد بوشهري براي نماهنگ 'عاشقتم' رسيد .
در بخش تدوين نيز مستانه مهاجر براي تدوين نماهنگ 'هفته عشق' با صداي بنيامين بهادري و در بخش تصويربرداري وحيد اميني براي تصويربرداري از نماهنگ 'تو هر راهي كه تو باشي' به عنوان هنرمندان برگزيده انتخاب شدند.
جايزه بهترين ترانه هم به عليرضا قزوه براي نماهنگ 'ماهيا' به خوانندگي محمد اصفهاني تعلق گرفت.
جايزه بخش 'بهترين شعر استفاده شده در نماهنگ' به محمد اصفهاني به خاطر اثر سراب به وي رسيد .
جايزه بهترين پويانمايي هم به فاطيما يثربي براي نماهنگ 'كافه رويا' به خوانندگي رضا يزداني تعلق گرفت.
سپس ويدئو كليپي با عنوان 'لبيك' با صداي حامد زماني به نمايش در آمد. در بخش بعدي اين برنامه از عبدالله گيويان به عنوان اولين فعال عرصه ويدئو كليپ در ايران تقدير شد كه تقديرنامه وي توسط علي مرادخاني اهداء شد.
در بخش بعدي نماهنگ 'ماهيا' با صداي محمد اصفهاني براي حاضران پخش شد. همچنين از حسين خاني نيز تقدير شد.
در ادامه نماهنگي از اشكان خطيبي با عنوان'قصه دختر بچه و خيابان' به نمايش در آمد و جايزه بهترين نماهنگ با موضوع اجتماعي به اين خواننده تعلق گرفت.
در ادامه حسام الدين آشنا رئيس مركز مطالعات استراتژيك رياست جمهوري پشت تريبون قرار گرفت و گفت : به دهه هفتاد شمسي برمي گردم به زماني كه ويدئو كليپ وارد ايران شد و زيرزميني بود .
وي ادامه داد : كساني در يك ساختمان در خيابان مينا ، شهامت به خرج دادند و به جاي اينكه از برابر اين پديده فرار كنند به درون آن رفتند و سعي كردند به اين تكنولوژي دست پيدا كنند.
وي افزود : آن روز اين كار حماقت ناميده شد اما آنها صبر كردند . مديران و سياستگذاران و هنرمنداني دست به دست هم دادند كه اين پديده را از زير زمين به روي زمين بياورند . اين پديده در مورد ساير مديوم هاي فرهنگي نيز مصداق دارد.
سپس گروه پالت به اجرا پرداخت كه در ادامه براي اهداي جايزه به اين گروه فريدون شهبازيان و علي معلم روي صحنه آمدند.
در ادامه نماهنگ 'كلاغ رو سياه' به خوانندگي محسن چاووشي براي حاضران به نمايش در آمد و جايزه توليد اين قطعه را به كوشا نماينده موسسه اوج اهدا كردند.
مازيار فلاحي نيز قطعه ليلا را به اجرا درآورد و پس از آن جايزه بهترين نماهنگ عاشقانه در تحكيم روابط خانواده توسط بهروز صفاريان به اين خواننده اهدا شد.
پايان بندي اين مراسم معرفي بهترين نماهنگ جايزه ققنوس بود كه به گروه «كاكوبند» تعلق گرفت. براي اهداء جايزه اين بخش نيز شهرداد روحاني، هادي مرزبان، پوران درخشنده، فريدون شهبازيان، بهروز صفاريان، ندايي و پيروز ارجمند روي صحنه رفتند.
فراهنگ**9252 ** 1569
تهران - ايرنا - نخستين دوره جايزه ققنوس با معرفي برگزيدگان به كار خود پايان داد .