به گزارش ايرنا از مركز خبر حوزه، آيت الله محمد جواد فاضل لنكراني در ديدار مسوولان كاروان قرآني شميم وحي اظهار داشت: شبكههاي استاني مجبور بر انجام كارهاي گوناگون هستند؛ اما راه اندازي شبكه تلويزيوني حضرت معصومه، مي تواند شبكه معارفي قوي شيعي بوده و پيشنهاد بنده جديت در پيگيري اين كار است.
وي در ادامه سخنان خود گفت: از گذشته، بزرگان، مراجع و علما انتظار داشته اند كه حرم كريمه اهل بيت(ع) به عنوان قطب علمي، فرهنگي، ديني و معنوي قرار بگيرد و با برنامههايي كه از سوي اين كاروان پيشبيني شده، شاهد تحول خوبي در مجموعه حرم خواهيم بود.
وي ضمن قدرداني از حجت الاسلام والمسلمين سعيدي توليت آستان مقدس حضرت معصومه(س)، ابراز داشت: در چند سال اخير قدمهاي بزرگي براي معرفي حضرت فاطمه معصومه (س) برداشته شده كه نقطه عطف آن، از مساله اعلام زمان رحلت و ولادت حضرت آغاز شد كه مرحوم پدرم در اين موضوع بسيار موثر بودند؛ چراكه تا آن زمان اعتقاد متصديان امر بر اين بود كه از نظر تاريخي نميتوانيم اعتماد بر تاريخ روشني نسبت به زمان ولادت و وفات حضرت داشته باشيم و از نظر علمي و رجالي نكاتي در آن وجود دارد؛ اما آيتالله فاضل لنكراني تاكيد كردند كه اين موضوع نبايد سبب شود كه ما اين مساله را مهمل بگذاريم و لازم است روزي را به عنوان روز ارتحال و روزي را هم به عنوان ولادت حضرت قرار داده و از ايشان تجليل كنيم.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم خاطرنشان كرد: خوشبختانه به توصيه اين مرجع تقليد جامه عمل پوشانده شد و اكنون شاهد آثار فراوان آن در كل دنيا هستيم؛ چراكه در دهه كرامت يا روز رحلت حضرت، توجه مردم به قم بسيار زياد ميشود.
آيت الله فاضل لنكراني همچنين بر ضرورت ارتباط با زائران تاكيد كرد و گفت: پيگيري ارتباط با زائران از مباحث بسيار مهمي است كه از سوي حرم بايد دنبال شود تا زواري كه به قم آمده و حضرت را زيارت ميكنند، از آثار زيارت كه بعدها در زندگي خود مشاهده مي كنند، به اين بخش از حرم منتقل كنند.
وي با اشاره به روح معنوي حرم مطهر تصريح كرد: فضاي حرم حضرت معصومه (س) روحي دارد كه وقتي انسان وارد آن ميشود، از همان هنگام ورود از درب اول، روح معنويت بر انسان حاكم ميشود؛ انسان از لحظه ورود چيزي را حاكم بر وجودش ميبيند تا زيارت كند و بيرون بيايد؛ از اين جنبه معنوي حرم واقعا در اين شرايط امروزيِ جامعه و اين فسادها و مسائلي كه وجود دارد، بسيار مي توان استفاده كرد.
وي با تاكيد بر استفاده بيشتر صدا و سيما از ظرفيت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، بيان داشت: اين نهاد نبايد برنامه هاي خود را فقط به روز رحلت و دهه كرامت بسنده كند؛ چراكه بايد ارتباطي دائمي ميان حرم حضرت رضا (ع)، اعتاب مقدسه و حرم حضرت معصومه (س) با مردم باشد.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم، ثبت كرامات مربوط به حضرت معصومه (س) را مورد تاكيد قرار داد و افزود: بايد كرامتهاي واقعي براي مردم تبيين شود و آنان را در قالب بروشور جذاب و مختصر تهيه و 10 كرامت از حضرت معصومه (س) را در تيراژ ميليوني در داخل و خارج از ايران منتشر كنيد.
اين استاد حوزه با بيان اينكه حرم حضرت امام رضا(ع)، حرم حضرت معصومه(س) و يا امامزادههاي ديگر، يكي از بهترين وسائل براي بيمهكردن مردم و مقابله با آسيبهاي اجتماعي و مفاسد است، اظهار داشت: در اين راستا بايد فعاليتي دقيق و برنامه اي حساب شده اجرا كرد تا به نتيجه دلخواه برسيم. ك/1
1175 /
آيت الله فاضل لنكراني: شبكه تلويزيوني حضرت معصومه(س) راه اندازي شود
۶ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۵۳
کد خبر:
81698116
قم - ايرنا - رييس مركز فقهي ائمه اطهار(ع) گفت: امروز اين ظرفيت وجود دارد كه شبكه اي تلويزيوني منحصر به حضرت معصومه(س) و قم، با برنامه هاي بسيار غني در تمام ابعاد راه اندازي شود.