۱۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۲۷
کد خبر: 81487514
T T
۰ نفر
نرم افزارهاي تخصصي نقش موثري در بازار كسب و كار كشور دارد

تهران - ايرنا - يك محقق و كارآفرين برتر معتقد است كه نرم افزارهاي تخصصي نقش موثري در تحول كسب و كار و اصناف، شركت هاي متوسط و كوچك و در نهايت فضاي كسب و كار كشور دارد .

شهرام شكوري در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي ايرنا در خصوص نقش نرم افزارها درفضاي كسب و كار كشورها گفت: برخي از نرم‌ افزار‌هاي تخصصي از پرنفوذ‌ترين نرم‌افزار‌ها در زمينه فناوري اطلاعات هستند كه توسط مديران و مشاوران مالي با تجربه عضو انجمن‌هاي حرفه‌اي و رسمي حسابداري و مهندسان مجرب رايانه طراحي شده و با امكانات متنوع پاسخگوي فعاليت‌هاي خدماتي، بازرگاني، توليد و پيمانكاري است.

وي افزود: از طرفي كاربري آسان همراه با امكانات گسترده اين نرم‌افزار‌ها كه هر شخصي با هر سطح سواد و تحصيلي مي تواند با آنها كار كند، اين محصولات را به پركاربرد‌ترين نرم‌افزار مالي كشور تبديل كرده است.

به گفته اين محقق و كار آفرين برتر با گسترش فناوري اطلاعات در تمام صنف‌ها و ايجاد شغل‌هاي جديد نرم‌افزارهايي تهيه شده كه اين نرم‌افزار‌ها مي‌توانند باعث تسهيل در كسب و كار شود به طوري كه اين نرم‌افزارها مي تواند در بازار كار به يكي از مهارت‌هاي جويندگان كار تبديل شود.

شكوري با بيان اينكه در دوره بازار‌گرايي هدف اين بود كه محصول در بازار به صورت تيراژ ارائه شود گفت: در دوره حاضر كه دوره فراصنعتي ناميده مي شود هدف اين است كه محصولاتي كه به صورت تيراژ به بازار عرضه مي‌شود به صورت سفارشي نيز براي مشتري تهيه شود.

به گفته وي، ايران در بخش صادرات نرم افزار پيشرفت نداشته است ولي درحدود دو سال گذشته در اين بخش وارد بازار عراق شده ايم وبا برخي از دانشگاه هاي آنها نيز مذاكراتي صورت گرفته است.

اين محقق و كار آفرين برتر با اشاره به اينكه برخي از نرم افزارها نيز به افغانستان صادر شده است ، اضافه كرد:در حال حاضر بازارهاي خوبي دراين زمينه ايجاد شده ولي هنوز بستر مناسب و كافي براي اين بازارها فراهم نشده است.

شكوري با اشاره به اينكه به منظور پشتيباني در اين زمينه با دانشگاه صنعتي شريف در جهت آموزش مذاكراتي صورت گرفته است ، گفت: در خصوص پشتيباني شبكه وسيع خدمات پس از فروش همكاري هايي نيز با ديگر دانشگاههاي معتبر صورت گرفته كه دراين راستا، آموزش عملياتي حسابداري براي دانشجويان مرتبط آغاز شده تا بعد از دانش آموختگي بتوانند وارد بازار كار شوند.

اقتصام (4) 1053 ** 1574
۰ نفر