۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۲۰
کد خبر: 82068315
T T
۰ نفر

برگزاري نخستين همايش اسانس ايران در قمصر كاشان

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۲۰
کد خبر: 82068315
برگزاري نخستين همايش اسانس ايران در قمصر كاشان

كاشان- ايرنا- نخستين همايش اسانس ايران با حضور محققان و توليدكنندگان اسانس و گلاب و عرقيات گياهي سراسر كشور در پژوهشكده اسانس دانشگاه كاشان آغاز به كار كرد.

به گزارش ايرنا دبير علمي اين همايش روز سه شنبه در اين آيين اظهار كرد: از 50 مقاله پذيرفته شده در همايش 9 مقاله به صورت سخنراني و 41 مقاله در قالب پوستر ارائه مي شود.
سعيد معصوم گفت: برقراري ارتباط علمي و پژوهشي با مراكز ملي در زمينه‌هاي مختلف گياهان اسانس‌دار، برنامه ‌ريزي براي بهره‌گيري موثر از ظرفيت‌ها، تجربيات و پژوهش‌هاي ملي و تبيين، ترويج‌، نهادينه سازي و اصلاح نگرش جامعه نسبت به گياهان اسانس‌دار از جمله اهداف اين همايش دو روزه است.
وي استفاده از ظرفيت‌ها رسانه‌ ها و حمايت از اطلاع‌رساني در رسانه‌هاي عمومي، تخصصي٬ برگزاري نمايشگاه‌ها و جشنواره‌هاي ملي در حوزه گياهان اسانس‌دار٬ جذب، انتقال و بومي‌سازي علوم و فناوري‌هاي پيشرفته ساير كشورها٬ پشتيباني از تحقيقات بنيادي، توسعه‌اي و كاربردي اولويت دار و نمايش دستاوردهاي متخصصان و فناوران را از ديگر اهداف اين همايش دانست.
عضو هيات علمي دانشكده شيمي دانشگاه كاشان افزود: نخستين همايش اسانس ايران با محورهاي شناسايي و معرفي گياهان اسانس دار٬ كشت و پرورش گياهان اسانس‌دار٬ برداشت و فرآوري گياهان اسانس‌دار٬ فناوري توليد اسانس و محصولات با ارزش افزوده٬ تجزيه كمي و كيفي گياهان اسانس‌دار٬ كنترل كيفي اسانس و محصولات مرتبط برگزار مي شود.
وي شناسايي اجزاي موثر در فعاليت‌ دارويي اسانس به كمك كمومتريكس٬ كاربرد فن آوري‌هاي نوين در تهيه و فرآوري اسانس٬ تجارت ملي و بين‌المللي اسانس را از ديگر محورهاي همايش برشمرد.
كاشان با يكهزار و 700 هكتار سطح زير كشت گل و توليد ساليانه هفت هزار تن گل محمدي در گلستان هاي بخش هاي قمصر، برزك، نياسر، جوشقان و كامو، بخش مركزي و روستاهاي شهرستان به عنوان مهمترين مركز توليد گل محمدي و گلاب در كشور مطرح است.
اين شهرستان داراي 25 كارخانه صنعتي و يكهزار و 500 كارگاه سنتي و بيش از سه هزار و 500 ديگ است كه در حال توليد گلاب، عرقيات گياهي، اسانس و عطر گل محمدي بوده و زمينه اشتغال 10 هزار بهره بردار را فراهم آورده است كه در زمان كاشت، داشت و برداشت اين آمار به 22 هزار نفر افزايش مي يابد.
3009/6021 /1484
۰ نفر