به گزارش خبرنگار ايرنا كامران باقري لنكراني ، روز چهارشنبه در پنجمين همايش كشوري كاهش اثرات سوانح و تصادفات رانندگي در شيراز افزود: بر اساس آمارهاي كشوري ارائه شده آمار مرگ و مير ناشي از تصادفات در كشورمان روزانه 50 نفر است كه در مقايسه با برخي از كشورها اين آمار بالايي است .
وي ادامه داد:درحالي كه كشورهاي صنعتي براي كاهش شمار كشته شدگان در تصادفات براي 20 سال آينده برنامه ريزي كرده اند اين آمار در كشورهاي با درآمد كمتر در اين مدت روندي فزاينده دارد.
لنكراني بيان كرد: اغلب كساني كه در تصادفات رانندگي جان خود را از دست مي دهند جوانان و نوجوانان و كساني هستند كه در رده سني جمعيت فعال قرار دارند و اين افراد در بهترين سال هاي زندگي از دست مي روند .
وي گفت: 56 درصد از جان باختگان در تصادفات رانندگي بين 18 تا 49 سال سن دارند كه اين سن جمعيت فعال كشور است و فقدان اين افراد ضربه بزرگي به هرم سني جمعيت وارد مي كند .
رييس مركز سياستگذاري سلامت استان فارس اضافه كرد: اگر براي كاهش 25 درصدي خسارت هاي ترافيكي برنامه ريزي كنيم اين رقم معادل نيمي از درآمد نفت است كه صرفه جويي شده است .
لنكراني گفت:متاسفانه اغلب تصادفات منجر به مرگ برون شهري است و اين موضوع گوشزدي به مسوولان مربوط براي برنامه ريزي بيشتر و بهتر است .
پنجمين همايش كشوري كاهش اثرات سوانح و تصادفات رانندگي به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي شيراز به مدت دو روز در اين شهر ادامه دارد.ك/2
6113 /6118
رييس مركز سياستگذاري سلامت فارس :
پنج مرگ در روز سهميه استان فارس از تصادفات مرگبار
۶ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۵۸
کد خبر:
81519909
![پنج مرگ در روز سهميه استان فارس از تصادفات مرگبار پنج مرگ در روز سهميه استان فارس از تصادفات مرگبار](https://img9.irna.ir/old/Image/1393/13931206/81519909/N81519909-6298743.jpg)
شيراز - ايرنا - رييس مركز سياستگذاري سلامت استان فارس با بيان اين كه 10 درصد از حوادث ترافيكي منجر به فوت كشور در اين استان رخ مي دهد گفت:روزانه پنج نفر در فارس بر اثر اين سوانح جان خود را از دست مي دهند .