۱۴ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۱۳
کد خبر: 82099444
T T
۰ نفر

رهبر انقلاب :اعتماد به آمریكا خطای بزرگی است

۱۴ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۱۳
کد خبر: 82099444
رهبر انقلاب :اعتماد به آمریكا خطای بزرگی است

تهران -ایرنا- رهبر معظم انقلاب اسلامی تاكید كردند: هر كسی كه در جهت اسلام حركت می‌كند، اگر به آمریكا اعتماد كند، خطای بزرگی را مرتكب شده و عمده‌ی دشمنی‌ها از سوی آمریكا و انگلیس خبیث است.

به گزارش ایرنا ، حضرت آیت الله خامنه ای كه به مناسبت بیست و هفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در جمع میلیونی عاشقان و علاقمندان به بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ، مقام های كشوری و لشكری و جمعی از سفیران و نمایندگان سیاسی كشورهای خارجی در مرقد مطهر سخن می گفتند، افزودند: امام خمینی (ره) به هدف الهی ، راه رسیدن به آن و مردم مومن بوده و خود را در مقابل پروردگار عبد می دانستند.
ایشان در فرازی در سخنانشان تاكید كردند: «من پنج شاخص انقلابی‌گری را ذكر می‌كنم كه ما هر جا هستیم باید سعی كنیم در خودمان این پنج شاخص را ایجاد و حفظ كنیم. این شاخص‌ها در همه افراد ملت ایران می‌تواند وجود داشته باشد: «پایبندی به مبانی و ارزش‌های اساسی انقلاب »، «هدف‌گیری آرمان‌های انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها» ، «پایبندی به استقلال همه‌ جانبه كشور» ، «عدم تبعیت از دشمن و جهاد كبیر » و «تقوای دینی و سیاسی.»
رهبر معظم انقلاب اظهار داشتند: این خطاست كه خیال كنیم انقلابی یعنی افراطی. این دوگانه‌هایی كه سوغات بیگانه‌ها و حرف دشمنان ایران است، نباید در فرهنگ سیاسی ما جا باز كند. اینها انقلابی را می‌گویند تندرو، غیرانقلابی را می‌گویند میانه‌رو؛ این یك دوگانه بیگانه است.
ایشان تصریح كردند: همه باید انقلابی باشند؛ این خطاست كه گمان كنیم انقلابی فقط آن كسی است كه در كنار امام بوده؛ اگر معنای انقلاب را این بگیریم، انقلابی، همین ما پیر و پاتال‌ها خواهیم بود. انقلاب برای همه است؛ جوان‌ها انقلابی‌اند و می‌توانند انقلابی باشند. با شاخص‌های انقلابی‌گری، یك جوان امروز می‌تواند از من سابقه‌دار در انقلاب، انقلابی‌تر باشد.
رهبر معظم انقلاب اظهار داشتند: بعد از رحلت امام، هر جا انقلابی عمل كردیم پیش رفتیم؛ هر جا از انقلابی‌گری و حركت جهادی غفلت كردیم عقب ماندیم. این یك واقعیت است. بنده در این سال‌ها خودم مسئول بودم؛ اگر تقصیری در آن باشد متوجه این حقیر هم هست.
ایشان ادامه دادند: مخاطب این سخن نسل امروز و نسل فردا و نسل فرداهای بعد است. همه مخاطب این سخن‌اند؛ می‌توان این راه را با شیوه انقلابی حركت كرد؛ آن‌وقت پیشرفت قطعی است.
رهبر معظم انقلاب خاطرنشان كردند: امام، امام انقلاب بود. قدرت‌های مادی هم كه نسبت به امام همواره غضبناك بودند و از امام می‌هراسیدند، بیشتر به خاطر این صفت انقلابیگری بود. امروز هم دشمنان ملت با خصوصیت انقلابیگری او دشمنند.
ایشان اظهار داشتند: اساساً قدرت‌های مادی از كلمه انقلاب وحشت می‌كنند. امام انقلابی ما كشور را به‌ وسیله انقلاب از منجلاب‌ها بیرون كشید. امام، مسیر و ریل را به سمت هدف‌های بزرگ عوض كرد؛ این هدف‌ها خلاصه می‌شود در حاكمیت دین خدا.
رهبر انقلاب فرموند: یكی از عناوین و اوصافی كه درباره‌ امام راحل عظیم‌الشأن كمتر به‌كار رفته، یك عنوان جامع است كه من این‌جور تعبیر می‌كنم: مؤمن، متعبد، انقلابی. ما امام را با صفات متعددی همواره توصیف می‌كنیم اما این صفت كه ما كمتر امام را با آن توصیف كرده‌ایم یك صفت جامع است. امام مؤمن است، متعبد است و انقلابی است.
ایشان اضافه كردند : هر كسی كه در جهت اسلام حركت می‌كند، اگر به آمریكا اعتماد كند، خطای بزرگی مرتكب شده ، عمده‌ی دشمنی‌ها از سوی آمریكا و انگلیس خبیث است ، حالا هم به مناسبت سالگرد امام، دستگاه تبلیغاتی دولت انگلیس علیه امام به‌ اصطلاح سند منتشر می‌كند؛ علیه امام پاكیزه و مطهر. سند را از كجا آوردند؟ از مدارك آمریكایی! آمریكایی كه هواپیمای مسافربری را سرنگون می‌كند، از جعل سند ابایی دارد؟! دشمنی انگلیس‌ها این‌گونه است.
رهبر انقلاب فرمودند : استقلال اقتصادی یعنی هضم نشدن در هاضمه‌ی اقتصاد جامعه‌ی جهانی، آمریكایی‌ها بعد از مذاكرات گفتند معامله‌ی هسته‌ای باید موجب ادغام اقتصاد ایران در اقتصاد جهانی بشود. ادغام اقتصاد یك كشور در اقتصاد جهانی، افتخار نیست، خسارت است، مقصود آنها در تحریم، فلج كردن اقتصاد ایران بود، حالا هم از جمله اهدافشان بلعیدن اقتصاد ایران به‌وسیله‌ی هاضمه‌ی اقتصاد بین‌المللی است كه سردمدار آن آمریكا است، استقلال اقتصادی تنها با اقتصاد مقاومتی به‌دست می‌آید.
حضرت آیت الله خامنه ای اضافه كردند:یكی از شاخص‌های انقلابی‌گری، پایبندی به استقلال است؛ حفظ استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، استقلال فرهنگی از همه‌ی اینها مهم‌تر است؛ مسئله‌ی مهندسی اطلاعات و این ابزارهای جدید كه همه برای تسلط بر فرهنگ یك كشور هستند؛ بنده با این حرف نمی‌خواهم بگویم این ابزارها را از زندگی خودمان خارج كنیم؛ نه! اینها می‌توانند مفید واقع بشوند اما سلطه‌ی دشمن را از این ابزارها بایستی سلب كرد. نمی‌توانیم برای اینكه رادیو و تلویزیون داشته باشیم، آنها را به دست دشمن بدهیم؛ اینترنت هم همین است.
ایشان در واكنش به شعارهای برخی حاضران در مرقد امام(ره) فرمودند: این توصیه را توجه كنید؛ آن‌وقت ممكن است در بعضی از این شعارها تجدیدنظر كنید. اتحاد دولت و ملت را به هم نزنید.
ایشان تاكید كردند: ممكن است شما از یك دولتی خوشت بیاید، از یك دولت دیگر خوشت نیاید، اشكالی هم ندارد؛ رقابت‌های انتخاباتی به جای خود، اختلاف‌نظرها به جای خود، حتی انتقاد هم به جای خود! اما دولت و ملت باید همه در كنار هم باشند.
رهبر معظم انقلاب اظهار داشتند: تجربه مذاكرات هسته‌ای را نباید فراموش كنیم؛ این تجربه این است كه اگر ما كوتاه هم بیاییم، آمریكا دست از نقش مخرب خود برنمی‌دارد. برادران و فعالان پرتلاش ما در مذاكره با 1+5 به نتایجی رسیدند، جمهوری اسلامی تعهدات خود را انجام داد اما آمریكای بدقولِ بدعهدِ بدحساب دارد دبه می‌كند و تا الآن دبه كرده است.
ایشان فرمودند: در هر زمینه دیگری هم كه شما با آمریكا بحث و مجادله كنید، اگر شما كوتاه بیایید، او كوتاه نخواهد آمد.
مشروح گزارش بیانات رهبر معظم انقلاب متعاقبا ارسال می شود.
سیام**9103** 1568
۰ نفر