ایرج ولی پور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد 94 درصد از طرح های عمرانی نیمه تمام استان را شامل می شود كه در دولت هشت ساله قبلی كلنگ زنی شد.
وی مجموع طرح های عمرانی نیمه كاره استان را حدود 2 هزار و 380 مورد اعلام كرد و گفت كه این طرح ها به طور میانگین 40 درصد پیشرفیت فیزیكی دارند .
ولی پور گفت كه 90 طرح عمرانی نیمه تمام مازندران ملی است كه برای تكمیل آن پنج هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
وی اضافه كرد : برای تكمیل طرح های نیمه كاره استانی و ملی حدود 20 هزارمیلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است كه با محدودیت مالی ناشی از كاهش قیمت نفت ، تكمیل این طرح ها حداقل بیش از یك دهه زمان می برد.
معاون مدیریت و برنامه ریزی مازندران گفت كه 6 درصد از طرح های نیمه كاره عمرانی استان در دولت تدبیر و امید به دلیل ضرورت توسعه ای كلنگ زنی شد كه اعتبار مورد نیاز برای آن در ردیف بودجه پیش بینی شده است و درموعد مقرر نیز به اتمام می رسد.
ولی پور افزود : طرح های عمرانی نیمه تمام استان در قالب 220 طرح، 50 برنامه و160 فصل دردست اجراست.
این مسوول مجموع بودجه عمرانی استانی و ملی استانی مصوب برای مازندران را از ردیف های مختلف بودجه برای سال 94 حدود پنج هزار و 800 میلیاردریال اعلام كرد.
به گفته وی به دلیل تنگناهای مالی ناشی از كاهش قیمت نفت تاكنون كمتر از 50 درصد از این اعتبار در اختیار استان قرار گرفته است.
** رشد اعتبارعمرانی و ملی مازندران در ردیف بودجه
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران مهم ترین رخداد بودجه ای برای استان را در دولت تدبیر و امید ، رشد اعتبارات عمرانی و ملی در ردیف بودجه اعلام كرد.
وی گفت كه در بخش اعتبار عمرانی استانی در ردیف بودجه كشور سهم مازندران از مجموع اعتبارات 4.1 درصد بود كه به 4.3 درصد افزایش یافت و این روند افزایش خوبی را در بخش بودجه عمرانی برای استان به دنبال داشت.
او اضافه كرد : همچنین در بخش اعتبارات ملی نیز سهم مازندران از 2.3 درصد كل بودجه كشوری به 4.2 درصد ارتقاء یافت كه در این حوزه نیز نیز روند رو به رشدی را برای این استان در بودجه ملی شاهد بودیم.
ولی پور ارتقای سهم استان از بودجه عمرانی استانی و ملی را حاصل تغییر رویكرد مدیران ملی در دولت یازدهم نسبت به این استان دانست .
وی گفت : بسیاری از موضوع های هزینه بر در مازندران ماهیت ملی دارد و باید اعتباری كه به آن تخصیص داده می شود نیز متناسب با كاركرد ملی باشد و در این بخش باید مدیران استانی با تعامل وزارتخانه ها و سازمان های متبوع و هماهنگی با نمایندگان مردم در مجلس ، سهم استانی را از بودجه ملی دریافت كنند.
مازندران با دو هزار و 300 هكتار مساحت ، هیجدهمین استان كشور از این لحاظ محسوب می شود.
این استان حدود سه میلیون و 200 هزار نفر جمعیت را در سه هزار روستا و 58 نقطه شهری جای داده است و سالانه پذیرایی بیش از 20 میلیون مسافر از اقصی نقاط ایران است.
6982/1654
ساری- ایرنا- معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه مازندران گفت كه 2 هزار و 240 طرح عمرانی نیمه تمام این استان مربوط به دولت دهم است.