تعامل ادیان الهی زمینه‌ساز دوری از خشونت و جنایت در جهان است

تهران - ایرنا - رئیس قوه قضاییه در دیدار پاتریارك ارامنه كاتولیك جهان، نزدیكی و تعامل میان ادیان توحیدی را زمینه ساز نزدیكی میان مردم جهان و پرهیز از خشونت، تجاوز و تعدی دولت‌های ظالم علیه ملت‌های مظلوم در دنیا اعلام كرد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله «صادق آملی لاریجانی» بعدازظهر امروز - دوشنبه - در دیدار « نرسس بدروس» پاتریارك ارامنه كاتولیك جهان، معضل جهان امروز را «خلاء معنویت» عنوان كرد و گفت: در جهان امروز علت‌ها و اسباب از خود بیگانگی و دور شدن مردم از معنویات و ادیان توحیدی بسیار است و وظیفه علمای دینی است كه با تلاش و انسجام حقیقت ادیان توحیدی و ماهیت‌ ضد ظلم ادیان الهی را به مردم بشناسانند.

رئیس قوه قضاییه با تأكید بر اینكه مهمترین تعلیم ادیان الهی، توحید است و حقیقت توحید باید از سوی علمای دین برای مردم بازگو و تبیین شود افزود: تمام ادیان الهی ریشه توحیدی دارند و این مسئله نقطه مشترك تعامل میان ادیان و زمینه‌ساز دوری از خشونت وجنایت‌های مختلف در جهان است.

رئیس قوه قضاییه به تحریم‌های غرب علیه ایران و تناقض‌های آنان در برخورد با كشورهای مختلف اشاره كرد و گفت: نگاه حكام كشورهای غربی به كشورها و ملت‌های جهان نگاه عادلانه،‌ دینی و الهی نیست و كاملاً ظالمانه است؛ به عنوان مثال كشورهایی هستند كه در آن هیچ انتخاباتی برگزار و زنان در آن كشورها حتی حق رانندگی هم ندارند، مورد حمایت آنان هستند و كشورهای غربی، جمهوری اسلامی ایران را در زمینه حقوق بشر محكوم می‌كنند و این موضوع اوج تضاد و دوگانگی‌ غربی‌ها در ادعاهایشان را ثابت می‌كند.

رئیس دستگاه قضا خواستار موضع‌گیری علما و رهبران مذهبی و دینی جهان علیه خشونت‌ها و تجاوزهای سران و دولت‌های غربی سلطه‌گر نسبت به مردم مظلوم جهان و بویژه مسلمانان شد و گفت: با توجه به نفوذ رهبران دینی مسیحیان در جهان توقع این است كه در زمان‌ها و مكان‌هایی كه ظلمی از سوی متجاوزان علیه مردم بی‌گناه می‌شود موضعگیری‌های مناسبی صورت گیرد.

آیت الله آملی لاریجانی با تأكید بر تلاش ادیان الهی در نزدیك كردن انسانها به یكدیگر و تقویت گرایش آنان به معنویات گفت: دولت‌های‌ ظالم و متجاوز موجب فاصله گرفتن ملت‌ها از هم می‌شوند و گرایش مردم به مادیات و دوری از معنویات را تقویت می‌كنند.

رئیس دستگاه قضا همچنین خواستار تعامل بیشتر علما و اندیشمندان دینی غرب با علما و اندیشمندان اسلامی به منظور نزدیكی بیشتر ادیان الهی و افزایش گرایش‌های معنوی مردم جهان شد.

در این دیدار نرسس بدروس پاتریارك ارامنه كاتولیك جهان نیز با اشاره به اینكه «این سومین سفر من به ایران است» گفت: در اثر گسترش مادیات در جهان، معنویات بویژه در كشورهای غربی بسیار كم شده و اكنون به جرأت می‌توان گفت كه مسیحیت واقعی تنها به خود كشور واتیكان محدود است.

وی افزود: متأسفانه به نظر می‌رسد كه برای برخی حكومت‌ها در جهان به صرفه نیست كه ادیان الهی به هم نزدیك شوند و صلح و آرامش برقرار شود، آنها دوست دارند میان ملت‌ها جنگ درگیرد و فاصله بین ملت‌ها فاصله‌ای مادی و اقتصادی ‌شود.

وی تأكید كرد: جمهوری اسلامی ایران همكاری بسیار خوبی در زمینه انجام فعالیت‌های دینی پیروان ادیان دارد.

وی گفت: اقدامات تفرقه‌آمیز مانند توهین به ادیان به هیچ وجه قابل قبول نیست و از نظر ما آنچه در فرانسه به عنوان نشر كاریكاتور علیه مسلمانان انجام شد توهین به یك و نیم میلیارد مسلمان بود و این اقدام موهن درباره سایر ادیان الهی نیز اتفاق افتاده و مورد اعتراض ما هم بوده است.

اجتمام ** 9317 ** 1418
۰ نفر