مجید پاشایی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینكه واگذاری نیروگاه تبریز به سازمان تامین اجتماعی و سازمان بازنشستگی نگرانی هایی را برای كاركنان این نیروگاه به دنبال داشته است ، اظهاركرد: بر اساس مصوبه كمیسیون كارگری استان مقرر شده بهره برداری از نیروگاه مذكور طی قرارداد درازمدت به شركت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی واگذار شود كه بدین ترتیب امنیت شغلی پرسنل این شركت كه در نیروگاه تبریز شاغل می باشند حفظ خواهد شد.
وی با اشاره به اینكه واگذاری نیروگاه تبریز با توجه به سیاست های كلان دولت و بر اساس اصل 44 قانون اساسی صورت گرفته است ، گفت: این واگذاری با توجه به نبود خریدار در مراحل مزایده به صورت رد دیون بوده است.
پاشایی با اشاره به پیشینه واگذاری نیروگاه ها به بخش خصوصی از جمله نیروگاه های خوی ، ارومیه و سبلان ، اظهاركرد: سیاست دولت واگذاری 80 درصد نیروگاه هاست.
وی با اشاره به تعلل خریداران در تحویل نیروگاه و ایجاد احساس ناامنی شغلی برای كاركنان نیروگاه ، گفت: خریدار اخیراً برای تحویل گرفتن نیروگاه اعلام آمادگی كرده و مقرر است نسبت به بهینه سازی هم اقدام كند.
وی با اشاره به سهم 36.5 درصدی تامین اجتماعی و 63.5 درصدی سازمان بازنشستگی گفت: مالكیت تغییر می كند ولی بهره برداری همچنان در اختیار شركت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی خواهد بود.
پاشایی با بیان اینكه موضوع اصلی در این واگذاری حفظ امنیت شغلی كاركنان نیروگاه است ، اظهاركرد: دولت نسبت به این موضوع خود را مسوول می داند.
وی با بیان اینكه در چهار سال گذشته دولت به عنوان نایب كارفرما در خصوص نیروگاه تبریز عمل می كرد ، افزود: از همین رو امكان بهینه سازی وجود نداشت.
واگذاری نیروگاه تبریز به این دو نهاد عمومی در سال 90 به تصویب هیات واگذاری سازمان خصوصی سازی رسید.
در این نیروگاه 452 نفر از پرسنل شركت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی در حال انجام وظیفه می باشند.
نیروگاه حرارتی و گازی تبریز در كیلومتر 16 جاده تبریز ـ آذرشهر در مجاورت دهستان لاهیجان، بخش خسروشهر با ظرفیت تولید اسمی 800 مگاوات قراردارد.
نیروگاه حرارتی تبریز دارای 2 واحد بخار هر كدام به ظرفیت 368 مگاوات (با قدرت تولید عملی 350 مگاوات) ساخت شركت آلستوم فرانسه است. همچنین، نیروگاه گازی دارای 2 واحد گازی هر كدام به ظرفیت 32 مگاوات ساخت شركت فیات ایتالیا است كه در محوطه نیروگاه حرارتی تبریز واقع شده است.
واحدهای گازی از سال 1357 در مدار قرار گرفتند و از سال 1371 گازسوز شدند و در حال حاضر با دو نوع سوخت گازوئیل و گاز طبیعی كار میكنند.
واحد یك بخار در سال 1365 و واحد دوم بخار در سال 1368 راهاندازی شد.
واحدهای بخار با پایه مازوت سوز طراحی شده و از سال 1382 تبدیل به گازسوز شده است و این واحدها هم اكنون قابلیت بهره برداری با هر دو سوخت را دارا می باشند.
نیروگاه حرارتی و گازی تبریز از 27 سال پیش از سوی شركت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی با بكارگیری پرسنل متخصص و مجرب بهره برداری می شود.
7232/6183
مدیرعامل شركت برق آذربایجان شرقی:
دغدغه امنیت شغلی كاركنان نیروگاه تبریز رفع شده است
۱۲ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۵۳
کد خبر:
81631929
تبریز - ایرنا - مدیرعامل شركت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی با اشاره به رفع نگرانی امنیت شغلی كاركنان شاغل در نیروگاه تبریز گفت: بر اساس مصوبه كمیسیون كارگری استان، در صورت تحقق واگذاری نیروگاه، با مالك جدید قرارداد دراز مدت بهره برداری امضا می شود.