۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۰۰
کد خبر: 81591167
T T
۰ نفر
آيت الله مصباح يزدي: تكيه  بر محكمات دين يك ضرورت مهم در تبليغ است

قم - ايرنا - رييس موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)، تكيه كردن بر محكمات دين به جاي پرداختن به متشابهات و مطالب سليقه اي و نظرات شخصي را يك ضرورت مهم در تبليغ دانست.

به گزارش ايرنا از مركز خبر حوزه، آيت الله محمدتقي مصباح يزدي روز پنجشنبه در همايش نقش نخبگان در تبليغ در تالار موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) قم، افزود: در تبليغ دين شايسته است از محكمات دين براي مردم گفته شود، نه نظرات و سليقه هاي شخصي كه از اتقان خوبي برخوردار نيستند؛ چرا كه تجربه نشان داده است بسياري از اين مطالب غير متقن و متشابه باعث ايجاد فرقه هاي انحرافي و سبب گمراهي مردم شده است.

وي به تشريح اهميت و جايگاه تبليغ دين و لزوم تكيه بر محكمات به جاي بيان متشابهات، در ارائه محتواي تبليغي پرداخت و ادامه داد: در شرايط كنوني كه تمام دشمنان اسلام و انقلاب با همه قوا براي نابودي اسلام و معارف اهل بيت(ع) به ميدان آمده اند و در صدد نفوذ در اذهان مردم و جوانان هستند، بايد ديد كه وظيفه روحانيت و مبلغين چيست، آيا اكتفا كردن به بيان بعضي ابواب فقه كفايت مي كند يا نه؛ بايد با همه ظرفيت ها و همه توان در مقابله هجمه هاي دشمن بايستيم و از معارف حقه اهل بيت(ع) دفاع كنيم.

وي در تشريح اركان تبليغ خوب و مثمر ثمر، ابراز داشت: اصلي ترين ركن يك تبليغ خوب و اثر گذار عبارت است از محتواي تبليغ، كه چه چيزي قرار است به مخاطب گفته شود و اين موضوع همواره يكي از نگراني هاي رهبر معظم انقلاب نيز بوده است.

عضو خبرگان رهبري افزود: متاسفانه ساز و كار مشخصي براي اينكه يك طلبه و مبلغ دين بتواند يك خطيب خوب شود و در منبر موفق شود وجود ندارد و در جايي نيز تعريف نشده است، شايسته است مبلغان مطالبي را كه مورد نياز مردم است و سوال مي كنند، به خوبي بياموزند.

آيت الله مصباح يزدي در ادامه، نقش شيطان به عنوان دشمن قسم خورده مومنان را در ايجاد بدبيني مردم به علما و روحانيت يك جريان تاريخي عنوان و خاطرنشان كرد: قرآن كريم بيان مي كند كه هيچ پيامبر(ص) و رسولي نبوده است، مگر اينكه دشمنان او از جن و انس، درصدد ترور شخصيت او بوده اند تا نتواند به خوبي كار خود را انجام دهد؛ چرا كه اگر آن پيامبر(ص) كارخود را به اتمام مي رساند شيطان بايد بساط خود را جمع مي كرد.

وي افزود: امروز نيز ادامه دهنده راه همان شيطان هاي جن و انس نيز درصدد هستند تا مردم به خصوص جوانان را نسبت به روحانيت و علما بدبين كنند و وظيفه همه اين است كه بهانه به دست ديگران ندهيم تا بتوانند تهمت و افترايي ببندند.

وي در پايان، فاسد شدن يك شخص روحاني و عالم را تخريب دين دانست و ابراز داشت: نبايد به ديگران بهانه داد كه آنان نسبت به علما و روحانيون بدبين شوند؛ چرا كه تخريب يك روحاني و عالم تنها تخريب او نيست؛ بلكه تخريب دين در آن جامعه است و خيلي بايد مواظب بود كه به جاي تبليغ دين تخريب دين نكنيم.ك/1

/2085/ 1175 /1596
۰ نفر