۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۴:۰۹
کد خبر: 81848940
T T
۰ نفر
كسی حق تعرض به سخنرانی ها را ندارد/حكم حبس جیسون رضاییان صادر شده است

تهران - ایرنا - سخنگوی قوه قضاییه با تاكید بر اینكه كسی حق تعرض به سخنرانی ها را ندارد، گفت: حكم جیسون رضاییان صادر شده اما بصورت رسمی به وی ابلاغ نشده، ‌تحمل حبس در حكم وی است.

به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای روز یكشنبه در هشتاد وهشتمین نشست خبری خود افزود: از بیان جزییات این حكم معذورم.
دادگاه رسیدگی به اتهامات جیسون رضاییان خبرنگار روزنامه واشنگتن پست در شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران در چهار جلسه در مرداد ماه به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی و بصورت غیرعلنی و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام برگزار شد.

** صدور قطعنامه علیه ایران مضحك و شرم‌آور است
وی همچنین در این نشست خبری گفت: ‌در روزهای اخیر قطعنامه‌ای غیر الزام‌ آور علیه ایران به بهانه رعایت نكردن حقوق بشر صادر كردند، كه این قطعنامه خیلی مضحك و شرم‌آور است.
محسنی اژه ای افزود: خیلی مضحك و شرم‌آور است برای سازمان‌های بین‌المللی كه امثال آمریكا و اسراییل ادعا كنند كه مدافع حقوق بشر هستند و نسبت به ایران قطعنامه صادر می كنند.
وی ادامه داد: حداقل این روزها برای همه دنیا روشن شده كسانی كه تروریست‌ها را ساخته و كسانی كه داعش را ایجاد و مسلح كردند، داعشی كه قصد كرده بود نفت عراق را بخرد كه متاسفانه برای استخراج و فروش نفت عراق به آنها كمك كردند و با این فروش نفت چه ظلم‌ها كه علیه مردم عراق و سوریه نشد و آنها مورد حمایت غرب، آمریكا، اسراییل و برخی كشورهای مرتجع منطقه بودند.
معاون اول قوه قضاییه گفت: آنها موزه‌های شهرهای عراق را سرقت كردند و به كشورهای غربی و اروپایی فروختند و با اینكه می‌دانستند اشیای داخل موزه‌ها سرقتی است اما آنها را از داعش خریداری و نگهداری كردند.
وی به حادثه هفته گذشته در فرانسه نیز اشاره كرد و ادامه داد: یك اتفاق در فرانسه افتاد كه از نظر ما هر نوع ترور علیه هر فرد بیگناه محكوم است، اما مهمتر اقداماتی است كه بعد از این قضیه افتاد، می‌بینیم كه چگونه مردم را به صرف مظلومیت دستگیر می‌كنند و هر كجا كه حدس بزنند فردی وجود دارد در آن مكان بازرسی انجام می دهند.
محسنی اژه‌ای ادامه داد: بسیاری از اقداماتی كه مدعی هستند غیرقانونی است، به بهانه این قضیه انجام می‌دهند، و پرونده اسراییل دیگر از نقض اولیه حقوق بشر پر است و حالا آمریكا و اسراییل ادعا می‌كنند كه در جمهوری اسلامی حقوق بشر رعایت نمی‌شود و اگر بپرسند چرا، می‌گویند كه ایران چرا قاچاقچیان مواد مخدر را اعدام می‌كند.
معاون اول قوه قضاییه گفت: در آبان‌ ماه در یك محموله در یزد، بیش از دو هزار كیلوگرم تریاك و 350 كیلوگرم هروئین كشف شده است. اگر این میزان مواد مخدر در كشور توزیع شود، چند نفر را آلوده می‌كند؟
وی ادامه داد: آنچه كه علیه ایران ادعا دارند، نقض حقوق بشر است و ادعای دیگر علیه ایران این است كه تروریست‌ها دست‌ پرورده شما هستند.
سخنگوی دستگاه قضا گفت: تروریست‌ها را كسانی كه كمك مالی و تسلیحاتی می‌كنند، تحت تعقیب قرار می‌دهند نه تحت تعقیبی كه پلیس شما می‌گیرد و می‌كشد، اما در ایران بر اساس قوانین داخلی و بر اساس قانون خود، مجازات می‌كند.
محسنی اژه‌ای ادامه داد: در جریان ترورها، حدود 17 هزار نفر از مردم ایران را شهید كردند و تعداد زیادی از مردم كشور نیز مجروح و معلول شدند.
وی افزود: شما اینها را سالیان سال در كشور خودتان پناه دادید و به آنها اجازه تبلیغات می‌دهید، حالا این كشورها دارنده حقوق بشر و ایران ناقض حقوق بشر است؟

** پرونده فاجعه منا در حال پیگیری است
معاون اول قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت پرونده فاجعه منا گفت: اطلاعات جدیدی ندارم اما وزارت امور خارجه از طریق مقامات قضایی عربستان پیگیر موضوع هستند و كمیته ای برای بررسی این مساله تشكیل شده كه قضیه را دنبال می كند.
محسنی اژه ای افزود: همچنین شعبه ای برای دریافت شكایات خانواده های قربانیان این فاجعه تشكیل شده كه مفتوح است.
وی گفت: یكی از نگرانی های مردم درخصوص این است كه برخی زائران ربوده شده باشند كه این موضوع نگرانی جدی است و وزارت امور خارجه باید با حساسیت ویژه آن را دنبال كند و اكنون نیز دنبال این موضوع هستند تا ثابت شود.
معاون اول قوه قضاییه تصریح كرد: اگر این قضیه چنین باشد موضوع متفاوت است و دیگر كوتاهی آل سعود نیست اما این قضیه برای بررسی بیشتر در حال پیگیری است.

** اینكه سعید مرتضوی رها شده، حرف ناصوابی است
وی در پاسخ به این سئوال كه حجت‌الاسلام اشرفی اصفهانی رئیس هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری نهاد ریاست جمهوری در مصاحبه با یك سایت خبری مدعی شده كه سعید مرتضوی 60 میلیون تومان حقوق می‌گرفته، در كشتن عده‌ای دست داشته و جنایت و رسوایی به بار آورده اما رها شده، گفت در مورد اینكه چه كسی چقدر حقوق گرفته من خبر ندارم و نه شاید موظف باشیم بگردیم و ببینیم مدیران دیروز و امروز چقدر حقوق می‌گیرند.
محسنی اژه ای افزود: البته شاید دستگاه‌های نظارتی این موضوع را پیگیری كنند؛ اما اینكه سعید مرتضوی رها شده حرف ناصوابی است زیرا پرونده‌هایی كه وی دارد در حال پیگیری است و حتی برخی از آنها منجر به حكم شده است.

** در مورد پرونده مدیران بانك مسكن و صادرات در فساد سه هزار میلیاردی
محسنی اژه ای درباره آخرین وضعیت پرونده مدیران بانك مسكن و صادرات در فساد سه هزار میلیاردی نیز گفت: این افراد در حال محاكمه بودند و اطلاع ندارم كه محاكمه آنها تمام شده یا نه و بعید می دانم حكمی صادر شده باشد.

** نباید به اهل فتنه اجازه فتنه گری بدهیم
وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینكه پس از گذشت شش سال از فتنه 88 برخی محكومان فتنه عملا جلساتی را برگزار و از فتنه گران دفاع می كنند، افزود: همه باید در جهت آرامش كشور تلاش كنیم و اگر كسی اهل فتنه بوده و بخواهد فتنه گری كند نباید به او اجازه بدهیم.
محسنی اژه ای ادامه داد: قوه قضاییه در معاونت پیشگیری از وقوع جرم موضوع را دنبال می كند و اگر جایی لازم باشد تذكر هم می دهد.

** برنامه ریزی دقیق و صحیحی برای اشتغال زندانیان نداشته ایم
وی درمورد فعالیت بنیاد تعاون زندانیان و اینكه اراضی هایی در اختیار دارد كه باید به اشتغال زندانیان در این اراضی و املاك نیز پرداخته شود، گفت: یكی از وظایف بنیاد تعاون زندانیان، حمایت ویژه از خانواده های زندانیان بویژه آنهایی است كه سرپرست خانوار در زندان است.
محسنی اژه ای تصریح كرد: تعداد قابل توجهی از خانواده زندانیان از طریق بنیاد كمك می شوند و نتوانسته ایم برنامه ریزی دقیق و صحیحی برای اشتغال زندانیان داشته باشیم كه در این زمینه می طلبد با عقد قرارداد با بخش خصوصی، بسیاری از زندانیان را مشغول به كار كنیم.

** درمورد استخدام بدون مجوز در دولت قبل
معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینكه گفته می شود در دولت قبل 500 هزار استخدام بدون مجوز انجام و 48 هزار سند تاریخی نیز مفقود شده است، گفت: موضوع اول ارتباطی به قوه قضاییه ندارد اما درمورد موضوع دوم اگر چنین چیزی وجود داشته باشد، حتما باید گزارش شود و قوه قضاییه بصورت مدعی العموم وارد شده و این موضوع را دنبال می كند.

** حكم انتشار دهندگان تصاویر در شبكه های مجازی مفسد فی الارض است
محسنی اژه ای همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری درخصوص انتشار تصاویری از بانوان با وضعیت های زننده از سوی یك جوان در شبكه های اجتماعی و نحوه برخورد قوه قضاییه با اینگونه اقدامات خلاف قانون و شرع توضیح داد: من یك تقاضا از شما و تمامی افرادی كه تلفن همراه دارند،‌ دارم و از همه شما می خواهم از انتشار اینگونه تصاویر و شایعات مرتبط با آن خودداری كنید زیرا اینگونه موارد باعث فساد بیشتری می شود.
وی ادامه داد: انتشار اینگونه تصاویر بسیار كار زشت، قبیح و جرم است و در قانون حكم آن تا حد مفسد فی الارض تعریف شده و افرادی كه دست به اینگونه كارها می زنند قانون می تواند آنها را به عنوان مفسد فی الارض مجازات كند.

** دستگیری های اخیر شاخه ای از گروه های تكفیری هستند
سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینكه دستگیری های اخیر موجب نگرانی مردم شده و با توجه به برگزاری انتخابات، قوه قضاییه چه اقدامات امنیتی انجام می دهد، گفت: سیستم اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی و مرزبانان ما مراقب هستند و قرارگاه های ما در مرزها نیز هشیارند اما طبیعی است هیچوقت نباید دشمن را كوچك بشماریم.
محسنی اژه ای افزود: بر اساس ارزیابی های انجام شده، امنیت كشور خیلی خوب است اما به این معنا نیست كه مراقب نباشیم.
وی درباره اقدامات اخیر و دستگیری تعدادی از سوی وزارت اطلاعات گفت: روز گذشته وزارت اطلاعات اعلام كرد كه تعدادی دستگیر شده و چند روز قبل نیز در ارومیه از دستگیری چند نفر خبر دادند، اینها از یك گروه نیستند بلكه شاخه هایی از گروه های تكفیری هستند و از طریق آمریكا حمایت می شوند.
معاون اول قوه قضاییه اظهار داشت: دو گروه كه اخیرا دستگیر شده اند در حال بازجویی هستند كه جزییات كار آنها به دادگاه خواهد رفت.

** پرونده دستگیر شدگان اخیر در حال بررسی است
محسنی اژه ای همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر آخرین اطلاعات درمورد دستگیری تعدادی از خبرنگاران در كشور چیست، گفت: اطلاعات جدیدی ندارم اما برخی از آنها رسانه ای هستند و همه اینها خبرنگار نیستند، گزارش اولیه پرونده آنها تكمیل شده و دادسرا مشغول آخرین بازپرسی ها است.
وی ادامه داد: اگر تحقیقات زودتر تمام شود و اگر ارتباطشان بگونه ای نباشد كه همه باهم با یك پرونده به دادگاه بروند، برخی از آنها سریع تر به دادگاه می روند.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: آنطور كه خبر گرفتم این كار شدنی است و تعدادی از آنان بصورت مجزا به دادگاه می روند.

** قوه قضاییه مدعی العموم تخریب محیط زیست بوده است
وی درمورد سیاست های ابلاغی در حوزه محیط زیست و اینكه شعبه ای مستقیم برای تخلفات محیط زیست تشكیل شده، افزود: سیاست های كلی ابلاغ شده اما باید قوانین آن نوشته شود زیرا بخشی از آنها باید جرم انگاری شود.
محسنی اژه ای گفت: اما بطور كلی شاهدیم در طول سال های اخیر، قوه قضاییه نسبت به كسانی كه محیط زیست را تخریب و آلوده می كنند بخوبی ورود كرده و بعنوان مدعی العموم است و حتما تلاش می كنیم در اولویت باشد.
سخنگوی دستگاه قضا ادامه داد: در بسیاری از استان ها موضوع محیط زیست به قاضی مخصوص داده می شود در مجموع پرونده محیط زیست به قضات خاص سپرده می شود.

** درباره بدهكاران عمده بانكی
وی همچنین درباره بدهكاران عمده بانكی نیز گفت: آخرین اخبار را نگرفته ام زیرا زمانی كه دادستان كل كشور بودم به عنوان عضو شورای پول و اعتبار، اطلاعات دقیق تری داشتم و با اطلاعات جدیدی كه از دادستان كل كشور دریافت كردم بخشی از معوقات بانكی را بانك ها استمهال گرفته اند و برخی افراد در حال پرداخت بدهی خود هستند.
محسنی اژه ای افزود: تعداد محدودی از آنها نیز بازداشت هستند كه با قرار وكالت آزاد هستند اما پرونده آنها بسته نشده است.
وی ادامه داد: بانك ها باید انضباط بیشتری داشته باشند، نظارت ها را بیشتر كنند و وثیقه های لازم را بگیرند تا مشكلات آنها كمتر شود.

** در مورد دیگر دلال نفتی در پرونده بابك زنجانی
محسنی اژه‌ای در پاسخ به سئوالی درمورد اینكه طی برگزاری جلسات دادگاه بابك زنجانی از دلال نفتی دیگری نیز سخنی به میان آمده، آیا در این خصوص شكایتی به دستگاه قضایی فرستاده شده و یا از وزیر نفت هم تحقیق به عمل آمده است، گفت: در این خصوص شكایتی نشده و از وزیر نفت هم پرس و جو و تحقیق نشده است.

** حمایتی از بابك زنجانی نشده است
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینكه آیا كسانی هستند كه از پشت پرده به بابك زنجانی روحیه می‌دهند، نیز گفت: اگر چنانچه كسی یك حدسی می‌زند، من مسئول حدس دیگران نیستم و چنین چیزی را در دستگاه قضایی نمی‌بینم. ایشان حدود 20 ماه است كه در زندان است كه طی این مدت حمایتی از سوی كسی از وی انجام نشده است. به نظر من این حرف اگر حدس و گمان است باید از خود آنها پرسید و چنانچه اگر آنها اطلاعی از این موضوع دارند، باید به دستگاه قضایی اعلام كنند.

** مجازات قاچاق دارو و كالا در سه مورد تشدید شده است
معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به سئوال یكی دیگر از خبرنگاران مبنی بر اینكه معاون حقوقی سازمان تعزیرات اعلام كرده كه مجازات‌ها درخصوص قاچاق دارو، كالا و نظایر آن تشدید شده، گفت: این مجازات‌ها متفاوت هستند اما در سه مورد تشدید شده‌اند.

** توهین متهم نفتی به افراد، از سوی مدعی العموم قابل پیگیری است
محسنی اژه‌ای همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگاری كه پرسید در روزهای گذشته شاهد برگزاری پرونده متهم نفتی بودیم كه در برخی از این جلسات به متهم فرصت داده می‌شد كه صحبت كند كه طی آن صحبت‌ها متهم نفتی به وزرا و اعضای كابینه تهمت‌های را زد نیز افزود: در بیشتر جلسات قاضی دادگاه تذكراتی را به متهم می‌داد كه نباید به افراد و مسئولان تهمت بزند. قانون اساسی اجازه نمی‌دهد كه اگر كسی دستگیر شد و به زندان رفت به او توهین شود یا او نیز بتواند به دیگران در دادگاه توهین كند.
وی یادآور شد:‌ رییس دادگاه در اكثر جلسات به این متهم تذكر می‌داد و اگر احیانا متهم نفتی به كسی از مقامات كشوری و دولتی توهین كرده باشد، مدعی‌العموم می‌تواند به آن رسیدگی و پیگیری كند.

** حكم صادره و قطعی طبق قانون اعلام می شود
معاون اول قوه قضاییه همچنین در پاسخ به سئوالی خبرنگاری مبنی بر اینكه در رابطه با ماده 36 مجازات اسلامی كه شما پیش‌تر فرموده بودید احكام متهمان بالای 100 میلیون تومان اعلام می‌شود نیز گفت: آنچه حكم صادر و قطعی شده طبق قانون اعلام می‌شود اما اگر مواردی است كه قطعی نشده، بعدا اعلام خواهد شد.


** بازداشت فرزند یكی از وزرای دوران اصلاحات
محسنی اژه‌ای همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینكه آیا پسر یك نفر از وزرای دولت اصلاحات بازداشت شده است و آیا این بازداشت به قضیه دكل نفتی ارتباط دارد نیز توضیح داد: بازداشت ایشان درست است و درخصوص همان پرونده است اما از جزییات كامل آن خبری ندارم.

** در مورد شكایت از بورسیه ها
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: در اوایل امسال، مصوبه ای شورای انقلاب فرهنگی داشت كه بر اساس آن مصوبه كسی كه شاكی بود نمی توانست به دیوان عدالت اداری وارد شود.
محسنی اژه ای گفت: یكی از شكایت هایی كه شد در مورد بورسیه ها بود كه تعدادی از دانشجویان شكایت كردند و شماری از اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز نامه ای برای رییس قوه قضاییه نوشتند كه در این مورد نیز رییس قوه قضاییه نامه ای خدمت مقام معظم رهبری فرستادند و در آن نامه ذكر شد اگر در محكمه ای به یك مسئله رسیدگی می شود و اگر حكمی صادر می شود و آن حكم خلاف شرع بود بتوان در مورد آن پیگیری به عمل آورد كه مقام معظم رهبری به صورت موردی اجازه دادند و فرمودند در مورد بورسیه های اخیر با این موضوع موافق هستم.

** باید بستر یك انتخابات پرشور و بانشاط در كشور فراهم شود
محسنی اژه ای همچنین یادآور شد: بالاخره مدت زیادی به انتخابات نداریم و لازم است در كشور امنیت و آرامش باشد و بستری فراهم شود تا یك انتخابات پرشور و با نشاط و با حضور حداكثری مردم و با سلامت برگزار شود و لازمه این مهم آن است تمام دستگاه ها، مردم، احزاب، تشكل ها و افرادی كه نامزد می شوند و هواداران آنها ملتزم به رعایت اخلاق و قانون باشند.

** همه باید به نتایج انتخابات ملتزم باشند
معاون قوه قضاییه تاكید كرد: اگر این گونه باشد هم به نفع دولت، ملت و هم آنهاست و نتیجه انتخابات هر آنچه كه باشد همه باید ملتزم به آن باشند.
سخنگوی دستگاه قضا تصریح كرد: در این خصوص قوه قضاییه، دولت و وزارت كشور هر كجا ببینند كه اگر كسی بخواهد این آرامش را بر هم بزند باید آنجا ورود كنند و آنچه كه قانون گفته است انجام دهند.

** كسی حق تعرض به سخنرانی ها را ندارد
وی خاطرنشان كرد: اگر چنانچه با رعایت موازین یك جمعی خواستند سخنرانی كنند یا میتینگ داشته باشند، كسی حق ندارد معترض آنان شود، بنابراین این چیزی است كه وزارت كشور، نیروی انتظامی و دستگاه اطلاعاتی و امنیتی باید در تحقق آن تلاش كنند.
محسنی اژه ای گفت: ان شاءالله كه همه رعایت كنند تا بتوانیم تا زمان برگزاری این انتخابات آرامش داشته باشیم و تا پایان برگزاری این انتخابات این آرامش استمرار داشته باشد.

** در مورد قضیه قرچك تحقیقات تمام نشده است
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینكه هفته گذشته در راستای نشست های انتخاباتی به آقای موسوی لاری تعرضی صورت گرفته، گفت: همه از جمله سخنران، دعوت كننده و برگزار كننده باید موازین و قانون را رعایت كنند؛ در خصوص قضیه قرچك تحقیقات تمام نشده، وزیر كشور نامه ای را به مسئولان ذیربط نوشته و در حال پیگیری قضیه هستند اما مجموع این موارد به قوه قضاییه گزارش نشده است.

** شكایتی از آتش سوزی جایگاه كارتن خواب های هروی ارسال نشده است
محسنی اژه ای در پاسخ به سئوالی درمورد ارائه گزارش یا شكایتی از آتش سوزی جایگاه كارتن خواب ها در خیابان هروی تهران به دستگاه قضا نیز افزود: از این موضوع اطلاعی ندارم و شكایتی نیز در این خصوص به دستگاه قضایی ارسال نشده است.

** قدردانی از ناجا به خاطر برخورد با جرایم مشهود
معاون اول قوه قضاییه از فرمانده نیروی انتظامی به خاطر برخورد جدی با جرایم مشهود قدردانی كرد.
وی گفت: از ناجا می‌خواهیم این اقدامات را قاطعانه دنبال كنند و استمرار داشته باشد و نباید این برخوردها محدود به چند هفته باشد و بعد رها شود و ما هر نوع كمكی را انجام خواهیم داد.

** بسیج یادگاری ماندنی از امام(ره) است
معاون اول قوه قضاییه در این نشست ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: بسیج یكی از نهادهای پر خیر و بركت و یك یادگار ماندنی از امام راحل است.
وی خاطرنشان كرد: تعبیری كه امام خمینی(ره) فرمودند مبنی بر اینكه «بسیج لشكر مخلص خداست»، تعبیر كاملا گویایی برای این مجموعه است.
محسنی اژه ای، بسیج را نهادی بسیار پر ثمر و كم هزینه دانست و گفت: امیدوارم همه ما بسیجی و در راه اعتلای كلمه اسلام و برای پیشبرد نظام و در خدمت مردم باشیم.

** آمادگی قوه قضاییه برای حمایت جدی از هر نوع فعالیت سالم اقتصادی
سخنگوی دستگاه قضا ادامه داد: قوه قضاییه آمادگی دارد از هر نوع فعالیت سالم اقتصادی و از فعالان اقتصادی بخصوص در امر تولید و سرمایه گذاری حمایت جدی كند.
وی گفت: از تمام بانك ها جهت وصول معوقات، بانك مركزی جهت ساماندهی موسسات پولی و اعتباری و شركت های تعاونی اعتبار و دولت جهت رفاه مردم كمك می كنیم.
محسنی اژه ای افزود: مردم انتظار دارند با وعده هایی كه دولت پس از توافق هسته ای داده، گشایشی در كار روزمره ایجاد شود، به همین علت قوه قضاییه حاضر است در چارچوب وظایف به دولت كمك كند.

** افزایش بدهی دولت به بانك مركزی
سخنگوی قوه قضاییه گفت: بانك مركزی و دولت باید خود قدم اصلی را بردارند تا مشكلات مردم بگونه ای حل شود.
وی تصریح كرد: بر اساس گزارش ها در سال 94، بدهی دولت به بانك مركزی و دیگر بانك ها افزایش پیدا كرده است.
محسنی اژه ای با بیان اینكه همچنین بدهی بانك ها به بانك مركزی نیز افزایش یافته، گفت: این موضوعات در اقتصاد، تولید و گره گشایی كار مردم آثار خوبی ندارد.
سخنگوی دستگاه قضا افزود: در بحث معوقات بانكی حاضریم كمك كنیم، اما شما بانك ها نیز باید كاری كنید كه دیگر معوقات اضافه نشود و باید علت این مشكلات نیز ریشه یابی شود.
اجتمام 1996** ل.الف.ی * 3061 * 7029 * 7268 * 9314 * 3053 * 1071
۰ نفر