به گزارش ایرنا، عیسی كلانتری شامگاه جمعه در جلسه كار گروه آب، كشاورزی و مدیریت بحران عجب شیر افزود: ما و مردم طبیعت كشور را در معرض نابودی قرار داده ایم و هنوز بدون درك درست از شرایط به دنبال مقصر می گردیم.
وی با بیان این كه در توسعه منطقه ای و محلی باید به پتانسیل آب توجه جدی شود، اظهار كرد: بحران های اجتماعی و اقتصادی، ساختارهای فرهنگی را به هم می ریزند و از آنجا كه عنصر آب با تمام جنبه های زندگی ما عجین شده، مشكل كم آبی بر سطوح مختلف زندگی ما تاثیر گذاشته است.
دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه ادامه داد: كاهش مصرف آب، افزایش بهره وری با صنعتی شدن كشاورزی و بهبود وضعیت درآمدی و معیشتی كشاورزان حاشیه دریاچه از اهداف مهم طرح احیای دریاچه ارومیه است.
كلانتری از اختصاص 450 میلیارد ریال اعتبار از محل ستاد احیای دریاچه ارومیه به شهرستان عجب شیر برای ایجاد كمربند سبز خبر داد.
شهرستان عجب شیر با 738 كیلومتر مربع وسعت، دارای یك شهر، دو بخش قلعهچای و مركزی و چهار دهستان بوده و در 90 كیلومتری تبریز و 80 كیلومتری كرانه جنوب شرقی دریاچه ارومیه واقع شده كه از شرق به مراغه، از شمال شرق به اسكو، از جنوب به بناب، از شمال به آذرشهر و از غرب به دریاچه ارومیه محدود می شود.
7485/8023/1756
مراغه - ایرنا - دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه گفت: 600 دریاچه رو زمینی و زیر زمینی در ایران در حال خشك شدن است كه 10 مورد از آنها زیرزمینی است.