به گزارش خبرنگار علمي ايرنا، رقابت هفت طرح راه يافته به مرحله نهايي اولين ايده بازار آب و فاضلاب كشور چهارشنبه شب در حضور متخصصان، استادان دانشگاه، فعالان صنعتي حوزه آب و فاضلاب و سرمايه گذاران علاقمند به مشاركت در پروژه هاي دانش بنيان اين صنعت در محل تالار آبگينه شركت آبفا استان تهران برگزار شد.
در اين مراسم و در حضور هيات داوران، طرح 'شير مركب صافي يك طرفه هوا' توسط علي اصغر عجمي، طرح 'تصفيه آب گل آلود در شرايط بحراني با استفاده از انرژي خورشيدي' متعلق به احمد گداز، طرح 'اتصال قابل انعطاف، انبساط وانقباض با دوسر كاسه اي مفصلي' توسط هاشم نوروزيان، كمربند انشعاب دار با مكانيزم قطع و وصل متعلق به عليرضا رضاپور، طرح 'جداسازي آب از پساب(طرح نوين سانتريفيوژ)' توسط صادق مزيدي مرادي، طرح 'آنالايزر و كنترلر كلر باقيمانده در آب' متعلق به وحيد حيدري و طرح 'روش جديدي براي جابجايي سيالات (ابر پمپ)' متعلق به مرتضي خاقاني ارائه شد.
هيات داوران پس از جمع بندي امتيازات،بيشترين امتياز را به طرح 'اتصال قابل انعطاف، انبساط وانقباض با دوسر كاسه اي مفصلي' داد و طرح هاي 'آنالايزر و كنترلر كلر باقيمانده در آب' و 'روش جديدي براي جابجايي سيالات (ابر پمپ)' به ترتيب رتبه دوم و سوم اين رقابتها را كسب كردند.
رئيس گروه پژوهش، بهبود مديريت و ارزيابي عملكرد شركت آب و فاضلاب استان تهران در حاشيه اين رويداد فناورانه به خبرنگار ايرنا گفت: برگزاري فن بازار و ايده بازار در راستاي اهداف تبييني به منظور تعميق ارتباط صنعت با دانشگاه، دردستور كار شركت و فاضلاب استان تهران قرار گرفت تا هر ايده اي به يك پديده و هر پديده به يك تحقيق و هر يك تحقيق به يك تجهيز تبديل شود.
محمد شيري خاطرنشان كرد: نقطه تلاقي دانشگاه و صنعت، زماني به وجود مي آيد كه صنايع كاربردي از دانشگاه ها و مخترعان و شركت هاي دانش بنيان ساطع شود.
وي با بيان اينكه شركت آب و فاضلاب استان تهران به عنوان تنها نماينده اداره ثبت اختراعات براي تاييد و ثبت اختراعات صنعت آب و فاضلاب در كل كشور شناخته مي شود ادامه داد: محققان داخلي و خارج از شركت كه طرح ها و ايده هاي كاربردي داشته باشند طرح هاي خود را در نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي كه همه ساله در هفته پژوهش برگزار مي شود ارائه مي دهند كه تعدادي از بهترين آنها را انتخاب مي كنيم و درصورت تائيد هيات مديره شركت آب و فاضلاب، اين طرح ها خريداري خواهند شد و به اين ترتيب، مخترع و فناور مستقيما با صنعت و بازار خريد روبه رو مي شود و اين باعث مي شود مخترعان و فناوراني كه سرمايه لازم براي تجاري سازي ايده و طرح خود را ندارند با كمك سرمايه گذاران در مسير تجاري سازي قرار گيرند.
شيري تصريح كرد: سه ايده برتر رويداد ايده بازار آب و فاضلاب كه به مرحله ثبت اختراع هم رسيده اند را هركدام تا سقف 200 ميليون تومان حمايت خواهيم كرد و به عنوان حامي با آنها قرارداد منعقد كرده و طرح آنها را خريداري مي كنيم.
وي ابراز اميدواري كرد كه برگزاري رويداد ايده بازار آب و فاضلاب در سال هاي آتي نيز تداوم يابد.
اولين ايده بازار آب و فاضلاب كشور با همكاري دانشگاه صنعتي اميركبير و شركت آب و فاضلاب استان تهران برگزار شد.
رويداد ايده بازار به طور كلي، اهداف متعددي همچون اشتغال زايي پايدار براي افراد تحصيل كرده، افزايش سطح فناوري و افزايش سرمايه گذاري و سودآوري، توسعه كارآفريني، شناسايي ايده ها و ايده پردازان برتر، معرفي بهترين فرصت هاي سرمايه گذاري براي فرشتگان سرمايه گذاري و سرمايه گذاران خطرپذير ملي و بين المللي، ايجاد ارتباط موثر بين ايده پردازان و سرمايه گذاران، كارآفريني و اشتغالزايي، افزايش ثروت ملي و سرمايه هاي اجتماعي را دنبال مي كند.
علمي**1055**2017
تهران- ايرنا- رقابت هاي اولين ايده بازار آب و فاضلاب كشور با ارائه هفت طرح نهايي و انتخاب سه ايده برتر از ميان آنها به كار خود پايان داد.