۲۸ اسفند ۱۳۹۳، ۱۲:۴۰
کد خبر: 81546823
T T
۰ نفر

هواشناسي: هواي آذربايجان شرقي باراني و برفي مي شود

۲۸ اسفند ۱۳۹۳، ۱۲:۴۰
کد خبر: 81546823
هواشناسي: هواي آذربايجان شرقي باراني و برفي مي شود

تبريز - ايرنا - اداره كل هواشناسي آذربايجان شرقي اعلام كرد: بر اساس آخرين اطلاعات و نقشه هاي پيش بيني هواشناسي، وضع جوي استان از اواخر وقت امروز (پنجشنبه) باراني و برفي با افزايش نسبي هوا همراه خواهد بود.

به گزارش ايرنا، امروز هواي استان صاف تا قسمتي ابري همراه با افزايش نسبي دما، از بعد از ظهر و شب افزايش ابر و اواخر وقت با بارش باران و برف همراه خواهد بود.

براساس اين گزارش وضع هوا فردا /جمعه/ نيمه ابري تا ابري گاهي همراه با بارش باران و برف در بعضي نواحي بصورت رگبار و رعد و برق خواهد بود.

اين گزارش مي افزايد: در نخستين روز از بهار 94 هواي استان نيمه ابري و در بعضي نواحي ابري همراه با بارش پراكنده باران و برف و وزش باد نسبتا شديد خواهد بود.

هواشناسي آذربايجان شرقي هواي استان در دوم فروردين سال 94 را نيمه ابري تا ابري همراه با بارش باران و برف و وزش باد در بعضي نواحي به صورت رگبار و رعد و برق با احتمال بارش تگرگ و كاهش محسوس دما پيش بيني كرده است.

از سوم فروردين هواي استان دوباره با افزايش دما به سمت گرم شدن با احتمال بارش پراكنده باران و برف و اواخر وقت با كاهش ابر همراه خواهد بود.

چهارم فروردين آسمان آذربايجان شرقي صاف تا قسمتي ابري با افزايش نسبي دما (گرم مي شود) همراه خواهد بود.

7223/8066/1756
۰ نفر