حجت الاسلام صفر قربانپور در گفت و گو با ايرنا افزود: اين ستاد جداي از تشكيلاتي است كه در حوزه دولتي سامان گرفته و متشكل از 200 نفر از روساي هيات هاي مذهبي، خيران و روحانيان است به صورت داوطلبانه ثبت نام كرده اند.
وي توضيح داد: فعاليت اين ستاد تا يك هفته بعد از اربعين ادامه دارد و در آن برنامه هاي خودجوش مردمي براي تامين امنيت و آرامش مسافران كربلاي معلي و خدمات خوراك و استراحت موقت در مسير حركت به عتبات عاليات انجام مي شود.
مديركل تبليغات اسلامي استان مركزي اضافه كرد: محدوده خدمت رساني براي ايم مردمي در استان مركزي، از شهر جديد امير كبير تا شهر توره است و گروه هاي خودجوش مردمي با عشق و اخلاص به زائران كربلاي معلي خدمت رساني مي كنند.
وي بيان كرد: در اين فاصله هشت كيلومتري، 10 مسجد و زائرسرا در نظر گرفته شده كه اعضاي ستاد مردمي وظيفه دارند در ايام اربعين همه روزه از اين مراكز بازديد و كمبودها و نواقص را با سرعت هرچه تمام تر جبران كنند.
حجت الاسلام قربانپور گفت: زائرسراي اصلي استان مركزي در شهر جديد مهاجران در نظر گرفته شده و برپايي ايستگاه هاي صلواتي مردمي از شهر اميركبير تا شهر توره از سوي مردم مومن اين مناطق از ديگر برنامه هاي ستاد مردمي اربعين استان مركزي است.
وي بيان كرد: ستاد مردمي اربعين استان مركزي به همه مساجد، سرويس هاي بهداشتي و زائرسراها در محدوده تعين شده سركشي مي كنند هدف از اين ستاد در كنار برنامه هاي ستاد دولتي كيفيت بخشي به خدمات به زائران عتبات عاليات و مشاركت در اين اجتماع معنوي است.
ايام اربعين سال گذشته بيش از دو ميليون زائر از ايران به عتبات عاليات مشرف شدند كه از اين تعداد بيش از يك ميليون 700 هزار نفر از مرز مهران وارد خاك عراق شدند.ك/3
/6013/3017/
اراك- ايرنا- مديركل تبليغات اسلامي استان مركزي گفت: ستاد مردمي مديريت برنامه هاي اربعين، روز سه شنبه در اين استان تشكيل شد.