به گزارش پایگاه خبری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی تهران، «فریال مستوفی» افزود: تهران و وین از روابط حسنه ای در سالهای طولانی برخوردار بوده اند و اتریش در دوران جنگ تحمیلی از ایران حمایت كرد.
سفر هفته گذشته هیات 110 نفره بخش خصوصی ایران به اتریش موجب امضای هفت تفاهمنامه به ارزش دومیلیارد یورو شد.
به گفته مستوفی كه همراه هیات تجاری كشورمان به اتریش سفر كرده بود، این كشور در زمینه علمی و صنعتی مانند تولید دارو، قطعات خودرو و تجهیزات در شمار كشورهای پیشرو به حساب میآید.
وی اضافه كرد: اتریش در زمان اعمال تحریمها، جمهوری اسلامی ایران را تنها نگذاشت. در واقع میان سایر كشورهای اروپایی، اتریش روابط دوستانهتری با ایران داشت.
مستوفی گفت: یكی از موارد جالب توجه در این سفر، گزارشی اتریشیها با نام «قهرمانان پنهان» بود كه درباره شركتهایی بود كه شهرت چندانی ندارند اما نقش بسزایی در اقتصاد اتریش ایفا میكنند و از اهمیت بالایی برخوردارند.
وی تصریح كرد: امروز اقتصاد اتریش بر محور شركتهای كوچك و متوسط استوار است و این مهم از سوی جمهوری اسلامی باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس مركز مشاوره سرمایه گذاری اتاق تهران افزود: رهاوردهای در خور توجهی در سفر هیات تجاری ایران به اتریش به دست آمد اما تحقق آنها مشروط بر این است كه مفاد تفاهمنامههای امضا شده از سوی دو طرف پیگیری شود.
به گزارش ایرنا، پیش از این «حمیدرضا صالحی» عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وكشاورزی تهران، از امضای هفت تفاهمنامه به ارزش حدود دو میلیارد یورو بین تهران- وین در زمینه حمل ونقل ریلی، ساخت قطعات خودرو، كشاورزی، ساخت بیمارستان در ایران و صادرات گوشت حلال از كشورمان به اتریش خبر داده بود.
قرار بود رئیس جمهوری اسلامی ایران یازدهم فروردین ماه در سفری دو روزه به اتریش برود كه این امر به فرصت دیگری موكول شد.
اقتصام ** 1559**1961
یك مسئول: مهمترین تفاهمنامه ایران و اتریش درباره گشایش دوباره فاینانس بود
۱۵ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۲
کد خبر:
82020960
تهران- ایرنا- رئیس مركز مشاوره سرمایه گذاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی تهران گفت: مهمترین دستاورد سفر هیات ایرانی به وین امضای تفاهمنامه بانك مركزی ایران و شركت بیمه دولتی و همچنین وزارت اقتصاد اتریش برای از سرگیری گشایش تامین مالی (فاینانس) و پوشش ریسكهای صادراتی است.