۲۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۰:۵۹
کد خبر: 81884464
T T
۰ نفر
حمله قلبي در ميان ايراني ها افزايش يافته است

تهران-ايرنا-فوق تخصص جراح قلب هشدار داد: استفاده زياد از نمك درغذاهاي آماده ، مصرف بالاي جوش شيرين در پخت نان و استفاده از غذاهاي سرخ شده در ميان ايرانيان باعث شده كه حمله هاي قلبي بيشتر به سراغ مردم بويژه جوانان بيايد.

دكتر محمد حسين ماندگار در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه رعايت تغذيه درست از بدو تولد بسيار مهم است ، گفت:حمله قلبي در سنين پايين در كشور افزايش يافته و اين مسئله نگران كننده است.
استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به اينكه ايراني ها بيش از حد كالري مصرف مي كنند، افزود: براي نهادينه شدن فرهنگ تغذيه صحيح بايد به روشهاي سنتي برگرديم و مصرف آجيل و خشكبار ها را جايگزين تنقلات مضر قرار دهيم .
اين فوق تخصص قلب و عروق به مردم توصيه كرد، فعاليت بدني و ورزش را در برنامه هاي روزمره خود براي پيشگيري از بيماريهاي غيرواگير قرار دهند ، افزايش امراض قلبي و عروقي كه ناشي از ديابت ، فشار خون بالا ، بي تحركي و غيره بودجود مي آيد ، زنگ خطري براي جامعه است .
دكتر ماندگار تصريح كرد: آموزش و آگاهي دادن به مردم در زمينه پيروي از تغذيه درست از بدو تولد و اينكه فرزندان را بايد از سنين كودكي با غذاهاي سنتي و سالم آشنا كرد، بسيار مهم است .
براساس آمارهاي رسمي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ، 33 تا 38 درصد مرگ و ميرها در كشور ناشي از بيماري‌هاي قلبي و عروقي بوده، به‌طوري كه ايران ركورددار بالاترين آمار مرگ قلبي در جهان معرفي شده است.
براساس اين گزارش، روزانه 300 نفر در كشور بر اثر عوارض قلبي فوت مي‌كنند و اين در حالي است كه شيوه زندگي و نوع تغذيه مردم، ريسك بروز اين بيماري را به حداكثر رسانده است.
فراهنگ **9022**1440
۰ نفر