۲ آذر ۱۳۹۴، ۱۹:۳۲
کد خبر: 81850927
T T
۰ نفر
برگزاري كارگاه آموزشي نرم افزار سامانه پايش تاسيسات آب(سپتا) در آبفار مازندران

ساري - ايرنا - يك دوره كلاس آموزشي نرم افزار سامانه پايش تاسيسات آب(سپتا) با حضور مديران امور آبفار شهرستانها و كارشناسان بهره برداري و نگهداري و رابطين پيمانكاران در سالن اجتماعات شركت آب و فاضلاب روستايي مازندران برگزار شد.

به گزارش روز دوشنبه اداره روابط عمومي شركت آب و فاضلاب روستايي مازندران معاون نظارت بر بهره برداري شركت ابفاي روستايي مازندران در اين كارگاه با اشاره بر ضرورت داشتن اطلاعات كافي از امكانات و چالش ها و مستند سازي اظهار داشت: عليرغم اينكه استان مازندارن در كشور به عنوان استاني داراي امكانات و منابع آبي خوب شناخته مي شود اما در واقع ذخيره آبي در مازندران زير 10 درصد است در حاليكه در كشور حدود 40 درصد مي باشد.
دلاور بابازاده افزود: در استانهاي ديگر از منابع آبي ذخيره شده در پشت سدها استفاده مي شود اما ما در مازندران از اين حيث فقير هستيم و از آبهاي زير زميني استفاده مي كنيم . ميانگين آبدهي چاههاي آب شرب هم زير 10 ليتر درثانيه مي باشد.
وي با اشاره به برخورداري 70 درصد از جمعيت روستايي مازندران از آب شرب سالم و بهداشتي گفت: در واقع 30درصد ازجمعيت روستايي استان از نعمت آب شرب سالم و بهداشتي محروم هستند ،علاوه بر اين بخشي از اين تاسيسات آبي فرسوده است و نياز به بازسازي دارد.
بابازاده كمبود منابع انساني و منابع مالي در بكار گيري از دانش و تكنولوژي روز را به عنوان دو چالش اساسي در شركت آب و فاضلاب روستايي مازندران نام برد و افزود: ضروري است با جذب نيروهاي انساني كارآمد و نهادينه كردن تكنولوژي به روز ضمن شناسايي چالش ها و ضعف ها با ارايه مستندات به نهادهاي بالادستي بتوانيم توسعه آينده را رقم بزنيم.
معاون نظارت بر بهره برداري شركت آب و فاضلاب روستايي مازندران، سامانه سپتا را در راستاي تهيه ، تدوين، تكميل و ارسال تمام اطلاعات مربوط به حوزه معاونت بيان كرد و گفت: سامانه سپتا اين امكان را به كاربران ميدهد تا اطلاعات طبقه بندي شده و كاملي از تمامي تأسيسات خود داشته باشند و با پيش بيني بودجه و سرعت و سهولت در استفاده از داده ها ، تصميمات صحيح تري به ويژه در مواقع بحراني بگيرند.
يكهزار و 560 روستا از دو هزار و 972 روستاي مازندران زير پوشش شركت آب و فاضلاب روستائي هستند كه آب مورد نياز آنها از 289 دهنه چشمه ، 374 حلقه چاه و آب خريداري شده از آب و فاضلاب شهري تامين مي شود.
هم اكنون 376 هزار مشترك زير پوشش شركت آب و فاضلاب روستايي مازندران قرار دارند.ك/1
6097