تسریع رسیدگی به پرونده ها،‌ ارتقا سلامت قوه قضاییه و تشدید مبارزه با مفاسد اولویت دستگاه قضا در سال 94

تهران- ایرنا- سخنگوی قوه قضاییه گفت: تسریع رسیدگی به پرونده ها، ارتقا سلامت قوه قضاییه، تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی، زمین خواری و مخلان امنیت جامعه از مهمترین برنامه های دستگاه قضا در سال جاری است.

به گزارش خبرنگار حقوقی - قضایی ایرنا،‌ حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای روز دوشنبه در نخستین نشست خبری خود در سال 1394 افزود: در سال جدید جهت رسیدگی به كار مردم، تسریع پرونده ها و كاهش حجم كار قضات در جهت تامین منابع انسانی،‌ ارتقا سطح دانش قضایی قضات و ارائه آموزش های لازم و تخصصی تمركز، و بیشتر از سنوات گذشته تلاش خواهیم كرد.

به گفته وی،‌ 808 قاضی جدید در سال 93 مشغول به كار شدند و یكهزار و 200 نفر نیز جذب و مشغول آموزش هستند كه امسال فعالیت خود را آغاز خواهند كرد.

محسنی اژه ای، ارتقا سلامت قوه قضاییه را یكی دیگر از اولویت های دستگاه قضا در سال 94 برشمرد و افزود: قضات حجم كار سنگینی دارند اما این باعث نمی شود كه كمترین تخلفی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: با همه آنهایی كه از نام قوه قضاییه سوءاستفاده می كنند، افراد دلال و افرادی كه خود را وابسته به قاضی یا كارمند داگستری می دانند برخورد می كنیم.

محسنی اژه ای افزود: البته ممكن است در خود دستگاه قضایی تخلفی باشد كه در جهت ارتقای سلامت و اعتماد بخشی مردم مصمم هستیم با هرگونه از این موارد بر خورد كنیم كه در همین راستا نیز تعدادی از متخلفان در سال گذشته بازداشت و افرادی نیز سلب صلاحیت قضایی شدند.

به گفته وی، تعدادی افراد جاعل، دلال و احیانا پرسنل قضایی در بازداشت به سر می برند.

تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی بدون تبعیض، اولویت دستگاه قضا بود كه معاون اول قوه قضاییه به ان اشاره كرد و افزود: مصمم هستیم با هرگونه مفاسد اقتصادی خصوصا با افرادی كه به دانه درشت معروف و كسانی كه متكی به قدرت و ثروت هستند، بدون تبعیض برخورد كنیم.



** رسیدگی به پرونده تامین اجتماعی زمان بر است

سخنگوی قوه قضاییه درباره تأخیر در رسیدگی به پرونده تامین اجتماعی گفت: ماهیت این پرونده ایجاب می‌كند كه روند رسیدگی قدری طولانی شود، زیرا رسیدن به این موضوع كه آیا موارد موجود در گزارش جرم است یا نه، زمان می ‌برد.

وی در پاسخ به سووال خبرنگار دیگری درباره نامه اخیر تعدادی از نمایندگان مجلس به رییس قوه قضاییه و انتقاد از طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده گزارش كمیته تحقیق و تفحص مجلس از تامین اجتماعی افزود: زمانیكه روی پرونده‌ ای كار نشود گله و انتقاد وارد است، اما در مواردی كه روی پرونده كار می‌شود و تحقیق و استعلام صورت می ‌گیرد نمی ‌توان گفت رسیدگی صورت نگرفته است.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: پرونده تامین اجتماعی از جمله پرونده‌هایی است كه ابعاد مختلف دارد و برخی مسایل نیازمند تحقیق و استعلام است و ماهیت این پرونده ایجاب می ‌كند كه روند رسیدگی قدری طولانی شود.

وی خاطرنشان كرد: این توقع كه قاضی همه گزارش مجلس را بپذیرد، درست نیست و بطور قطع نمایندگان مجلس نیز چنین توقعی ندارند.



** مردم به هشدارهای وزارت بهداشت توجه كنند

محسنی اژه ای درباره عدم نظارت وزارت بهداشت به سلامت مردم و مشكلات چشم پزشكی روی داده در اسفند سال 93، گفت: آقای هاشمی وزیر بهداشت انصافا در همه ابعاد تلاش خود را انجام می دهد و برای سلامتی مردم حساسیت بسیار خوبی دارد، اما این دلیل بر این نیست كه نقصی نداشته باشیم.

وی افزود: یكی از مسایل مورد توجه هشدارهایی است كه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی بویژه در مساله زیبایی به مردم می دهد و بارها گفته شده كه به هر پزشكی اعتماد نكنید، اما مردم به آن توجه نمی كنند.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینكه نمی گوییم هیچ موردی در وزارت بهداشت وجود ندارد، ادامه داد: بحث ورود داروها و لوازم مربوط به آرایش های زنانه بصورت قاچاق بسیار مهم است و چون این اجناس استاندارد لازم را ندارند، می توانند عوارض سنگینی را به همراه داشته باشند كه باید در مبارزه با قاچاق همه تلاش كنیم.

وی درمورد آخرین وضعیت پرونده چشم پزشكی گفت: جزییات این پرونده را نمی دانم اما افرادی در این ارتباط بازداشت و برخی نیز با قرار وثیقه آزاد شده اند، تحقیقات میدانی نیز انجام شد و از آنجاییكه حكمی صادر نشده، از بیان جزییات معذورم.



** نیروی انتظامی درمورد تجمع های بدون مجوز به وظیفه خود عمل می كند

محسنی اژه ای درخصوص خبر تجمع بدون مجوز از وزارت كشور به خاطر قضیه فرودگاه جده گفت: اگر وزارت كشور مجوزی برای تجمع نداده باشد، نیروی انتظامی به وظیفه خود در این زمینه عمل می كند.



** اساس كار شورای حل اختلاف صلح و سازش است

معاون اول دستگاه قضا، اساس كار شورای حل اختلاف را صلح و سازش عنوان كرد و افزود: قانون اخیرا اختیاراتی به شورای حل اختلاف داده، اما معتقدیم صلح و سازش بركات بیشتری از رسیدگی های قضایی داشته و عمدتا بار را از دوش دستگاه قضا برمی دارد.

وی گفت: این اختیارات بیشتر در جهت تقویت شورای حل اختلاف است كه امیدوارم خروجی آن، حل و فصل سریع تر موضوعات مردم باشد.



** دادگاه پنجم اردیبهشت درخصوص ادامه مساله كهریزك است

خبرنگاری درباره دادگاه پنج اردیبهشت سعید مرتضوی مدیرعامل سابق تامین اجتماعی و دادستان سابق تهران، از سخنگوی دستگاه قضا درباره بخش های پرونده مرتضوی پرسید كه وی چنین پاسخ داد: یكی از اولیای دم قضیه كهریزك از او شكایت كرده بود كه برگزاری این جلسه دادگاه در ادامه رسیدگی به این شكایت و ادامه مساله كهریزك است.

وی افزود:‌ درخصوص مسایلی كه درباره سازمان تامین اجتماعی مطرح شده، تعیین وقت نشده است.

به گفته سخنگوی قوه قضاییه، بخشی از پرونده تامین اجتماعی به دادگاه رفته و بخش عمده آن نیز در دادسرا است.



** درمورد دستگیری دو یقه سفید در ارتباط با سهام عدالت

محسنی اژه ای درمورد اظهارات دادستان كرمان مبنی بر دستگیری دو یقه سفید در رابطه با سهام عدالت گفت: علاوه بر آن چیزی كه نقل كردند نمی دانم، و از اینكه گفته شده این دو نفر یقه سفید بودند، اطلاعی ندارم.



** مطرح بودن بحث تشكیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی

سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سووال خبرنگاری مبنی بر تشكیل سازمان مبارزه به مفاسد اقتصادی گفت:‌ چنین بحثی در مجلس مطرح است و قوه قضاییه نیز كلیت آن را رد نكرده است.

وی با بیان اینكه باید دید كه این سازمان چه اهدافی دارد،‌ ادامه داد: سازمان بازرسی در كشور وجود دارد و نمی خواهیم سازمان موازی تشكیل شود و اگر اهداف مدنظر را این سازمان ها نتوانند برآورده كنند، سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی تشكیل می شود.



** همدلی و همزبانی یعنی رسیدن به برداشت واحد یا نزدیك

معاون اول دستگاه قضا درباره نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» ‌گفت: بحث همدلی اینگونه نیست كه اینجا بنشینیم و بگوییم با هم همدل و همزبان هستیم. همدلی و همزبانی یعنی اینكه همه دستگاه ها باید در محدوده كار خود در چارچوب قانون حركت كنند.

وی افزود:‌ اگر مواقعی اختلاف برداشت وجود دارد، باید نشست و گفت وگو كرد تا به یك برداشت واحد یا نزدیك به هم رسید.

محسنی اژه ای خاطرنشان كرد: اگر به برداشت واحدی نرسیدیم درصورت عادی بودن قانون از مجلس می خواهیم آن را برای ما تفسیر كند و درصورت اساسی بودن قانون به شورای نگهبان مراجعه می كنیم.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به موضوع هسته ای ادامه داد:‌ اكنون موضوعی كه در كشور مطرح است، توافق هسته ای است كه عده ای به دو دلیل بطور جدی نگران این موضوع هستند.

وی بی اعتمادی و خلف وعده دیدن از آمریكا و دیگر دشمنان و نیز در جریان نبودن جزییات مذاكرات را دو دلیل نگرانی مردم دانست و تصریح كرد: همدلی یعنی اینكه تیم مذاكره كننده تا حد ممكن با موضوع شفاف برخورد كند و آن دسته از افرادی را كه در سطحی هستند كه دادن اطلاعات به آنها اشكالی ندارد، از جزییات با خبر ساخته و امیدواریم به بركت زهرای مرضیه(س) این مسایل با گفت وگو رفع شود.



** اسیدپاشی اصفهان همواره در حال پیگیری است

محسنی اژه ای درمورد آخرین اخبار اسیدپاشی اصفهان گفت: هفته ای نیست كه این موضوع را پیگیری نكنم و از وزارت اطلاعات، رییس دادگستری و مسوولان اصفهان پیگیر موضوع هستم، اما هنوز متاسفانه سیستم انتظامی و اطلاعاتی نتوانسته این فرد را كه جرم بزرگ و خشنی انجام داده، دستگیر كند و به مقامات قضایی تحویل دهد.



** لایحه ای به نام تخصیص قاچاقچیان مواد مخدر نداریم

محسنی اژه ای در پاسخ به سووال خبرنگاری مبنی بر اینكه لایحه ای به نام تخصیص قاچاقچیان مواد مخدر در حال تصویب است، آن را كاملا رد كرد و گفت: مطلقا چنین چیزی وجود ندارد و لایحه ای نه از طرف قوه قضاییه و نه از طرف هیچ دستگاه دیگری به مجلس نرفته است.

وی تاكید كرد: هیچ لایحه ای تحت عنوان تخصیص قاچاقچیان مواد مخدر اعم از اعدام و یا غیر اعدام در قوه قضاییه نداریم.



** درمورد پرونده رییس دولت نهم و دهم

معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به سووال خبرنگاری در این خصوص كه دو سال از تشكیل پرونده برای محمود احمدی نژاد رییس دولت نهم و دهم از سوی قوه مقننه می گذرد و این پرونده هنوز به نتیجه نرسیده است، گفت: اگر رییس جمهوری پرونده داشته باشد طبق قانون به دادسرا نمی رود و به دادگاه می رود.

وی افزود: برای پرونده خصوصا پرونده های كیفری نمی توان وقت تعیین كرد و این موضوع به دادگاه،‌ قاضی، بازپرس و دادیار به حسب مورد بستگی دارد.



** سه نفر از مقامات دولت نهم و دهم فهرست اموال ارائه نكرده اند

خبرنگاری درمورد رسیدگی به اموال مسوولان دولتی بر اساس اصل 142 قانون اساسی توسط قوه قضاییه از سخنگوی دستگاه قضا پرسید كه وی پاسخ داد: اصل 142 قانون اساسی برخی مقامات دولتی را موظف كرد تا در ابتدای كسب سمت، فهرست دارایی خود و خانواده را به ریاست قوه قضاییه اعلام كنند و البته آنها بعد از پایان سمت نیز باید این فهرست را ارایه دهند.

محسنی اژه ای خاطر نشان كرد: در دولت نهم و دهم همه افراد غیر از سه نفر فهرست اموال خود را اعلام كردند.

به گفته وی،‌ ابراهیم عزیزی معاون توسعه و مدیریت رییس جمهوری در دو دولت نهم و دهم فهرست اموال خود را ارایه نكرده است و همچنین محمد جواد محمدزاده معاون رییس جمهوری و رییس سازمان محیط زیست و ملك زاده معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی كشور دو نفر دیگر از مقامات دولتی در دولت دهم بودند كه فهرست اموال خود را ارائه نكردند.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینكه این موضوع همچنان در حال پیگیری است، اظهار داشت: بقیه افراد در دو دولت نهم و دهم فهرست دارایی خود را اعلام كردند كه اموال همه آنها به غیر از پنج نفر رسیدگی و مختومه شد.

وی ادامه داد: فهرست اموال و دارایی پنج نفر دیگر در حال رسیدگی است.

به گفته وی، همه افراد در دولت یازدهم فهرست اموال خود را اعلام كرده اند كه البته پرونده چهار نفر از آنان ناقص است.



** درمورد پرونده جیسون رضاییان و پرونده حمیدرضا سیاسی

سخنگوی دستگاه قضا در مورد جیسون رضاییان خبرنگار آمریكایی ایرانی الاصل كه سال گذشته بازداشت شد، گفت: چهار نفر در مرحله اول در این پرونده تحت تعقب قرار گرفته اند.

وی افزود:‌ برای یك نفر از آنها قرار منع تعقیب صادر شد و از آنجا كه این پرونده هنوز در دادگاه بدوی است و حكمی صادر نشده،‌ نمی توانم چیزی بگویم.

معاون اول قوه قضاییه در مورد پرونده حمیدرضا سیاسی مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس نیز گفت: برای این پرونده كیفر خواست صادر شده، اما هنوز حكمی صادر نشده است.

وی با بیان اینكه منتظریم كه این پرونده رسیدگی شود، ادامه داد: ظاهرا شنیدم كه وی با قید وثیقه آزاد شده است.



** پرونده علی مطهری در شیراز

سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سووال خبرنگاری درخصوص حادثه ای كه برای علی مطهری روی داده و آیا اینكه قوه قضاییه در این مورد پیگیری كرده است، گفت: شورای تامین استان فارس وارد موضوع شد و رییس كل دادگستری استان یكی از اعضای آن شورا است.

وی افزود: دادستان هم وارد شد و دولت نیز قضیه را پیگیری كرد و بعضی در این پرونده بازداشت و برخی دیگر نیز با قرار آزاد شدند و پرونده همچنان در حال رسیدگی است.



** درباره برخورد با افراد خودسر

محسنی اژه ای درمورد چگونگی مقابله با افراد خودسر كه قصد بر هم زدن تجمات در ایام انتخابات پیش رو را دارند، گفت:‌ قوه قضاییه و معاونت پیشگیری از وقوع جرم این دستگاه، با همكاری سایر دستگاه های امنیتی نظارتی و اطلاعاتی، موفقیت بیشتری در این ارتباط خواهند داشت.



** نمی دانم باغ دامپزشكی كجاست

وی درمورد خبر واگذاری باغ دامپزشكی در منطقه یازده تهران از سوی ارتش به شهرداری برای ایجاد فضای سبز و تبدیل شدن این فضا به ساخت و ساز و اعتراض مردم منطقه نسبت به این قضیه ابراز بی اطلاعی كرد و گفت:‌ نمی دانم باغ دامپزشكی كجاست و اطلاعی ندارم كه آیا شكایتی شده است یا نه.



** از بیان جزییات حادثه تروریستی در حمیدیه معذورم

خبرنگاری درباره حادثه تروریستی در حمیدیه و دستگیری چند نفر در این پرونده از سخنگوی دستگاه قضا پرسید كه او پاسخ داد: افرادی كه دستگیر و بازداشت می شوند حتما برای آنها در دستگاه قضا پرونده تشكیل شده است.

وی افزود: این موضوع در حالی بررسی است و از بیان جزییات معذورم اما با توجه به روی دادن این اتفاق در روز تعطیل و كشتن ماموران خدوم امیدوارم دادگستری سریع پرونده آنها را تكمیل كند.



** درمورد اظهارات یكی از اعضای شورای نگهبان

سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سووالی مبنی بر اظهارات «م.الف» یكی از اعضای شورای نگهبان و ادعای وی درمورد تمایل اعضای شورای نگهبان در سال 88 به برخی كاندیداها گفت: اصلا از این مساله اطلاع ندارم.



** درمورد فعالیت ناجا در فروش نفت

محسنی اژه ای در پاسخ به سووالی مبنی بر فعالیت نیروی انتظامی در زمان تحریم ها برای فروش نفت و بازنگشتن مقداری از پول آن به وزارت نفت گفت: چنین چیزی نشنیده ام.



** در مورد بازداشت یك اصلاح طلب اصفهانی

وی در پاسخ به سووال دیگری مبنی بر بازداشت یك اصلاح طلب اصفهانی برای هماهنگی مراسم ترحیم همسر آیت الله خاتمی گفت: هیچ كس به این دلیل بازداشت نشده است، شاید خطایی مرتكب شده باشد.



** درباره رفع ممنوع التصویری رییس جمهوری اسبق

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سووالی مبنی بر رایزنی دولت و قوه قضاییه برای رفع ممنوع التصویری رییس دولت هفتم و هشتم گفت: اگر صحبت با شخص خاصی صورت گرفته نمی دانم، اما چنین چیزی نبوده است.

وی ادامه داد: شخصی از آقای جهانگیری جویای موضوع شده كه ایشان در پاسخ گفته این موضوع قابل حل است.



** درباره حكم دستیار رییس جمهوری از سوی دادگاه روحانیت

محسنی اژه ای در رابطه با حكم دستیار رییس جمهوری از سوی دادگاه ویژه روحانیت گفت: دادستان دادگاه روحانیت در این باره صحبت كرده و حرف ایشان صحبت آخر است و من چیزی بیشتر از آن ندارم.



** مطلب بدون سند ارائه نشود

وی در پاسخ به سووالی مبنی بر اینكه واكنش قوه قضاییه به اظهارات رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنی بر رفتارها خشن در قوه قضاییه چیست، گفت: این گونه مطالب اگر بدون سند باشد تهمت و افترا است. توصیه من این است اگر كسی مطلبی را دارد، مستند ارائه دهد. اگر ظلمی شده باشد، برخورد می شود، اما بیان این گونه مسایل خلاف قانون است.



** ماموران عربستانی باید تعقیب شوند

وی در پاسخ به سووالی در رابطه با تجاوز دو مامور عربستان به دو نوجوان ایرانی و مسایل مطرح شده و درباره خودكشی این دو نوجوان گفت: بیان این مطالب درست نیست. ماموران عربستان كار بسیار زشت و خلافی را انجام دادند كه باید تعقیب شود.

محسنی اژه ای گفت: دولت و وزارت خارجه بدنبال موضوع هستند، آنها هم قول دادند و امیدواریم به شدت برخورد كنیم، اما دامن زدن به این مسایل درست نیست.



** پرونده بدهكار نفتی

وی در رابطه با پرونده بدهكار نفتی نیز گفت: كارهای بسیاری درباره شناسایی اموال و تحویل آنها به وزارت نفت با كمك دولت و بانك مركزی انجام شده است.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: در مقام شناسایی و ارزیابی اموال قرار داریم تا جایی كه ممكن بوده در داخل و خارج اموال شناسایی شده و هر مقدار از اموال كه شناسایی شود به دولت و وزارت نفت تحویل داده می‌ شود.

محسنی اژه ای افزود: ‌قرار مجرمیت برای این بدهكار صادر شده است و برای رفع نقص برگشته اما كیفر خواست صادر نشده است.



** پرونده خبرنگار واشنگتن پست

وی در رابطه با پرونده خبرنگار واشنگتن پست هم گفت: این پرونده صفحات زیادی دارد و در دادگاه انقلاب است و وكلا در حال مطالعه آن هستند. من به قاضی گفتم كه وكلا وقت بیشتری بگذارند تا مطالعه تمام و دادگاه شروع شود.



** حمایت از افراد فعال در حوزه محیط زیست

وی در رابطه با حكم اعدام یكی از محیط بانان گفت: تمام دستگاه ها و مردم باید در رابطه با حفظ محیط زیست فعالیت كنند و باید از كسانی كه در این زمینه كار می كنند، حمایت شود. قوه قضاییه نیز اگر لازم باشد حمایت می كند.

محسنی اژه ای ادامه داد: اگر كسی در جایی جرمی مرتكب شد، بدیهی است كه نمی توان از آن جرم صرف نظر كرد، می شود تخفیف داد اما نادیده گرفتن جرم درست نیست.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: اگر حكم قصاص است، پسندیده است ولی دم گذشت كند. البته فرد قاتل نیز باید قدر این رضایت را بداند.



** با سوداگران مرگ و افراد ضد امنیت كشور برخورد خواهیم كرد

محسنی اژه ای گفت: در سال 94 همچون سال‌های گذشته و شدیدتر بدنبال مبارزه با افرادی هستیم كه امنیت مردم و كشور را به خطر می اندازند و با سوداگران مرگ و اراذل و كسانی ضد امنیت كشور فعالیت می كنند، برخورد خواهیم كرد.



** بخشش 365 قاتل محكوم به اعدام در سال 93

محسنی اژه ای گفت: در سال 1393، 365 قاتل كه محكوم شده بودند با رضایت، نجات پیدا كردند.

وی ادامه داد: در مورد خاصی كه اشاره شد فشار قومیت مطرح نیست.



** تخریب 1500 مورد ساخت وساز غیر مجاز در تهران

محسنی اژه ای با تاكید بر اینكه دستگاه قضا در سال جاری در برخورد با زمین خواران مصمم است، گفت: با كسانی كه به منابع و منافع ملی دست اندازی می كنند و به هر بهانه ای در جهت تخریب و تهدید این منابع هستند، مبارزه خواهیم كرد.

سخنگوی قوه قضاییه، با مثبت ارزیابی كردن فعالیت های انجام شده در سال گذشته در این راستا، تصریح كرد:‌ خوشبختانه كارنامه در مورد زمین خواری در سال 93 درخشان بود بطوریكه در استان تهران 710 هكتار از اراضی به ناحق متصرف شده، ‌رفع تصرف شد و 1500 مورد ساخت وساز غیرمجاز در این استان تخریب شد.

به گفته وی، دولت، نهادهای نظارتی، قوه قضاییه و همه در این زمینه خوب كار كردند.

محسنی اژه ای خاطر نشان كرد: در سراسر استان ها به همین منوال تقریبا میلیون ها متر مربع از اراضی غیرقانونی متصرف شده به نام دولت، آزاد شد.

وی تصریح كرد: مصمم هستیم با همكاری دولت و خصوصا نهادها و ارگانهایی كه مجوز صادر می كنند، برای صدور مجوز هماهنگی انجام شود تا خود دولت و شهرداریها در همان مرحله اول اجازه ساخت وساز غیرمجاز را ندهند.



** درمورد مهارت آموزی زندانیان

سخنگوی قوه قضاییه درمورد مهارت آموزی زندانیان گفت: بنیاد تعاون زندانیان و سازمان زندانها تلاش می كنند تا در صورت امكان، زندانیان را با حرفه ای آشنا سازند تا در زمان خروج از زندان بتوانند مشغول به كار شوند.

محسنی اژه ای افزود: سازمان زندانها برای بیش از 50 هزار زندانی كار ایجاد كرده اند.

وی ادامه داد: به شدت در تنگنای بودجه ای هستیم، اما اگر بخش خصوصی در این زمینه پیشقدم شود، حمایت می كنیم.



** تبریك قهرمانی تیم ملی كشتی

سخنگوی قوه قضاییه، پیروزی تیم ملی كشورمان را در مسابقات جام جهانی كشتی آمریكا تبریك گفت.

محسنی اژه ای ضمن تبریك این موفقیت، خطاب به قهرمان تیم ملی كشتی گفت: آرزو می كنم همانگونه دل مردم ایران را شاد كردید، خداوند نیز دل شما را شاد كند.

ادامه دارد...

اجتمام **9303**1540**3377**9317**9188**1071
۰ نفر