به گزارش ايرنا، بهمن صديق روز شنبه در دومين دوره دانش افزايي مددكاران اجتماعي در مراقبت از خانواده و كاهش طلاق در مشهد افزود: طلاق در حال تبديل شدن به علت اصلي حمايت اين سازمان از خانواده هاي نيازمند و زنان سرپرست خانوار تبديل شده است.
وي بيان كرد: براساس مطالعه اي كه در سال جاري در استان البرز انجام شد حدود 50 درصد از علت حمايت بهزيستي از خانواده هاي نيازمند به عنوان زنان سرپرست خانوار، طلاق بوده و نشان مي دهد در علت حمايت از اين قشر، طلاق از اعتياد پيشي گرفته است.
وي گفت: برخي از آداب و رسوم و سنت هايي كه وجود داشته رو به تغيير و تحول نهاده و مكانيزم و زيرساخت هايي كه بايد جايگزين آنها مي شدند، چندان جايگاه خود را باز نيافته اند.
صديق افزود: به نظر مي رسد خانواده و پديده هاي مرتبط با آن به درستي شناخته نشده و اين امر منجر به افزايش طلاق در كشور شده است.
وي اظهار كرد: اجراي طرح 'مراقبت از خانواده و كاهش طلاق' از سال گذشته با هدف اتخاذ نگاه جامع به خانواده با بهره گيري از مددكاران اجتماعي و كلينيك هاي مددكاري در كشور از سوي سازمان بهزيستي آغاز شد تا با ايجاد رابطه هاي مياني بتوان مراقبت هاي لازم را از خانواده ها به عمل آورد.
رئيس گروه توسعه و راهبري برنامه هاي اجتماع محور دفتر توانمند سازي خانواده و زنان سازمان بهزيستي گفت: در اين راستا نخستين دوره دانش افزايي مددكاران اجتماعي در استان فارس اجرا شد، دومين دوره در خراسان رضوي در حال اجراست و سومين دوره نيز در استان اردبيل اجرا مي شود.
وي افزود: مددكاران در اين دوره شش ماهه با مفاهيم، رويكردهاي مختلف و روش هاي مداخله ها آشنا شده و كارگاه هاي آموزشي در زمينه هاي اعتياد، اختلالات جنسي، مشاوره هاي حقوقي، خيانت در روابط زناشويي و اختلالات روان شناختي براي آنان برگزار مي شود.
وي اظهار كرد: همچنين فرصت مطالعاتي براي انجام تكاليف محول شده از سوي اساتيد به مددكاران داده مي شود و شركت كنندگان دوره سه ماهه كارورزي را نيز زير نظر اساتيد مي گذرانند.
صديق گفت: پس از ارزشيابي مددكاران از سوي اساتيد، در صورت كسب امتياز لازم گواهي مربوطه براي آنان صادر شده و مجوز ايجاد مراكز مشاوره به آنان داده مي شود.
وي افزود: منابع مالي لازم براي ايجاد كلينيك هاي مددكاري زير پوشش اين طرح جذب خواهد شد تا مددكاران اين بودجه را در عرصه حمايت از خانواده هاي نيازمند هزينه كنند.
وي اظهار كرد: 390 كلينيك مددكاري در كشور وجود دارد كه همه آنها تا پايان سال آينده زير پوشش طرح مراقبت از خانواده و كاهش طلاق قرار مي گيرند.
در اين دوره آموزشي مديران 60 كلينيك از 9 استان شرق، شمال و مركز كشور شركت دارند.
7489 / 6053 /1596
![از هر 3،8 ازدواج در كشور يك مورد به طلاق منجر مي شود از هر 3،8 ازدواج در كشور يك مورد به طلاق منجر مي شود](https://img9.irna.ir/old/Image/1394/13941110/81941919/N81941919-70481304.jpg)
مشهد- ايرنا- رئيس گروه توسعه و راهبري برنامه هاي اجتماع محور دفتر توانمند سازي خانواده و زنان سازمان بهزيستي گفت: زنگ خطر براي افزايش طلاق در كشور به صدا درآمده و از هر 3،8 درصد ازدواج يك مورد به طلاق منجر مي شود.