هادي خورشاهيان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا، افزود: از قديم گفته مي شود روي طاقچه هر ايراني علاوه بر كتاب آسماني قرآن يك ديوان حافظ هم بايد وجود داشته باشد، در صورتي كه مي دانيم كمتر كسي سراغ اين دو مي رود.
وي اضافه كرد: همانطور كه براي تزئين يك خانه از تابلوهاي نفيس استفاده مي شود مي توان از كتاب براي دكور اتاق هم بهره برد و گاهي براساس نياز و به منظور پاسخ به سوالات خود به آنها مراجعه كرد.
خورشاهيان ادامه داد: البته مي توان به اين مساله از منظر ديگر هم نگاه كرد، برخي معتقدند به جاي صرف هزينه براي خريداري كتاب و استفاده از آن به عنوان يك كالاي لوكس بهتر است آنها را در كتاب فروشي ها و در معرض ديد و خريد علاقه مندان به مطالعه و دوستداران كتابخواني قرار داد تا كاربرد بهينه اي داشته باشد.
وي با اشاره به شعار امسال بيست و نهمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران گفت: فردا براي خواندن دير است، بسيار شعار جالب و مناسبي است، زيرا فردا براي هر كاري دير است حتي كتابخواني، بنابراين بايد فرصت ها را غنيمت شمرد و از لحظه لحظه آن استفاده كرد.
فراهنگ**1880**9132**1027
تهران- ايرنا- يك شاعر و نويسنده، نگهداري و استفاده از كتاب به عنوان دكور را ارزشمند دانست و گفت: همه كتاب هايي كه در منزل نگهداري مي شوند لزوما نبايد خوانده شوند.