به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار علمي ايرنا، 'خسرو سلجوقي' در سمينار تجربه ناب كه اخيرا در دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي برگزار شد، تصريح كرد: بازار حدود 80 ميليوني ايران انگيزه لازم را براي سرمايه گذري خارجي در بخش هاي متخلف از جمله فناوري اطلاعات و ارتباطات فراهم آورده است.
وي همچنين به ابراز علاقمندي نيروهاي متخصص ايراني خارج از كشور براي فعاليت در اين حوزه اشاره كرد و گفت: فضا براي اين افراد فراهم شده است و تعدادي از آنها به كشور برگشتند تا در حوزه اينترنت اشيا فعاليت كنند.
سلجوقي اظهار داشت: فناوري IOT در دنيا هم نوپا است و به همين دليل با برنامه ريزي مناسب مي توانيم به موفقيت هاي بزرگي در اين زمينه دست يابيم.
وي از اجراي طرح تحقيقاتي در پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات خبر داد و گفت: پژوهشگران در حال تحقيق در اين خصوص هستند و نتيجه اين پژوهش ها نقشه راه اينترنت اشيا در كشور را مشخص مي كند.
عضو هيات عامل سازمان فناوري اطلاعات ايران توسعه فناوري را فرصتي مغتنم براي ايحاد كسب و كارهاي جديد نوآورانه دانست و گفت: در حال حاضر 15 مركز شتابدهنده ، 178 مركز رشد ، 37 پارك علمي ، 9 شهرك علم و فناوري در كشور وجود دارد و پنج كريدور علم و فناوري نيز به تصوبب رسيده است.
سلجوقي ادامه داد: تكامل فناوري پيشرفته از جمله گوشي هاي همراه و توسعه رايانش ابري، شرايط را براي ايجاد كسب و كارهاي جديد نوآورانه در كشور فراهم آورده است.
وي به فرصت هاي داخلي براي ايجاد كسب و كار اشاره كرد و گفت: حوزه فاوا، فرهنگ ايراني، توليد محتواي بومي با تمركز بر خط و زبان فارسي و توليد داده هاي مكان محور از جمله فرصت هاي داخلي براي ايجاد كسب و كار است.
عضو هيات عامل سازمان فناوري اطلاعات ايران اظهار كرد: برآورد اشتغال نيروي انساني دنيا در سال 2045 ميلادي نشان مي دهد كه سه درصد اشتغال در رشته كشاورزي، چهار درصد در حوزه صنعت و بقيه در حوزه خدمات است.
سلجوقي فرصت شناسي و فرصت سازي، خلاقيت و نوآوري، خطرپذيري و داشتن برنامه كسب و كار را از ويژگي هاي كارآفريني اعلام و تاكيد كرد: خلاقيت و نوآوري با شعار محقق نمي شود و نياز به برنامه ريزي و تدابير لازم دارد.
علمي**1201**1540**2017
تهران - ايرنا - عضو هيات عامل سازمان فناوري اطلاعات ايران از گرايش سرمايه گذاران داخلي و خارجي براي سرمايه گذاري در حوزه اينترنت اشيا كشور خبر داد و گفت: اين تمايل پس از آغاز اجرايي شدن برجام ايجاد شده است.