سید علی حسینی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حدود 18 ماه پیش برای بازگشت این مطالبات به ستاد سوخت، این پرونده به دادسرای كاركنان دولت ارسال شد اما تاكنون در این زمینه اقدامی انجام نشده است.
وی گفت: پس ازورود سازمان بازرسی كل كشور به این پرونده، مطالبات 900 میلیارد ریالی ستاد سوخت از اشخاص حقیقی و حقوقی محرز و پرونده آن برای سیر مراحل قانونی و صدور حكم قضایی به دادسرای كاركنان دولت ارسال شد اما تاكنون به این پرونده رسیدگی نشده است.
حسینی با بیان اینكه در دولت گذشته ستاد حمل و نقل سوخت كشور اقدام به فروش گواهی اسقاط خودرو برای وارد كنندگان خودروهای خارجی كرد و این مطالبات نیز مربوط به این زمان است، یادآورشد: ستاد سوخت از زمان آغاز به كار دولت یازدهم، به دلیل مفاسد اجتماعی و اقتصادی، هرگونه فروش گواهی اسقاط برای وارد كنندگان خودروهای خارجی را متوقف كرد.
سرپرست ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت كشور افزود: با ورود سازمان بازرسی كل كشور به این پرونده مشخص شد ستاد سوخت از محل فروش این گواهی ها 900 میلیارد ریال مطالبه دارد؛ هرچند كه ممكن است میزان مطالبات ستاد سوخت بیش از این مبلغ باشد.
وی گفت: هم اكنون واردكنندگان خودروهای خارجی به طور مستقیم با شركت های اسقاط كننده خودروهای فرسوده قرارداد دارند تا در مقابل واردات خودروهای خارجی، دو تا هشت خودرو فرسوده را از رده خارج كنند و ستاد حمل ونقل سوخت كشور در این زمینه تنها وظایف نظارتی را برعهده دارد تا خودروهای فرسوده با رعایت ضوابط و مقررات قانونی از رده خارج شوند.
اقتصام(4)1108 ** 2023
در گفت و گو با ایرنا
ستاد مدیریت حمل ونقل وسوخت: دستگاه قضایی به پرونده 900 میلیاردی رسیدگی كند
۱۱ دی ۱۳۹۴، ۱۳:۳۶
کد خبر:
81902021
تهران- ایرنا- سرپرست ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت كشور گفت: با وجود ارسال پرونده «مطالبات 900 میلیارد ریالی فروش گواهی اسقاط خودروهای فرسوده در دولت گذشته» به مراجع قضایی، هنوز به این پرونده رسیدگی نشده است.