اين نشريه اقتصادي در پرونده ويژه ماه خود با عنوان « الدورارو بدون نقشه » به بررسي نوع نگاه اقتصادي انقلابيون ايراني به آرمانشهرشان در سال 1357 پرداخته است و آثار آن را بر زندگي شهروندان ايراني بررسي كرده است.
در بخش تاريخ نيز به فراز و فرودهاي تصويب نخستين برنامه توسعه پس از انقلاب اشاره شده است و اقتصاد سلامت، اقتصاد گردشگري، اقتصاد هنر، اقتصاد نفت و بحران آب از ديگر بخشهاي اصلي اين نشريه است.
صادق زيباكلام استاد دانشگاه تهران در گفت و گويي با اين نشريه به رابطه توليد ثروت و برپايي دموكراسي در كشورهاي مختلف پرداخته و تصريح كرده است كه ثروت به تنهايي موجب توليد حكمرانيهاي مردم سالار نميشود.
در بخش نفت نيز با انتشار چند گفت و گو يادداشت از چهرههايي مانند مهدي عسلي، مديركل امور اوپك وزارت نفت، آيه كاتبي، دبير بازنگري قراردادهاي نفتي پرداخته و تيپ جديد قراردادهاي نفتي مورد بررسي قرار گرفته شده است.
همچنين در بخشي از اين ماهنامه، دلايل شكلگيري معماي اسفند و عدم ترخيص بيماران از بيمارستان و نگهداري طولاني بيمار در بيمارستان مورد بررسي قرار گرفته است.
اين ماهنامه در 132 صفحه از روزهاي مياني هفته روي دكههاي مطبوعاتي كشور قرار گرفته است.
هم اكنون 112 نشريه فعال شامل يك سالنامه، يك سه شماره در هفته، چهار روزنامه، 10 هفته نامه، 17 پايگاه خبري، 17 دو فصل نامه، 19 دو هفته نامه، 19 ماهنامه و 24 فصلنامه در استان همدان فعال است.
7530/6993
همدان- ايرنا- نخستين شماره ماهنامه پيشه و تجارت به صاحب امتيازي اتاق بازرگاني همدان و مدير مسئولي علياصغر زبردست منتشر شد.