اسكندر زند شامگاه شنبه در حاشيه آيين به آب اندازي نخستين شناور كمپوزيتي تحقيقاتي ساخت داخل در آبادان در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود:اين شناور تخقيقاتي مي تواند نسبت به ارزيابي ذخاير ماهي اقدام كرده، ميزان برداشت آن و فصل تخم ريزي را مشخص و مناطقي را كه از لحاظ غذايي از جمله فيتوپلانكتون و زئوپلانكتون و ميزان فراواني و شناسايي گونه دريايي را مشخص كند.
وي شناور به آب انداخته شده را آزمايشگاه و پژوهشكده سيار براي محققان علوم شيلات و دانشجويان كارشناسي ارشد و دكترا عنوان كرد و اظهار داشت:اين شناور در برخي مواقع آلودگي هاي منطقه و تهديدات بيولوژيكي از لحاظ كشند قرمز، شكوفايي جلبكي و عروس دريايي مشخص مي كند..
زند گفت:يكي از كاربردهاي اين شناور تحقيقاتي شناسايي ذخاير ژنتيكي و گونه هاي در حال انقراض دريايي است تا با استفاده از بيوتكنيك جلوي انقراض اين ذخاير گرفته شود.
معاون وزير جهاد كشاورزي و رييس مركز تحقيقات، آموزش و ترويجي كشاورزي گفت:نتيجه تحقيقات بدون شك براي پايداري صيد و صيادي در منطقه تاثر گذار است.
نخستين شناور كامپوزيتي ساخته شده به روش تزريق و خلاء pvc fom در صنايع دريايي نوح جنوب شامگاه شنبه با حضور معاون وزير جهاد كشاورزي و رييس مركز تحقيقات، آموزش و ترويجي كشاورزي، معاون عمراني استاندار خوزستان و فرماندار ويژه آبادان به آب انداخته شد.
3015/6125
وزارت جهاد كشاورزي افزايش و پايداري توليدات بخش شيلات را با جديت پيگيري مي كند
۸ شهریور ۱۳۹۴، ۱:۰۴
کد خبر:
81739855
آبادان-ايرنا- معاون وزير جهاد كشاورزي و رييس مركز تحقيقات، آموزش و ترويجي كشاورزي گفت:اين وزارت، افزايش و پايداري توليدات را در بخش شيلات با جديت پيگيري مي كند.