۲ مهر ۱۳۹۴، ۲۰:۰۶
کد خبر: 81772042
T T
۰ نفر
انتقال زائران ایرانی به بیمارستان‌های هلال‌احمر ایران

تهران - ایرنا - رئیس مركز پزشكی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر با اعلام تازه‌ترین جزئیات خدمت‌رسانی به حادثه دیدگان صحرای منا گفت: ظرفیت بیمارستان‌ها و نیروهای هلال‌احمر برای خدمت‌رسانی به زائران حادثه‌دیده مناسب و كافی بوده و ما در تلاش برای انتقال زایران ایرانی از بیمارستانهای سعودی به بیمارستان های هلال احمر ایران هستیم.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی ایرنا، دكتر سیدعلی مرعشی با بیان این مطلب افزود: خوشبختانه تمامی كادر درمانی مركز پزشكی جمعیت هلال‌احمر نیروهای عملیاتی و آموزش‌ دیده و آماده ارائه خدمات میدانی هستند و هیچ مشكلی در ارائه خدمت به‌موقع و مناسب به زائران آسیب‌دیده از حادثه صحرای عرفات وجود ندارد.
وی گفت: هم‌اكنون 220 نیروی بیمارستانی و 280 پزشك تمام‌وقت در حال ارائه خدمت به زائران آسیب‌دیده هستند و علاوه بر آن ظرفیت بیمارستان‌ها و تجهیزات درمانی و دارویی برای درمان زائران كافی و مناسب است.
رئیس مركز پزشكی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر با اشاره به این‌كه هلال‌احمر ایران در حال انتقال مصدومان كشورمان به بیمارستان‌های ایرانی است، توضیح داد: با توجه به حجم مصدومان منتقل‌شده به بیمارستان‌های سعودی و به‌منظور ارائه خدمات درمانی جامع و مناسب به زائران ایرانی درصددیم تا مصدومان ایرانی را به بیمارستان‌های هلال‌احمر منتقل كنیم.
وی افزود: بر این اساس علاوه بر 50 زائر نیازمند دریافت خدمات درمانی كه روز گذشته پس از انجام اعمال خود به مكه بازگشته و در بیمارستان هلال‌احمر ایران در مكه تحت نظر هستند، مصدومان حادثه امروز را كه نیاز به خدمات درمانی بیشتری دارند به بیمارستان هلال‌احمر احمر ایران در مكه انتقال خواهیم داد.
وی گفت: تاكنون بیش از 70 زائر مصدوم در بیمارستان هلال‌احمر ایران در منا ویزیت شده‌اند.
در حادثه امروز رمی جمرات در منا یكهزار حاجی كشته و هزارحاجی دیگر زخمی شدند.
حدود 90 تن از جان باختگان این حادثه زائران ایرانی بوده اند.
اجتمام/ 1370 / 3377 ** 1569
۰ نفر