تصاویر این موزه به پنج دوره پیش از هخامنشیان، هخامنشیان، پارتیان، ساسانیان و دوره اسلامی تقسیم شده است.
تصاویر این گنجینه نه تنها اشیای موزه های ایران، بلكه اشیای ایرانی كه در برخی موزه های خارجی نگهداری می شوند را نیز دربر می گیرد.
توضیحات تصاویر به زبان انگلیسی است و بنیاد مطالعات خلیج فارس، آن را به ویژه برای آشنایی مخاطبان بین المللی با تاریخ و تمدن ایران و مقابله با «ایران هراسی» تهیه كرده است.
روزبه پارساپور، مدیرعامل موسسه مطالعات خلیج فارس، در این باره به ایرنا گفت: كارشناسان جغرافیای سیاسی و باستان شناسی در این موسسه به منظور نشان دادن چهره حقیقیِ كهن ترین كشور تاریخ جهان یعنی ایران، پس از ماه ها تلاش موفق شدند موزه انگلیسی زبانی از تمدن غنی ایران متشكل از فرهنگ، هنر و تمدن ایرانی را در فضای سایبری راه اندازی كنند.
این موزه انگلیسی زبان كه شرح حال تمدن غنی ایران از 7000 هزار سال پیش تا كنون را برای بازدید كننده های كشورهای مختلف جهان به نمایش می گذارد، برای نخستین بار است كه در فضای اینترنت به چنین شیوه نوینی طراحی شده و به سهولت برای مردم جهان قابل دسترسی است.
موزه تمدن ایران با این نشانی در دسترس است:
http://www.persiangulfstudies.com/IranMuseum تصاویری از این موزه را در زیر مشاهده می كنید.
**9163 ** 1569
تهران – ایرنا – گنجینه ای از تصاویرِ اشیا، تندیس ها، سكه ها، مهرها و بناهای تاریخی ایران در دوره های مختلف، به همت موسسه مطالعات خلیج فارس در اینترنت گردآوری و راه اندازی شد.