۹ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۱۲
کد خبر: 81859978
T T
۰ نفر
باهنر: برگزاری نشست ها برای ایجاد وحدت اصولگرایان می تواند موجب تفرقه شود

تهران-ایرنا- رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان این كه اصولگرایان شورای هماهنگی ندارند، گفت: برگزاری نشست ها برای وحدت بین اصولگرایان خود می تواند موجب تفرقه باشد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمدرضا باهنر روز دوشنبه در نشست خبری كه در محل خبرگزاری خبرآنلاین درباره روند وحدت بین اصولگرایان و برگزاری جلسات متعدد بین آنها، افزود: یكی جلسات چهارنفره، یكی جلسات پنج نفره و یكی جلسات سه نفره تشكیل می دهد كه این خود گرفتاری ایجاد می كند.
دبیركل جامعه اسلامی مهندسین تصریح كرد: داستان وحدت گرایی و وحدت بخشی و همچنین تلاش برای ایجاد وحدت معمولا در همه جریان های سیاسی وجود دارد.
باهنر ادامه داد: همه این تلاش ها خسارت هایی است كه ما به دلیل نداشتن چند حزب قدرتمند در كشور می پردازیم.
وی خاطرنشان كرد: در كشور چند حزب قدرتمند، فراگیر، شناسنامه دار با اساسنامه نداریم، بنابراین زمانی راكه برای تبلیغات و پیام رسانی به مردم و گرم كردن فضای انتخابات باید صرف كنیم بیشتر برای ایجاد وحدت می گذاریم.
وی اضافه كرد: ما هر دوره باید چهار پنجم وقت را صرف وحدت كنیم یعنی اگر 5 ساعت وقت داشته باشیم چهارساعت آن را هزینه وحدت می كنیم تا یك ساعت آخر را بتوانیم باهم كار كنیم.
نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بنابراین هر انتخاباتی كه ما در پیش داریم داستان وحدت و نشستن دور هم را داریم.
باهنر همچنین گفت: این جلسات یك نقطه مشترك در آن وجود دارد و آن این كه همه آنها در تلاش برای ایجاد وحدت است اما هیچ كدام از آنها جلسات پایه ای، اساسی و محوری نیست.
وی خاطرنشان كرد: در جلسات برگزار شده بحث ائتلاف سه حزب مطرح نبود و بیشتر بحث همگرایی، همراهی و همدلی برای رسیدن به وحدت بوده است.
رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنین در پاسخ به سوالی درمورد برگزاری جلسه ای با حضور علی لاریجانی، علی اكبر ناطق نوری ، علی اكبر ولایتی و مقتدایی گفت: آقایان برگزاری این جلسات را به عنوان یك پایه و ائتلاف تكذیب كردند.
باهنر ادامه داد: آنها گفتند این جلسات بحث مشورتی و نشست به اصطلاح موردی بوده است و قرار نیست این جلسات تبدیل به یك حزب و جریان شود.
وی ادامه داد: جلساتی را سه حزب اصولگرا برگزار كردند و بعد غلامعلی حدادعادل برای برگزاری جلسه ای عده ای را دعوت كرد و از بنده هم دعوت شد كه در آن جلسه گفتم اگر آمده ام برای مشورت است و یك جلسه پایدار و مستمر و شناسنامه دار به حساب نمی آوریم، خود این جلسات می تواند مایه تفرقه باشد.
باهنر یادآور شد: البته اوایل هفته آینده فراخوان عمومی داده می‌شود تا جمع‌بندی و تجمیع حاصل شود.
وی اضافه كرد: تمام جلساتی كه تشكیل می شود برای این است كه شورای هماهنگی چگونه تشكیل شود.

** جمعیت پیروان رهروان ولایت هم جزو جریان اصولگرایی است
رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به این سوال كه آیا رهروان ولایت جزو جریان اصولگرایان است، گفت: دوستان بدنبال تاسیس حزبی بودند و یكی از اعضای فعال شورای مركزی آینده آن اظهار كرد كه این كار انجام شده است كه بعد هم تكذیب شد.
باهنر، رهروان ولایت را جزو مجموعه اصولگرایی عنوان كرد و افزود: حتما آنها در جریان اصولگرایی دعوت می شوند.

** در تهران دولیست مطرح بیشتر نخواهد بود
وی در پاسخ به این سوال كه فكر می كند تا سه ماه مانده به انتخابات اصولگرایان به یك لیست واحد می رسند، اظهارداشت: هدف، چشم انداز و امید ما تجمع صددرصدی اصولگرایان است كه همیشه هم این را می دانیم كه به این هدف نمی رسیم البته این بستگی به تلاش‌ها دارد كه بتوانیم به 80 یا 90 درصد این تجمع برسیم چرا كه در نهایت كار عده ای وارد انتخابات نمی شوند.
دبیركل جامعه اسلامی مهندسین در مورد لیست واحد انتخاباتی برای تهران نیز گفت: معتقدم دو لیست در تهران بید داشته باشیم كه یكی اصلاح طلبان و اعتدالیون ودیگری اصولگرایان است بنابراین در تهران دو لیست مطرح بیشتر نخواهد بود اما لیست های پراكنده همیشه هست.

** هنوز فرد خاصی را برای سرلیستی در نظر نداریم
باهنر همچنین در پاسخ به این سوال كه آیا فرد خاصی را برای سرلیستی اصولگرایان در نظر دارید، اظهارداشت: خیر ما هنوز به بحث سرلیستی نرسیدیم. تعداد افرادی كه برای لیست تهران قابل تأمل و بررسی است حدود 100 هستند البته در تهران كسانی كه ثبت نام می كنند شاید به هزارنفر هم برسند.
وی ادامه داد: ولی آنهایی كه برای لیست می شود در مورد آنها بحث كرد حدود 100 نفر هستند و همیشه رویه هم این بوده است كه اول فراخوان می كنیم و گروه ها و احزاب آدم های پیشنهادی را معرفی می كنند و با غربال كردن از افراد معرفی شده حدود 120 نفر می ماند كه از میان آنها هم با مشورت و رای گیری 30 نفر برای لیست نهایی انتخاب می شوند چرا كه ظرفیت 30 نفر بیشتر نیست.

** در تلاشیم لایحه شفاف سازی به انتخابات برسد
باهنر درپاسخ به این سوال كه آیا لایحه شفاف‌سازی هزینه‌های انتخاباتی كه یك فوریت آن در مجلس رای آورد به انتخابات 94 می رسد، گفت: تلاش ما این است كه به انتخابات برسد. اما این كه چرا دو فوریت آن رای نیاورد به دلیل این بود كه متن لایحه‌ای كه به مجلس ارائه شد چندان دقیق نبود و به نظر می رسید دولت شتابزده لایحه را تهیه كرده و معمولاً در طرح‌ها یا لوایح دوفوریتی كیفیت فدای زمان می‌شود.
وی ادامه داد: بنابراین مجلس احساس كرد كه این موضوع خطیری است و باید به كمیسیون برود. كمیسیون ذیربط اگر در مدت یك یا دو هفته كار بررسی را تمام كند باز مكانیزم های خارج از نوبت داریم كه در جلسه علنی آن را مطرح كنیم. یعنی طبق آیین نامه می توانیم با 50 امضا یك طرح یا لایحه خارج از نوبت آن را در دستور كار قرار دهیم و عدم رأی نیاوردن دو فوریت آن را می توان جبران كرد.
وی تاكید كرد: هزینه تبلیغات نمایندگان كمافی سابق در كشور یك مشكل اساسی است.
رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری یادآور شد: در مجمع تشخیص مصلحت نظام در سیاست های كلی انتخابات این موضوع قید شد و محضر رهبر معظم انقلاب تقدیم كردیم و هر زمان سیاست های كلی انتخابات ابلاغ شود بر مبنای آن راه تامین هزینه های تبلیغاتی را داشته باشیم.
دبیركل جامعه اسلامی مهندسین با طرح این سوال كه بعضی ها می گویند كه در انتخابات تبلیغات نباشد و هركس نام خود را اعلام كند، خاطرنشان كرد: اصلا شور انتخابات با تبلیغات به وجود می آید یعنی اگر تبلیغات و رقابت جدی نباشد كه انتخابات معنی ندارد.
وی با با این كه بعضی از هزینه ها مانند خریدن رای و سفره انداختن های بی خودی خلاف قانون است، یادآور شد: اگر امروز نامزد انتخابات بخواهد اسم و عكس خود را به سمع و نظر مردم برساند رقم بالایی باید هزینه كند كه باید راه این هزینه ها پیدا شود.

** بحث های خودسرانه را همیشه محكوم كرده ایم
نایب رئیس دوم مجلس همچنین در پاسخ به سوالی درباره اتفاقات اخیر درباره برهم زدن جلسات و همایش های اصلاح طلبان از سوی بعضی ها گفت: ما بحث‌های خودسرانه را همیشه محكوم كرده‌ایم و برخوردهای غیرقانونی از هر طرف كه باشد محكوم است و باید دستگاه‌های امنیتی و پلیس برخورد كرده و مواظبت كنند.
باهنر افزود: البته مجوزهایی هم كه صادر می‌شود باید دقیق و حساب شده باشد اگر قرار باشد كسی مجوز را دریافت كند و بعد در جلساتی كه دارند سیاست‌های كلی نظام را محكوم یا خلاف ارزش‌های انقلابی و فرهنگی كار كند طبیعی است كه با آنها برخورد شود و به هر صورت برخورد غیرقانونی را با تجمعات قبول نداریم و محكوم می كنیم.
وی همچنین درباره اظهارات غلامحسین كرباسچی مبنی بر یارگیری از جریان رقیب، گفت: معمولاً فعالیت سیاسی یعنی همین، اتفاقاً فعالیت‌های سیاسی باید جاذبه در حداكثر امكان و دافعه در حداقل را داشته باشد. طبیعی است كه اصلاح طلبان به بعضی از نیروهای ما طمع كنند و در جریان اصولگرا هم همین باشد. ما الان نیروهایی داریم كه اختلاف‌شان فقط قبیله‌ای است در حالی كه مواضع یكسانی دارند بنابراین اگر اختلافی هم مطرح می‌شود باید مبتنی بر مواضع اقتصادی، فرهنگی و سیاسی باشد.
دبیركل جبهه پیروان خط امام و رهبری تأكید كرد: بنابراین در رفتارهای سیاسی اشكالی ندارد كه به دوستان ما طمع داشته باشند یا از طرف ما هم اینگونه باشد. بلكه باید تلاش كنیم با استدلال و قدرت جذب نیرو داشته باشیم.

** قوه قضاییه در برخورد با مفاسد اقتصادی كارنامه خوبی دارد
باهنر درباره رویكرد قوه قضائیه در بحث مفاسد اقتصادی و اینكه گفته می‌شود ردپای پسر عطاءالله مهاجرانی در دكل نفتی دیده می‌شود و دكل نفتی خط و ربطی به اصلاح‌طلبان دارد،‌ گفت: برخورد با مفسدان اقتصادی در دستور كار قوه قضائیه قرار دارد و تاكنون نیز كارنامه خوب و قابل دفاعی ارائه كرده است، البته این كه در سوال به اسامی اشاره شد قوه قضائیه خود برخورد می‌كند اما تا اتهامی ثابت نشده و مجرمی محكوم نشده می‌دانیم كه اعلام كردن اسم شخص طبق ضوابط قوه قضائیه نباید مطرح شود. به عنوان مثال در مورد متهم (ب.ز) با این كه همه او را می‌شناسند اما چهره او را در رسانه‌ها تار می‌كنند.
وی افزود: بنابراین بی خودی اسم بردن صحیح نیست، حتی از سخنگوی شورای نگهبان هم كه سوال شده اسم نبرده است. در عین حال بنده معتقدم برخورد قوه قضائیه با مفسدین خوب است و ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز كارهای زیربنایی خوبی را انجام می‌دهد. دولت هم به صورت جدی پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.

** رفتارهای خودسرانه در هر دو طرف وجود داشته است
نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی درباره برخورد با تندروها هنگام سخنرانی‌ها و تجمعات، گفت: خیلی نمی‌خواهم به گذشته بازگردم اما اگر نگاهی كوتاه به رفتارهای خودسرانه داشته باشیم، می‌بینیم كه در هر دو طرف وجود داشته است. در بین اصلاح‌طلبان نیز داشته‌ایم كه برخوردهای خودسرانه داشته‌اند. به عنوان مثال تحكیم وحدت در مجلس سوم اجازه سخنرانی به ناطق نوری در مسجد دانشگاه را نداد و حتی بنده هم كه در مجلس سوم تبلیغات انتخاباتی می‌كردم من را هم دستگیر كردند؛ از این موارد داشته‌ایم.
باهنر ادامه داد: مورد دیگر اینكه زمانی كه آقای خوئینی‌ها دادستان كشور و آقای ناطق نوری هم وزیر كشور بود عده‌ای خودسر در تهران بر روی صورت خانم‌هایی كه بدحجاب بودند، اسید پاشیدند و با پیگیری‌های آقای ناطق نوری این افراد دستگیر شدند در حالی كه دادستانی معتقد بود باید آنها را آزاد كنیم.
وی افزود: بنابراین بنده معتقدم كه برخوردهای غیرقانونی و خودسر از هر طرف كه باشد نباید از آنها دفاع كرد. آنهایی هم كه مجوز صادر می‌كنند باید دایره مواضع در كنترلشان باشد.

** برنامه ششم و لایحه بودجه 95 هردو به مجلس ارایه می شود
نایب رئیس دوم مجلس درباره این كه اخیراً مطرح شده لایحه برنامه ششم توسعه در بهمن‌ماه توسط مجلس به دولت ارائه می‌شود، گفت: تا جایی كه اطلاع دارم می‌خواهند برنامه ششم و بودجه 95 را با هم به مجلس برسانند اما اینكه بتوانیم برنامه ششم را قبل از بودجه 95 تصویب كنیم این بحث منتفی است.
باهنر افزود: برنامه ششم توسعه هم دچار تحولات خوبی شده و بیشتر شاخص‌های كلان در آن مطرح است و بر همین اساس خیلی با بودجه تداخل نخواهد داشت، لذا تلاش می‌كنیم كه با كمك نمایندگان بررسی‌ها انجام شود.

** كسانی كه می خواهند وارد انتخابات شوند باید موضعشان را با فتنه روشن كنند
وی همچنین درباره این كه دادستانی اعلام كرد كه رئیس دولت اصلاحات ممنوع‌التصویر است، اظهارداشت: دادستانی یك سری اختیارات قانونی دارد و شرایطی در كشور وجود دارد كه برای همه یكسان است و كسانی كه وارد انتخابات می‌شوند باید تكلیفشان و موضعشان را با فتنه روشن كنند. اینجا دیگر بحث حزبی مطرح نیست بلكه موضوع ملی است.

** ناطق نوری جزو سرمایه های اصولگرایی است
یكی از خبرنگاران با اشاره به انتقاداتی كه به ناطق نوری وارد می‌شود موضع گیری باهنر را جویا شد كه وی پاسخ داد: آقای ناطق نوری جزو سرمایه‌های اصولگرایی هستند در حالی كه عده‌ای تصور می‌كنند اگر ایشان فعال شوند به سمت جریان اصلاح‌طلب خواهند رفت در حالی كه اینطور نیست و ایشان را جزو ظرفیت‌های انقلاب و اصولگرایی می‌دانیم.

** همه در مقابل پدیده شوم تروریسم باید بایستیم
دبیركل جبهه پیروان خط امام (ره) و رهبری در ادامه به نامه دوم رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی اشاره كرد و گفت: درد مشترك همه بشریت امروز درد تروریست است. مسلمانان بیش از همه از این پدیده شوم ضربه خوردند و باید همه بخواهند و اراده قوی داشته باشند كه در مقابل این پدیده شوم بایستیم.
باهنر همچنین اربعین را موقعیت خطیر و مناسبی برای جهان اسلام دانست و گفت: دولت های ایران و عراق به دنبال این هستند كه اربعین را به عنوان یك پدیده فرهنگی در یونسكو به ثبت برسانند.
وی درباره هفته بسیج و بسیجی نیز تصریح كرد: بسیج یك فرهنگ شده است و به سرعت در جهان اسلام توسعه پیداه كرده است و در سوریه، عراق و یمن موج بسیجی شدن را شاهد هستیم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تروریسم گفت: داستان تروریست و تكفیری های مثل داعش فقط برای خنثی كردن عزت و شكوهی است كه امام به اسلام بخشیده است .
وی ادامه داد: آنها با راه انداختن جنگ های نیابتی بدنبال خدشه دار كردن اسلام هستند كه امیدواریم با همت مردم و جوانان جهان و هشدارهایی كه داده شده است مبنی بر اینكه تروریسم درد مشترك همه جهانیان است و به مسلمانان بیشترین ضربه را زده است بتوانیم ریشه آنها را خشك كنیم.
سیام**1058** 1336