به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا حجتی عصر چهارشنبه در نشست هم اندیشی سازمان های مردم نهاد لرستان افزود: با اعتماد كردن به جوانان در سمن های غیر دولتی در جامعه و ایجاد بستری مناسب برای جوانان، می توان شاهد پیشرفت و توسعه كشور شد.
وی ادامه داد: هدف سازمان های مردم نهاد، كاهش آسیب های اجتماعی بوده و همگام با دستگاههای دولتی، این سمن ها، نقش خود را در حذف ناهنجاری های اجتماعی ایفا می كنند.
حجتی اضافه كرد: در هر منطقه با توجه به شرایط اقلیمی و همكاری دستگاه های دولتی، برنامه ریزی هایی در بهبود حل مشكلات اجتماعی صورت می گیرد.
وی بیان كرد: مجوز یك هزار و 200 سازمان مردم نهاد از سال 91 در سطح كشور صادر شده كه هدف از تشكیل این سمن ها، انجام امور كیفی است لذا تعداد آنها، نمی تواند در اجرای برنامه های مطلوب موثر باشد.
حجتی تاكید كرد: به دلیل صدور مجوز برای سمن ها از سال 91، آمار تشكل های مردم نهاد در سطح كشور از طریق تعداد جواز صادر شده است.
وی اشاره كرد: اجرای قوانین در جامعه، مشاركت اجتماعی را در عرصه های مختلف بالا برده و برای تداوم نیز به تسری آن در سطح جامعه نیازمندیم.
حجتی گفت: از سال 91 تاكنون 14 سمن در لرستان فعالیت می كنند و 12 تقاضا از این استان برای گرفتن مجوز به سازمان، اعلام شده است.
3210/507
![جوامع توسعه یافته با سازمان های مردم نهاد اداره می شوند جوامع توسعه یافته با سازمان های مردم نهاد اداره می شوند](https://img9.irna.ir/old/Image/1395/13950222/82070781/N82070781-70718289.jpg)
خرم آباد - ایرنا - مدیركل مشاركت های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان گفت: جوامع توسعه یافته با سازمان های مردم نهاد اداره شده و دولت نیز باید در همین راستا بخشی از امور خود را در قالب این تشكلها به جوانان واگذار كند.