انوشیروان محسنی بندپی روز پنجشنبه در جریان بهره برداری از نخستین كارگاه آموزشی فرهنگی خیاطی معتادان بهبود یافته درزنجان به وجود یك میلیون و 300 هزار نفر معتاد در كشور اشاره كرد و افزود: بهزیستی در تلاش است تا زمینه گرایش به اعتیاد و آسیب های اجتماعی را به حداقل برساند.
وی تاكید كرد: در صورتی كه بتوان مردم را با عواقب مصرف شیشه آشنا كرد و آمار مربوط به مصرف آن را در جامعه كاهش داد، به خودی خود می توان مانع از كاهش سن مصرف مواد مخدر شد.
محسنی بندپی یادآورشد: افزایش آگاهی در میان اقشار مختلف مردم می تواند زمینه گرایش آنان به مصرف مواد مخدر را كاهش دهد.
معاون وزیر تعاون، كار ور فاه اجتماعی گفت: باید روش های علمی را در كمپ های ترك اعتیاد مدنظر قرار داد و متوجه بود كه با برخورد فیزیكی نمی توان یك معتاد را وادار به ترك كرد.
وی اظهار كرد: از سوی دیگر اقدامات به هنگام برای مقابله با مصرف مواد مخدر و جلوگیری از توزیع و فروش آن نیز می تواند تاثیر بسزایی در كاهش گرایش به مصرف آن داشته باشد.
محسنی بندپی خاطرنشان كرد: سازمان بهزیستی در نظر دارد برای درمان معتادان شیوه های علمی به ویژه اجتماع محوری و بهبود معیشت معتادان را در پیش بگیرد.
كارگاه آموزشی فرهنگی خیاطی كه به همت بهزیستی و فعالیت یكی از موسسات فعال در حوزه ترك اعتیاد با بودجه یك میلیارد و 500 میلیون ریالی با ظرفیت اشتغال 45 نفر در زنجان احداث شده است، برای معتادان بهبود یافته و خانواده آنان اشتغالزایی می كند.
شبس 3001/6085**1565
رئیس سازمان بهزیستی كشور:
افزایش آمار زنان معتاد و مصرف موادمخدر مهمترین نگرانی بهزیستی است
۲۸ آبان ۱۳۹۴، ۲۲:۲۶
کد خبر:
81845882
زنجان - ایرنا - رئیس سازمان بهزیستی كشور گفت: هم اكنون در زمینه اعتیاد دو موضوع افزایش تعداد زنان معتاد از چهار به 10 درصد و مصرف موادمخدر صنعتی به ویژه شیشه از پنج به 22 درصد مهمترین نگرانی و دغدغه این سازمان محسوب می شود.