به گزارش روز شنبه روابط عمومي شهرداري تبريز، اين تفاهم نامه با هدف تحول دانش بنيان در حوزه هاي مختلف فرهنگي و هنري، از جمله برنامه ريزي و سياست گذاري، بهره گيري از منابع فيزيكي و سخت افزاري و حمايت از تاسيس و راه اندازي موسسه ها و شركت هاي دانش بنيان، تدوين شده است.
بر اساس اين تفاهم نامه، شهرداري تبريز متعهد مي شود با ايجاد بانك اطلاعات و معرفي نخبگان حوزه فرهنگي، اختصاص مكان هاي لازم براي ايجاد مراكز مختلف فرهنگي و برگزاري همايش ها و مسابقات با رويكرد دانش بنيان، با ستاد مذكور همكاري كند.
همچنين، محمدحسين سجادي نيري، دبيرستاد توسعه فناوري هاي نرم و هويت ساز معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، درمقابل متعهد شد كه ضمن كمك به تجهيز نرم افزاري و سخت افزاري مراكز و پروژه هاي تعريف شده، حمايت معنوي از فناوران حوزه هاي فرهنگي و صنايع خلاق، كمك به دانش بنيان شدن حوزه صنايع خلاق و حمايت مادي و معنوي از شركت هاي دانش بنيان را نيز برعهده بگيرد.
شهردار تبريز در جريان امضاي اين تفاهم نامه فعاليتهاي دانشبنيان را ضرورت توسعه برنامههاي اقتصاد مقاومتي خواند و گفت: ظرفيتهاي عملياتي شهرداري تبريز، بهترين فرصت براي بهرهمندي از مزيتهاي پژوهشي است.
صادق نجفي خاطرنشان كرد: امروزه، شهرداري ها در مرحله گذار از كاركردهاي سنتي به حوزههاي مهم عمراني، اجتماعي و فرهنگي هستند و اين تحول بدون برخورداري از پشتوانههاي دانشبنيان، به مرحله شكوفايي ايدهآل نخواهد رسيد.
وي با بيان اينكه شهرداري تبريز در سه سال اخير، تعامل را به عنوان يك اصل مهم و كارساز، مد نظر قرار داده است، گفت: بر اين اساس، شاهد حضور پررنگ ظرفيتهاي علمي و دانشگاهي در برنامههاي اجرايي شهر هستيم.
وي افزود: امضاي تفاهمنامه همكاري با ستاد توسعه فناوريهاي نرم و هويت ساز معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري در همين راستا بوده و برنامههاي اجرايي شهر را از امتيازات مهم ايدههاي علمي و پژوهشي برخوردار خواهد ساخت.
شهردار تبريز، با اشاره به رويكردهاي عمراني و خدماتي شهرداري تبريز، گفت: در بخشهاي مختلف طراحي سازه، معماري، خدمات مكانيزه و راهكارهاي شهرسازي، بايد در مسير هوشمندسازي حركت كنيم.
نجفي گفت: اين رويكرد از محورهاي مورد تاكيد رهبر معظم انقلاب در بحث اقتصاد مقاومتي بوده و كيفيت و تاثيرگذاري برنامههاي خدمتگزاري را ارتقا خواهد داد.
دبير ستاد توسعه فناوري هاي نرم و هويت ساز معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري نيز ابراز اميدواري كرد: همكاري دو طرف، زمينه هاي عملي طرح هاي دانش بنيان را تقويت كند.
سيدمحمدحسين سجادي نيري گفت: فعاليت شركتهاي دانشبنيان، در راستاي توليد محصولات فرهنگي با نگاه فناورانه است.
وي، با اشاره به پيشتازي تبريز در عرصه هاي دانش بنيان، اظهار كرد: با توجه به قدرت و ظرفيتي كه در حوزه فرهنگ نهفته است، اميدواريم در تبريز، نتايج قابل توجهي را به دست آوريم؛ زيرا كه تبريز در زمينه هاي مختلف و از جمله در عرصه هاي دانش بنيان، كارنامه بسيار قابل قبولي داشته است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود، با ارائه تعريفي از اقتصاد مقاومتي، گفت: اقتصاد مقاومتي، اين نيست كه شهروندان را به رياضت كشي دعوت كند؛ بلكه در اين نوع از اقتصاد، تكيه بر ايجاد اشتغال با استفاده از توانمندي هاي افراد است.
دبيرستاد توسعه فناوري هاي نرم وهويت ساز معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، ادامه داد: حوزه فرهنگ با توجه به پتانسيل و ظرفيتي كه دارد، مي تواند به شكل مدرن عرضه شود و ما بتوانيم صنايع دستي مدرن و صنايع فرهنگي مدرن هم داشته باشيم.
سجادي نيري، با بيان نتيجه توجه به صنعت فرهنگي، خاطرنشان كرد: توجه ويژه به صنعت فرهنگي، توليد محصولات فرهنگي را با نگاه فناورانه، ممكن مي سازد.
تفاهم نامه توسعه زيست بوم شركت هاي دانش بنيان و تجاري سازي محصولات فرهنگي هنري منطقه با محوريت تبريز، به امضاي شهردار تبريز و دبير ستاد توسعه فناوري هاي نرم و هويت ساز معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري رسيد.
3071/518/1772
تبريز- ايرنا - با امضاي تفاهمنامه همكاري بين شهردار تبريز و دبير ستاد فناوريهاي رياستجمهوري، فعاليت شركتهاي دانشبنيان در تبريز توسعه مييابد.